Igen, jó az a gyertya is. Az akkut meg már egyszer azt hiszem megírtam! Most Yuasa B-39-6 van benne, de szerintem a legtöbb gyártó ugyan úgy jelöli ezt a teljesítményt, és méretet, mert amikor vettem, akkor JMT B- 39-6 volt benne. A motorodról, főleg a hátuljáról tehetnél fel képet, hogy tudjuk milyen hátsólámpa való rá!
Amiről a Brumo beszél, az a Ktm egyes típusain egy ötletesen megoldott acélsodrony, ami átfűzhető a hátsókeréken és rögzíthető. A gt cobrán nincs ilyen.
A gtl-en lehet, hogy van, én még nem láttam.
Köszi. Egy 81-es számot látok beütve az alsó villa kifli felső részébe bal oldalon! Talán ez lehet az évjárat. Most voltam motoros boltban, hogy vegyek akkut és gyertyát a motorba. Akkut azt mondják 6v-osba nincs olyan méret ami befér. Te milyen típusút használsz? Gyertyát pedig ajánlott már innen a fórumról valaki. Pld. Bosch B8 HS-t, de a boltban azt mondták az NGK B 8 HS-e ugyan az! Valóban?
Slick talán egyszer írta, hogy milyen oldalon lehet megtalálni az alvázszámok alapján, de én sajna nem tudom.
Egyébként a biztosításhoz 77-84-ig bár mit mondasz elfogadják, mert egyrészt nincs jelentősége, csak az alvázszámnak, másrészt egy Puch tipustáblán sem szerepel eredetileg a gyártás éve!
Hát, ha ezt Rep 20 úr követte, akkor kíváncsi lennék a dologra, mert ez a "fül" semmiféle összeköttetésben sincs a hátsó kerékkel, viszont a bukó rögzítésére kiválóan bevált!
Nem neked kuldtem hanem a kolleganak a blokkal kapcsolatosan,neked raktam be egy kepet a karbirol,szivato resze is igy nez ki mint a tieden.De holnap korbe fenykepezhetem ha kellenek rola meg kepek.Bocs az ekezet nelkuli irasert csak telefonrol igy gyorsabban megy az iras.
tudom mire gondolsz. de az eredetileg nem a bukóra tervezték hanem a hátsó kerékra való blokkolásra való! Lásd biciklilakat. kérdezzmeg a rep20- urat. :)
Csomag, vagy bukósisak lezárására van parkoláskor. Ha bezárod a kormányzárt, akkor nem húzható ki a "kampó", persze ez sokszor már szét van barmolva az itthoni "szakemberek" által!
A gtl-en lehet, hogy van, én még nem láttam.
Egyébként a biztosításhoz 77-84-ig bár mit mondasz elfogadják, mert egyrészt nincs jelentősége, csak az alvázszámnak, másrészt egy Puch tipustáblán sem szerepel eredetileg a gyártás éve!
A blokkon ezek a számok olvashatók.
337-50
2803785
3/23/2 szám található rajta.Kicsit hiányos ellenben nem drága