Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Dobhatnál képet a fórum gyárilag (szerintem) legszebb motorjáról!
M50 JET!
javíthatatlna kár nincsen minden javítható csak krdés hogy megéri-e mindenki tudja akir kicsit is ért a dolgokhoz
Nem ment tropára.
Most is megy elég jól, csak már elmúlt a "power szelep hatás".
Mostmár jobban figyelek.
Ez tény hogy hiba volt de te nem is láthatod a külömbséget mert nem látsz bele a blokkba hogy mikébb megy végbe a kenés...
Nem véletlen kell bele az olaj a benzinbe.
Remélem nem lett baja a gépednek mert azért jó lenne ha nem menne az enyészetbe emiatt...
Legközelebb jobban figyelhetnél erre.
Mert nem volt nálam.
Meg nem láttam külömbséget.
Amúgy ha úgy volt, azonnal raktam bele.

Első motorom, tanulópénznek jó volt...
ennyi
De ha nem nyifant ki akkor gondolom nem sokat mentél vele.
Írtad már ezt de hogy hogy olaj nélkül mentél vele?
Jólvan...

Nincs még lámpaoltás? Késő van már a kicsiknek.
Keverékolaj nélkül hajtotta!
Miért mit csináltál a Zündivel?
Tökéletesen?NA ne röhögtess!Tiszta ellentmondásosan beszélsz more!
Sajnálhatod a jókis zündappodat mert tönkretetted ezvan!
Többévnyi kopást idéztél elő azzal a pár óra használattal!
Sőt esetleg JAVÍTHATATLAN károkat okoztál!
De ha gondolod, Február 27-én Kiskunlacházán ki lehet próbálni...
Persze ha leszel annyira férfi, és eljössz.
Nem nyírtam ki.
Még most is tökéletesen megy.
Grat egy év alatt kinyírtad!
Tavaly februárban vettem a motort, akkor mindig lennt tartottam (szabad ég alatt). Nem éppen voltak meleg idők akkor.
Hát igen a kicsit leromlott csakis neked köszönheti a precíz német technológia!Ez a te lelkeden szárad!
Kárvolt tönkrevágni!
Az alábbi üzenetek bulikban, vagy épp előtt vagy után hangzottak el...esetleg sms.

"Asszem jól sikerült a tegnapi betépés. Semmire sem emlékszem és egy pályaudvaron vagyok ahol főleg németül beszélnek. Lehet hétfőn nem megyek be melózni" - válasz: "A hétfői meló miatt ne aggódj, ma kedd van. Már a rendőrség is keres, anyádék büszkék lesznek rád :D Amugy hol a répában vagy?"

"mi csak beszéltünk róla milyen lenne az igazoltató rendőrt telibehányni...te megtetted..."

"Mindegy, ugyanaz a neve. Ez nem megcsalás, ez márkahűség."

"Mennyit ittam az este? Találtam egy 30-as sebességkorlátozó táblát. Az ágyamban."

"Kimentem pisálni és össze volt hányva a budi. Mondom miafasz, nem emlékszem, hogy hánytam... Megfordulok erre egy vadidegen csaj alszik a zuhanyzóban"

"havernak nem volt kedve visszatolni a bevásárlókocsit, így betette az egészet a csomagtartóba "

"Elaludtam a vonaton. Itt ülök egy megállóban. A helyiek azt mondják hogy ez észak-szlovákia. Nem hiszek nekik. Nem akarok."

"Úgy tünik egszercsak fordítva vettem fel a pulcsim. Aztán belehánytam a kapucniba. Soha többé nem iszom."

"Olyan nehéz részegen tampont felrakni. 10 percig ujjaztam magam, mert elfelejtettem mit is csinálok."

"Reggel arra ébredtem, hogy egy csaj fekszik az ágyamban. Mondom mi a fasz. Megfordult és mégse csaj volt. Na ez a szopás."

"Ha legközelebb pohárba hánysz,légyszi ne hagyd benne a szívószálat...életem legszarabb vbk-ját köszönhetem neked."

"Az OK, hogy dugod a nőmet. De a cigim add már ki.A barna kabát, az ajtón. "

"a telefonom egész este a hűtőben volt.ezért nem vettem fel."
Ne röhögtess már...
Miaz, hogy blokkgenerál? Egy 35 éves, gyönyörű állapotú, 100 km/h-ra képes motornál minek generál?
Szar utángyártott cuccokkal nem fogom elrontani a precíz német technikát!

(amúgymeg, az 50-es, vizesem pont felújítás alatt van...)

Oké, nálam kicsit leromlott, mert néha olaj nélkül ment... De az első igazi motorom. Az 1. Simsonom felújítás után ellopták, 1x tudtam menni vele. A 2.-at nem igazán használtam, jogsi nélkül nem akartam. A 3.-at nem is tudtam használni, egy szar volt. Aztán jött a Zündapp.
De ha rossz kezekbe került volna, akkor szerintem nem a szobámba tartanám. Mutass még egy embert, aki az 5. emeleten, a padlószőnyeges szobájában tart egy motort!
JA élménybeszámolót elne hagy hogyha mész oda az ősökhöz le falura!
Lada gurulmég?Az hányas210...?
NA mivan BOBI?
Cseszlovák sztítfighter megymár?
Aztán rá jöttem 3.ra már úgy csináltam.
JA kinn -15 a lákasba meg gázpörzsölővel melegíted a hengert!
Kár, hogy -15-be is elsőre indul, de sebaj...
Sajnálom szegény motort hogy hozzá NEM értő ember kezébe kerül aki még azt sem tudja hogy kell olaj a benzinbe!
Hogy minek kell bele arról nemis beszélve!
Alap hogyha ilyen gépet veszek egyből blokkgenerál ha szükséges és lehetőség szerint megadom neki azt amit az előző gazdája kihagyott belőle vag nem adta meg a gépnek!
Látszik a panónia már készül leköpni a zündappot!
AROL 2T csumát kilövell a kipufogón rámegy a zündappra és megmarja egyből!
Rontás telepedik a gépre és nem indul el többé!
50.