Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Kosárban volt de már nemsokáig :P
http://olx.hu/hirdetes/kreidle...
Marad fekete. Sok sok alkatrész hiányzik de jó lesz
Itt kevesen tudják, hogy a sógoroknál ez egy "kultusz" járgány volt és sokan imádják, úgy mint itthon mi a P 20-ast.
Ja mármint azt nem írtam le ide hogy akit "ismerek" innen azoknak olcsóbban adom. Fényezésre szerintem elég egy polír is. Most kezdek bele mégegy SS50 be meg egy Zündapp KS be ezért nem tudom megcsinálni
Igen, ebben a gépben van fantázia és az ára sem túl magas, de azért van itt kérdés rendesen. Mert ha csak annyira rakod össze, hogy üzembiztosan menjen, 30-40 óra is rámehet, meg x tízezer forint és nem fog sokkal többet érni. Ha csilivilire készíted, minimum 150 óra és sok pénz, de a hazai piacon eladhatatlanul drága lenne. A kintiek meg akkor is csak "ostblock motorrad"-nak tartják.
Köszönöm, sajnálom!
Urak!
már megint eltávozott közülünk egy kiváló motoros (lásd: magazin cikk) Kökényesi György. Sokan persze nem tudják ki volt, de akinek volt szerencséje látni Őt fénykorában, az nem nagyon fogja elfelejteni! Nyugodjon békében, és benzinszagban!
Remélem sokan lesznek a temetésén!
Sajna nekem erre sem lesz időm, de gondolni fogok rá!
És persze évek múlva is!
Bocs, de csak most tudtam megnézni. Sajna nem tudok segíteni, a hiányos főfékhengereim közt nincs jó karmantyú, komplettet pedig nem szívesen áldoznék be!
Üdv! Adatlapomon szerintem megtalálod 2 kérdésedre a választ, müködéséről tudom hogy nyomni nyom, hogy ereszt e azt viszont nem tudom.
és működik?
Üdv hol lehet megnézni vagy téged elérni?
Tetszetős darab
A meglevő cuccokból raktam össze. Hogy teszik?
Hasznosnak tűnő oldal!
http://www.motorradonline.de/n...
Valakit érdekel egy Zündapp főfékhenger? kompletten karral, tartállyal 5 ezerért.
Rendben, köszönöm!
Győrben hol, melyik üzletben?
hozzád legközelebb Győrbe tudsz vásárolni fékhez karmantyút!
Két kérdésem van. 1. Miért eladó az ország összes Honda ss50-ese, 2. Miért nem kellenek senkinek? ( Rick kivételével )
No, akkó mégeccer...

Ez a hír kivételesen igaz volt.
Ha konkrétabbat szeretnél tudni, Gecseipisti még a fékpad tipusát is megmondja neked.
Egyelőre még csak kölcsön kérték a fakabátok, de nincs kétségem, hogy hamarosan beszereznek párat.

Akor fognak megszaorodni az elektromos tiltást gyűrtogatók hiredetései a nepperán:)
Eladó Honda SS50. Aki eddig jelentkezett kérem ne keressen
Hát ez nekem is bosszantó. Az meg méginkább, hogy ősszel a parlament tárgyalni fogja a kismotorrendszám bevezetését. Állítólag a lopások miatt. Az a gyanúm, inkább ez is valamiféle lehúzás lesz, mivel sokan lerakták az egyéb közlekedési eszközöket és robogóval járnak, ami még szűz területnek számít...
miért hiszel az olyan oldalakon kreált híreket?
inkább a hivatalos oldalakon kell utána járni hogy tényleg igaz e.
mert van olyan sok oldal hogy pl májkel dzsekszön él még csak elbújt a szigeten. meg orbán viktor meghalt meg ilyenek ezek akkora baromságokat írnak csak arra jó hogy a birkanépet megfélelmítsék.
itthon nem hinnémhogy fékpados tesztelés lenne az út széléken mert akkor egy csomó kismopedes letennév a garázsba és akkor az állam meg elesne a bevételből a benzinadótól csak nna.
Bár általában akkor szoktan csinálni ha van vmi baleset a motoros által okozott kár, akkor beviszik a nkh-ba megnézik a motort hogy mennyit megy meg nem e 125-ös 50-esként? akkor van mint izgulni.
Urak! Valakinek nem hiányzik egy KPM 40 pl Moto Morini 50-es négygangos blokk közép tökéletes állapotban, és egy kuplunglamella készlet? occon, vagy csere Puch alkatrészekre?
Hét végén tudom csak megnézni!