Hétvégén láttam valami hasonló kisméretű Sachs/Hercules/ stb motort a bolhapiacon de valaki belerakott egy 5 sebességes 6.25 lovas motort. Egész vad lehet vele...:D Csak borsos volt az ára 80 ért nem éri meg de már nincs meg hátha valaki lecsapott rá.
Neked régebbi SS ed van mint nekem. Nekem "patkányszürke" a váz és kék a tank már az újabb, krómbetét nélküli. Ja nézd meg a gyújtását jól ne legyen benne semmi lelazult csavar mert eléggé ráz ezeknek a blokkja és szeretnek kilazulni a csavarok, menetrögzítővel biztosítsd a kicsi csavarokat a gyújtásban vagy legalább kevés körömlakkot tegyél rá. Illetve ki kell pucolni az előgyújtás állító cuccot ami elfordul, jobban fog menni a gép!
Jogos mb blokk van benne, ettől még jól ment az egyáltalán nem rávaló kipufogóval
Alakul az SS50. Váz és a deklik fújva/polírozva, ülése javas embernél, ha érdekel valakit a folyamat teszek fel képeket.
semilyen motorban nincs "két fokozat között kapcsolható üres" legfeljebb olyan van, hogy két fokozat közötti állapotba IS lehet hozni, mielőtt reteszelne a következő.
Hogy ez mennyire lehetséges, az felépítés kérdése.
Nem nagyon nyilatkozol! Pedig a te tesztedben olvastam ezeket, mint észre vettem.
Valaki meg végre megírhatná hol a faszba lehet karmatyút kapni.
Ajándék uzem anyag tartályal
10 000 ft
305129874
Alakul az SS50. Váz és a deklik fújva/polírozva, ülése javas embernél, ha érdekel valakit a folyamat teszek fel képeket.
Hogy ez mennyire lehetséges, az felépítés kérdése.
Ez egy mbx vázba mókult MB blokk.
Az eredeti blokkja vizes és hat sebis, az MB levegős és 5sebességes és csak fél membrán van benne.