Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja, a 81-es beütés közel sem biztos, hogy az évjárat! ( nekem van több villahidam is, de nem láttam rajtuk számokat beütve)
Igen, jó az a gyertya is. Az akkut meg már egyszer azt hiszem megírtam! Most Yuasa B-39-6 van benne, de szerintem a legtöbb gyártó ugyan úgy jelöli ezt a teljesítményt, és méretet, mert amikor vettem, akkor JMT B- 39-6 volt benne. A motorodról, főleg a hátuljáról tehetnél fel képet, hogy tudjuk milyen hátsólámpa való rá!
Jónapót,Johan vagyok érdeklödnék a motorba megtudná adni a telefonszámát és hogy hol lakik.
Amiről a Brumo beszél, az a Ktm egyes típusain egy ötletesen megoldott acélsodrony, ami átfűzhető a hátsókeréken és rögzíthető. A gt cobrán nincs ilyen.
A gtl-en lehet, hogy van, én még nem láttam.
Köszi. Egy 81-es számot látok beütve az alsó villa kifli felső részébe bal oldalon! Talán ez lehet az évjárat. Most voltam motoros boltban, hogy vegyek akkut és gyertyát a motorba. Akkut azt mondják 6v-osba nincs olyan méret ami befér. Te milyen típusút használsz? Gyertyát pedig ajánlott már innen a fórumról valaki. Pld. Bosch B8 HS-t, de a boltban azt mondták az NGK B 8 HS-e ugyan az! Valóban?
Slick talán egyszer írta, hogy milyen oldalon lehet megtalálni az alvázszámok alapján, de én sajna nem tudom.
Egyébként a biztosításhoz 77-84-ig bár mit mondasz elfogadják, mert egyrészt nincs jelentősége, csak az alvázszámnak, másrészt egy Puch tipustáblán sem szerepel eredetileg a gyártás éve!
A tapsikoló figura véletlen ment el!
Köszönöm a választ! Az évjárat meghatározásban tudnál segíteni? Biztosítást szeretnék kötni rá, de nem tudom az évjáratot!
Hát, ha ezt Rep 20 úr követte, akkor kíváncsi lennék a dologra, mert ez a "fül" semmiféle összeköttetésben sincs a hátsó kerékkel, viszont a bukó rögzítésére kiválóan bevált!
Puch cobra gtl 50 évjárat meghatározásban kérnék segítséget! A váznyak táblán nincs beütve évjárat. A blokkszámból kideríthető az évjárata?

A blokkon ezek a számok olvashatók.

337-50

2803785
Ugy emlekszem,hogy a tu az biztosan,legyen 3000,de holnap megnezem pontosan,regen volt mar a kezemben.Meg csinalok kepeket is persze ha erdekel...
Lenne valakinek puch cobrára való komplett hátsó lámpája? Szükségem lenne egyre!
Jaa bocs azt már nem is figyeltem Mi hiányzik belőle, és mennyi lenne az ára?
Nem neked kuldtem hanem a kolleganak a blokkal kapcsolatosan,neked raktam be egy kepet a karbirol,szivato resze is igy nez ki mint a tieden.De holnap korbe fenykepezhetem ha kellenek rola meg kepek.Bocs az ekezet nelkuli irasert csak telefonrol igy gyorsabban megy az iras.
El tudnád küldeni újra őket a gubera(kukac)citromail.hu-ra? Valamiért azt az email cimet nem tudom megnyitni. Köszi előre is.
tudom mire gondolsz. de az eredetileg nem a bukóra tervezték hanem a hátsó kerékra való blokkolásra való! Lásd biciklilakat. kérdezzmeg a rep20- urat. :)
Küldtem képeket az e-mailedre.
23-as bing karbim van,így néz ki.
3/23/2 szám található rajta.Kicsit hiányos ellenben nem drága
A sisakok szíján álltalában van egy acél karika erre a célra!
Milyen bukósisakot lehet oda zárni, legfőképp hogyan?
Csomag, vagy bukósisak lezárására van parkoláskor. Ha bezárod a kormányzárt, akkor nem húzható ki a "kampó", persze ez sokszor már szét van barmolva az itthoni "szakemberek" által!
Puch cobrához keresek súbert vagy komplett karbit!
Puch Cobrán mi célt szolgál a tank előtt lévő rugós krómozott kampó?
rakj fel képet,lehet hogy van ilyenem.