Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ma megnèzem és irok mit sikerült tenni vele
Tök feleslegesen cseréltetnéd ki vele a tűszelp részt, az nem tud elromlani úgy, hogy felakadjon.

Persze meg lehet rongálni, akkor felakad, de azt már csak észrevenné...

A tűszelep az úgy romlik el, hogy nem zár le, oylan elromlási lehetősége nincs, hogy nem nyit ki.
Lehetkoszos is, de sokkal valószínűbb,hogy megszorul
(mert mondjuk valami jóképességű elgörbítette korábban)

Olyan helyzetbe kell hozni a lemezkét, hogy levett úszóház mellett az úszó normálisan mozogjon.
Ha nincs fent az alja, és normálisan, a saját súlyától nyit-zár (ha lefelé fordítod) de ha az alja fentvan, akkor nem, akkor megintcsak el van görbítve valahol az úszó, és beleér az ufóház aljába.
Felakad a tűszeleped, azt cseréld ki!
Amugy mennyire érdemes ilyen.használt karbit venni? Mert eloszor arra gondoltam hogy 150 es etz karbit rakok rá csaknemtudom menne e vele.
De kilett tisztitva az egész és a karbiban az uszonál van egy kis fémlapocska és abba kell a tűszelepet beleakasztani és ugy betolni a heelyére de akkor miért van az hogy feltelik benzinnel a karbi rugásra indul addig megy amig vanbenne benzin és megáll ezután nem akar feltelni a karbi nemfolyik bele a benzin ha megkocogtatom az uszoházat leesik az uszo egybol elkezd feltelni a karbi utána ha feltelt egyből indul ha kifogy ismétmegáll és ez ismétlődik akkor ez miértvan?!
Van a benzincsatlakozánál egy szűrő, el tud dugulni.. Továbbá célszerű volna ez egész uzemanyagellátó rendszert végigcsekkolni, mert az iylen elkeveselős cuccot nem köszöni meg a motor.

Tanksapka-szelőző, benzincsap, tűszelep, úszószint.
ez a minima.
holnap rakok fel párat.
4000 ert viheto
Küldj képet Facebookon a GSX-ről!
Valakinek van.alkatrésze dellorto 28 as karbihoz? Ugyanis azzal a problémával állok szemben a laverda kapcsán hogy valamiért folyton fenntakad a karbiban az uszó és addig amig a larbiban van benzin.megy utána kiürül a karbi.nemkap benzint és megáll miért lehet ez milehet ennek az oka?
Mennyiért lenne eladó henger? :)
Amugy köszönöm a linket!
mennyiért vennél hengert?
Szecskamester! A henger érdekelne!
Továbbra is keresek blokkot! :)
Köszönöm a bő információ áradatot, de tisztában vagyok ezekkel, de köszönöm! Viszont én csak alkatrészt keresek! :)
Ha blokkja nincs is valakinek, ha egy hengerszett akár sérült is lapulna valakinél, azt megvenném! M50 vagy Monzára való!
az is nehéz lesz,mert máshol vannak a felfogatópontok,és jóval szélesebbek is:)) én már csináltam ilyet...ha valakinek nagyon kell ,egy ezresért viheti(persze euróban:)
érdekelhet mind. írj emailemre és küldd képeket. a mailbe.
speedrabbit-kukac-freemail-pont-hu-ra írj
Van egy puch monza hengerem meg pár darab maxi alkatrészem ha valakit érdekel meg egy 14 es bing karbim ezenkívűl egy eredeti furatlan simsonhenger és egy komplett maxi blokk
A puch monza(Imola) légszűrőtartály kellene. Telefonon megbeszélhetnénk hogyan vásárolhatnám meg. 06306895423
Tudom, hogy a 4 és 6 sebességes nem egyforma! Nem is volt ilyen kérdés :)
Csak ha lesz 6-ös blokk, akkor inkább egy oylat építek be :)
A kettő nem egyforma csak mondom. Nem csereszabatosak az alkatrészek egymás között. Ja de a gyertyapipa igen.
Hali!
4 vagy 6 sebességes Puch blokkot keresek megvételre! Akár hiányos vagy nem működő is érdekel!
Van egy müködésképtelen 4sebis blokkom és a kettőből csinálnák egyet.
Itt vagy e-mailen várom az ajánaltokat! (bazsi555@hotmail.com)
Elrőe is köszönöm! :)
Aryen hol laksz pontosan mert a mellettünk levő település halászi
Üdv! Keresek megvételre Sachs Rs 40-hez 2db féknyerget! Akinek van kérem jelezze!

Köszönöm!