Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát figyelj ha megyek a dekorodhoz a motrora a matricáimért akkor megkérdezhetem küldj egy képet a matricáról egy nagyon jó minőségűt és ird le a méreteit akor megkérdem de én cbr esre csibnáltam a motoromat és arra a repsolos cbr matricág egy részét rakom rá elég olcson megustam a szett 20000 lett volna meguszom 10 ből és több mint a fele kell belőle jóval többcsak a honda hiányzik ki belőle
Jó ötlet!
www.puch.hu

GYorsulásba és végsebességben is szeritem rick cobra-ja lenne a nyerő!
SZÁCSMÓ!
Nekem nincs dombornyomottam, mégis tudom használni.
Vicces, mert máshol is ezt olvasom, hogy az kell(enne).
A PAyPal olyan, hogy regisztrálsz rá és azoknál az eladóknál, akik ezt lehetővé teszik (sokan az e-bay-en) dombornyomott bankkártyával azonnal tudsz fizetni. Teljesen olyan, mint a kártyás fizetés. A pénz azonnal ott van és így gyors a lebonyolítás.
Nincsenek meg azok a sarcok, amiket a bankok átutalásnál levonnak.
A matricákról még annyit, hogy csináltattam én is itthon, de egy kalap szar volt. Nem bírta az UV-t nagyon gyorsan mattult.
Lehet persze, hogy azóta szereztek jobb anyagokat.
Ha valaki rendel matricát ettől a cégtől akkor szóljon mert nekem is kellene.Persze osztoznánk a költségen.
EZ a paypal os dolog hogy működik? Olyan mint egy bankártya?
Bocsi, csak gondoltam neked is jobb.
Diákként én sajnos nem engedhetek meg magamnak 2000 Ft-ot csak a postázásra.
Hehe, ez vicces volt.
Megkérdeztem a neten egy matricásat, 5E körül mondott.
SlickRick
39€ volt, a szállítás 8€
Ezt vettem meg:
http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAP...
Slampixxx
Nem gondoltam, hogy a 8€ megspórolása (elosztása) ilyen fontos neked.
akkor küldd a 10-et,fizetem a 3-at!
jó drága egy natricáért egy dekoroshoz elviszel a képet hogy hogyan nézzen ki aztán 3E ért legyár neked 10 et
Ahelyett, hogy 'Magányos harcos'-ként szervezkedsz, beszéljünk össze!
Mert lehet mások is rendeltek volna, és akkor lehetne osztozni a postaköltségen.
Van egy haver hazánkba, aki tud matricát csinálni.
Tankra az 1 pár Zündapp feliratra 3E-t mondott.
Végülis nem sok.
Mennyi a házhozszállítás?
Kártyával fizettem (Paypal), most várom hogy megérkezzen.
Szerintem jó ötlet kivonulunk valami egyenes elhagyatott útszakaszra aztán ott.
Hogy rendeltél innen?
Utánvéttel küldték vagy előreutaltál?
van 1 remek ötletem! rendezzünk gyorsulási és végsebesség versenyt! ez sokkal veszélytelenebb mint a körverseny,és nem a vezetö tudása a mérvado. 3 kategoriára gondoltam: 0-50-ig 50-80-ig,és 80-125-ig. egy egyenes kb.2 km hosszu pályán kettesével gurulorajttal-igy nem kell gyilkolni a kuplungot-indulnánk,és a végefelé mérnénk a végsebességet. igy nem kell odaverni a szeretett jármüvet,és a kockázat is minimális . na mi a vélemény? mondjuk lehetne agárd környéke pld.,az mindenkinek féluton van
Szevasztok!
Ha nem ismernétek, akkor egy link, ahonnan a KTM-hez rendeltem a matricákat. Van itt sok finomság...

http://schneideteufel.de/index...
és mi puchosok rémálma? olaj nélküli zundapp elhúz a puch mellett! és az a vicc,hogy ez nem csak álom!
Heh skacok mire lettem figyelmes...
Valaki árulja a Zündapp-om külföldön.
Az én tudtom nélkül.

Most csak ám a szivatás...
Jah és amikor beindult a Riga akkor épp szólt a rádió. Kb 30 másodperc múlva amikor szedem össze a szerszámokat mi megy a rádióban. Kozombolis Nekem minden sikerül:D Na akkor kezdtem röhögni:D
Ez

A TT-m ripityára van szedve.