Ember...
Ha kell,tudok hozni flakonos vész olajat, oylan mint a fogkrémes tubus, beteszed a motorba, és van nálad olaj.
Olyan 500 forint környéke, asszem 1,25 deci.
Repsol sooter
HA kevés olajjal megy a motor, akkor nem a dugó sinyli meg a leg jobban, hanem az alsó görgő, iieltve a dugót sokkal egyszerűbb cserélni.
Mivel szerencsétlen szinte kenetlenül , fut, elkezd túlmelegedni, és szépen elkékíti a csapját és a hajtórúd alsó szemét is, amitől persze kilágyul és tönkremegy.
Ha sokat mentél vele, akkor a felső is kipurcan.
Ha nincs kéznél olaj, és mindenképpen tankolni kell, akor a semmiylen olajnál bármiylen olaj sokkal jobb.
Én is kukáztam már össze benzinkúton üres oajso flakonoat és abból öntögettem össze .
Legvégső esetben a váltóból is lehet szűrni egy fél deci olajat, az ehhez való benzinnal már biztos hazaérsz, a váltót meg nem bántja annyira, ha pár kilométerren keresztül egy kicsit alacsonmyabb a szint.
Igen ez tényleg így van. Pl a Verhómba mindent töltöttem már amit csak el lehet képzelni. Havernál talált 30 évnél öregebb kevert áfor benzint egy Pannoniából lecsapolva. A Jawa Mustang sem akart vele megnyikkanni de a Verhó az pöccre indult vele! Sőt még szerintem jobban is ment valamennyivel. Az orosz olajok még manapság sincsenek a top on nem hogy akkor. A Verhovina az orosz 76 os oktánszámú benzinre volt tervezve. Ja és etanollal is minden nemű állítgatás stb nélkül vígan megy vele. Érdekes házipálinkára emlékeztető a szag terjengett ilyenkor a motortárolóban:)
Bejáratós volt még....
Ha kell,tudok hozni flakonos vész olajat, oylan mint a fogkrémes tubus, beteszed a motorba, és van nálad olaj.
Olyan 500 forint környéke, asszem 1,25 deci.
Repsol sooter
Horroráron nem veszik semmit.
Párszor előfordult már, hogy nem volt nálam olaj...
Mivel szerencsétlen szinte kenetlenül , fut, elkezd túlmelegedni, és szépen elkékíti a csapját és a hajtórúd alsó szemét is, amitől persze kilágyul és tönkremegy.
Ha sokat mentél vele, akkor a felső is kipurcan.
Ha nincs kéznél olaj, és mindenképpen tankolni kell, akor a semmiylen olajnál bármiylen olaj sokkal jobb.
Én is kukáztam már össze benzinkúton üres oajso flakonoat és abból öntögettem össze .
Legvégső esetben a váltóból is lehet szűrni egy fél deci olajat, az ehhez való benzinnal már biztos hazaérsz, a váltót meg nem bántja annyira, ha pár kilométerren keresztül egy kicsit alacsonmyabb a szint.
Az mit jelent?
Mi az ára a múltkor emlegetett puchnak?
(és vegyél másikat, mert kilágyult:)
Lehet egy Zündapp sem olyan kényes?!
Hát akkor még gondolatba se volt.
Engem nem érdekel hogy szar vagy nem szar nekem most kell egy olyan.