Te emzoli!
Ha reed szelep hogy működtetheti a 5 6 felömlőt?
Nyomáskülömbség?Nem értem megyarázd már el légyszíves!
Vagy valami jó képet mutass.
A forgattyúsházból kap nyomást?
Á én nemértem!
a rigán kivül más motorra nem mondtam hogy szar.előbb olvasd el amit irok,ne pedig indulatbol válaszolj.a stilusotat,látásmododat inkább nem minösitem.ez volt az utolso,hogy irok neked.a forumot pedig senki sem sajátithatja ki!
Üdv.
Keresek 1/20/59-es karburátorhoz alkatrészt.
Automata szivatóhoz..
Ez alatt arra gondolok amit a gáz húzásával emel fel egy kis rudat és fémlapot..
Egy fémlapra és rúdra lenne szükségem.
Akinek van kérem jelezze.
Persze, az ellendarabját meg kell csinálni a karterben.
nem kell iylen baromi nagyre mint én csináltam itt:
Itt még csak ki van nagyolva a cucc.
Ehhez persze fel kellett hegesztetni, de nem kell ennyire kiszedni.
6 perc valamennyinél belémjönnek hátulról, a srác elesik, utána 21,40 nél teszem a kereket a kamerás motor mellé.
Nem gyakori az iylen belemenés, talán ez volt az egyetlen 3 év alatt.
Szi hológiai tesztet nem kell kitölteni az elején?
Már csak azért is hogy kiderüljön ki ön és közveszélyes?
Kéne nekem szponzor és akkor csinálgatnék jókis motorokat és akkor egy pilóta akit szintén jól fizetnek versenyezhetne a gépimen.
Valami hulladék zündappból meg ilyen rossz kreidlerekből brutál gépeket lehetne farigcsálni!Bár nem értek hozzá, sikerültek már jó tuningjaim!
Az én motoromban nincs egyes, kettesből indul, szerinted rajtnál az mennyire kuplungölő? :)
Furcsa mód, jól bírják ezt a tortúrát, csak az olajat kell gyakrabban cserélgetni.
Lehet jönni nézni, persze (nyilván ingyen) de szerintem az nem nagy élmény, meg sem közelíti a menést.
Nem kell parázni, a többség nálunk is pont olyan béna, mint bár ki az utcáról, be kell szállni, az az igazi.
Ha reed szelep hogy működtetheti a 5 6 felömlőt?
Nyomáskülömbség?Nem értem megyarázd már el légyszíves!
Vagy valami jó képet mutass.
A forgattyúsházból kap nyomást?
Á én nemértem!