A 444.-en megjelent egy hír, miszerint -Tolnában már baszogatják a kismotorosokat-. Állítólag fékpadon ellenőrzik a teljesítményt, meg a végsebességet. Hogyan, az út szélén?
Szerintem ilyen állapotban, ha műszakilag szinte tökéletes, akkor 70 körül lehet adni érte jószívvel. Kint is csak romot kapsz 450 Euró alatt. Persze, ha van türelmed pár évet várni, és ingyen van a szállítás, akkor előfordulhat, hogy szerencséd lesz!
Éppen ezért cuppantam rá én is a cobrára amint tudomást szereztem róla! Tudok egy vizes zündapp ks 50-ről is, de az már nem gyári festésű, esztétikailag nem egy szépség, de egyben van! Mennyit szabadna érte kiadni?
Észrevettétek, hogy a 6,25 lovas ötvenesekből már szinte nincs, valamire való ajánlat? Ha véletlenül felkerül valami érdekes 1-2 órán belül elviszik. A múltkor néztem szlovák, meg lengyel oldalakat, ott sincs semmi. A németeknél, meg az osztrákoknál még vannak, de eszement árakon. A csúcs eddig egy ks 50 tt, 7500 euróért...
szerintem hengerfejtömítést kéne cserélni és szelepszárszimeringet kell cserélni akkor nem füstölne. De ha gyenge a kompresszió akkor gyűrűcsere és mehet a móka. bár azért írtam mert ismerem az efféle blokkokat (pitbike féle blokkora gondolok)
it egyelőre még nincs minden mucsai kapitányságnak ilyen mobilfékgépe