Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ugorj át a cobrával aztán meglessük a gépeket :-)
Igy van :-D
nem vagyok teljesen képben, ez van kálnokon?
megy a laverda sikerült megcsinálnom :)) és nagyon megy
Az olx-en és a jófogáson is fennt van. Úgy keresd: "Gyerekmotor építéséhez alkatrészek" !
talán érdekelne. csak képeket tudnál küldeni?
Urak!
Valakit nem érdekelnek gyerekmotor építéshez cuccok?
Kb.4-8 évesnek való alacsony váz, rövidített Simó teló, hátsó rugók, Komár v Riga tank, 10"-os elsőkerék gumival, Romet Pony hátsókerék gumi nélkül, markolatok, magas, vagy sík kormány (mindkettő van).
aradigyuri@freemail.hu
Köszi a figyelmet!
A Hercules elkelt
Vedd úgy, hogy ez a jelzés! A többit a bmw3@freemail.hu-n.
Erről már sokszor volt szó a fórumon is. Kb.4450 készült majdnem 10 év alatt az összes Cobra változatból, és miután messze a gtl volt a legdrágább ebből készült a legkevesebb. 80.ban már a szögletes indexekkel jöttek a "sebring II." dobokkal, ezért írtam a 79-80-at.
Hali. Árpáddal holnap találkozok a klubnál, de veled is szeretnék beszélni. Küld el a telefon számod. hondavf1000r@freemail.hu
na 40 mocid van? :O legalább azért sorolj fel párat és rakj fel pár képet a mocikról :)))
Akkor meg vagyok nyugodva! Nem nagy esély lett volna találni hozzá megfelelő lámpát gondolom, ha valami gebasz lett volna vele. Örülök hogy így jó ahogy van, mert biztos voltam benne hogy kell lennie alsó ház résznek is. 79-80-as lehet az évjárat? Valaki azt írta hogy néhány 100db-ot gyártottak ebből a típusból (GTL), de ahhoz elég tág a gyártási időszak!? Nem? Ráadásul ahhoz képest elég sok felbukkanik. Nehezen tudom elhinni hogy csak ilyen kevés lehet a gyártott darabszám.
A csavarokat lecserélem. Nem nagyon tudom elképzelni hogy valaha is eladom! Életemben 3db motort adtam el, azóta csak jönnek,jönnek..., kb. 40db-nál járok.
Köszönöm a választ.
Ja lemaradt, hogy valószínűleg 79-80, as lehet az évjárat, mert később más indexel és kipufogóval csinálták őket.
Nem hiányos! Ezeknél nincs alsó műanyag ház, csak a foncsor és a búra, tehát így jó ahogy van! Szerintem a foncsor is simán helyre rakható!
Egyébbként szép a masina!
Nem nem tűnik hiányosnak. Viszont azokat a nagy csavarokat cseréld valami normálisra. Egyébként ha egyszer eladó lesz nekem szólj először :)
Ez Gorcsa, meg a Rick szakterülete, de sokan vagyunk itt, akik így is bevállalnánk a gépet...
Köszönöm. De a lámpa az hiányos így nem!?
Nagyon pöpec gép. Jó az úgy ahogy van, vigyázz rá!
Itt pedig a hátsó lámpa ami a motoron van. Hogy ez e az eredetije azt nem tudom.Szerintem a lámpának kellene lennie egy alsó résznek is mert csak a külső búra és a foncsor van meg ami csavarodott is. Tehát szeretnék egy komplett lámpát!Ha valaki tudna segíteni örülnék!
Talán most sikerül feltöltenem.
Íme a gép!
Hellosztok!
Eladó kőbányán pár motor és sok alkatrész:

https://drive.google.com/folde...

A K50-ről nálam lehet érdeklődni (pulsartomi@gmail.com), a többiről az egyik barátomnál (Árpád: salamon.arpad@tech-congroup.com vagy 06 20-977-3034).