Lehetkoszos is, de sokkal valószínűbb,hogy megszorul
(mert mondjuk valami jóképességű elgörbítette korábban)
Olyan helyzetbe kell hozni a lemezkét, hogy levett úszóház mellett az úszó normálisan mozogjon.
Ha nincs fent az alja, és normálisan, a saját súlyától nyit-zár (ha lefelé fordítod) de ha az alja fentvan, akkor nem, akkor megintcsak el van görbítve valahol az úszó, és beleér az ufóház aljába.
De kilett tisztitva az egész és a karbiban az uszonál van egy kis fémlapocska és abba kell a tűszelepet beleakasztani és ugy betolni a heelyére de akkor miért van az hogy feltelik benzinnel a karbi rugásra indul addig megy amig vanbenne benzin és megáll ezután nem akar feltelni a karbi nemfolyik bele a benzin ha megkocogtatom az uszoházat leesik az uszo egybol elkezd feltelni a karbi utána ha feltelt egyből indul ha kifogy ismétmegáll és ez ismétlődik akkor ez miértvan?!
Van a benzincsatlakozánál egy szűrő, el tud dugulni.. Továbbá célszerű volna ez egész uzemanyagellátó rendszert végigcsekkolni, mert az iylen elkeveselős cuccot nem köszöni meg a motor.
Tanksapka-szelőző, benzincsap, tűszelep, úszószint.
ez a minima.
Valakinek van.alkatrésze dellorto 28 as karbihoz? Ugyanis azzal a problémával állok szemben a laverda kapcsán hogy valamiért folyton fenntakad a karbiban az uszó és addig amig a larbiban van benzin.megy utána kiürül a karbi.nemkap benzint és megáll miért lehet ez milehet ennek az oka?
Továbbra is keresek blokkot! :)
Köszönöm a bő információ áradatot, de tisztában vagyok ezekkel, de köszönöm! Viszont én csak alkatrészt keresek! :)
Ha blokkja nincs is valakinek, ha egy hengerszett akár sérült is lapulna valakinél, azt megvenném! M50 vagy Monzára való!
az is nehéz lesz,mert máshol vannak a felfogatópontok,és jóval szélesebbek is:)) én már csináltam ilyet...ha valakinek nagyon kell ,egy ezresért viheti(persze euróban:)
Van egy puch monza hengerem meg pár darab maxi alkatrészem ha valakit érdekel meg egy 14 es bing karbim ezenkívűl egy eredeti furatlan simsonhenger és egy komplett maxi blokk
Hali!
4 vagy 6 sebességes Puch blokkot keresek megvételre! Akár hiányos vagy nem működő is érdekel!
Van egy müködésképtelen 4sebis blokkom és a kettőből csinálnák egyet.
Itt vagy e-mailen várom az ajánaltokat! (bazsi555@hotmail.com)
Elrőe is köszönöm! :)
Persze meg lehet rongálni, akkor felakad, de azt már csak észrevenné...
A tűszelep az úgy romlik el, hogy nem zár le, oylan elromlási lehetősége nincs, hogy nem nyit ki.
(mert mondjuk valami jóképességű elgörbítette korábban)
Olyan helyzetbe kell hozni a lemezkét, hogy levett úszóház mellett az úszó normálisan mozogjon.
Ha nincs fent az alja, és normálisan, a saját súlyától nyit-zár (ha lefelé fordítod) de ha az alja fentvan, akkor nem, akkor megintcsak el van görbítve valahol az úszó, és beleér az ufóház aljába.
Tanksapka-szelőző, benzincsap, tűszelep, úszószint.
ez a minima.
Amugy köszönöm a linket!
Köszönöm a bő információ áradatot, de tisztában vagyok ezekkel, de köszönöm! Viszont én csak alkatrészt keresek! :)
Ha blokkja nincs is valakinek, ha egy hengerszett akár sérült is lapulna valakinél, azt megvenném! M50 vagy Monzára való!
speedrabbit-kukac-freemail-pont-hu-ra írj
Csak ha lesz 6-ös blokk, akkor inkább egy oylat építek be :)
4 vagy 6 sebességes Puch blokkot keresek megvételre! Akár hiányos vagy nem működő is érdekel!
Van egy müködésképtelen 4sebis blokkom és a kettőből csinálnák egyet.
Itt vagy e-mailen várom az ajánaltokat! (bazsi555@hotmail.com)
Elrőe is köszönöm! :)
Köszönöm!