Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

és láss csodát! eladták a kreidlert! legalábbis már nem hirdetik!
Nagyon szép darab!
A hetvenes évek második felében volt egy ilyenem, nagyon szerettem, igen iínom kis szerkezet volt, és remekül bírta a strapát! Kár, hogy most már ezt sem engedhetem meg magamnak, de ezzel azt hiszem vagyunk még így páran!
Mint műszaki alkotás, tetszett a gép, de az én világom a 70-es évek. Évek óta tudok egy 72-es rs florett-ról, amit a tulaj nem is használ, csak nézeget. Kértem, hogy legalább üzemeljük be. Halogatja a dolgot, a bánat tudja miért. Viszont azt igérte, ha egyszer eladja, nekem szól először. Azt hiszem a Bowdennek van ilyenje...
Neked sikerült megvenned legalább ?:)
az egyiknek irtam,aki 100-ezerért keres ujszerü zündappokat "reális" áron,és felvilágositottam hogy kb. 1000euró a reális...persze nem válaszolt
Persze hogy nem tolonganak! Ők balekokat keresnek, vagyis szeretnének találni! :-)
persze ilyenkor nem tolonganak a zündappot-kreidlert keresö magánszemélynek magukat kiadó nepperek.. pedig ilyet még a németeknél se nagyon találni!http://olx.hu/hirdetes/elapo-k...
Kreidler Florett az olx-on. Igen figyelemre méltó...
Blokk elment belőle kb pár órán belül marcaltőre.
Nekem egy kicsit messze van, de lehet valaki örül majd neki.

Puch
Kezd összeállni az ultra. Sajna a valóságban randa a festés. Nem merem átfesteni, mert még nem találtam eredeti matricákat. Elektromosan kell még sokat dolgozni rajta. Jó kis gép lesz...
nemcsak a cukor zéro,az adatlap is..
sziasztok valakinek nincs elfekvőben zündapphoz lendkerék vagy esetleg komplett gyújtás? de még más alkatrész is érdekelne KS 80-at újítok fel
Sziasztok!
Puch maxi G4-hez keresek ülést,ami még használható állapotban van?
Sajna az enyém teljesen el korrodált.
Ha valaki tudna segíteni írjon.Elöre is köszi!
Ha majd egyszer megnézed, utána igyekszem segíteni!
Ok. Gyere a bmw3@freemail.hu-ra.
Igen, egy ilyenre lenne szükségem.
Erre gondolsz?
Én építgetek. 50/6 előválasztó tengely kéne. Vagy kiválasztó. Amin lévő kulcs tologatásával, zárja az adott fokozatot.
Valamint Comet 125 RS
Az idő most nem alkalmas motorozni, tavaszig is várhat a javítás. A Gorcsa biztosan tudja a megoldást, ő a márkatársad. ( talán még a motorotok színe is egyezik)
a slick az illetékes elvtárs
De most komolyan kérdezem!
csak akkor,ha ilyen szépek
Nekem még nem volt időm szétszednem és megnéznem mitől szállt el ismét az első fékem és a km óra meghajtót sem szedtem szét. Egyszerűen nincs rá időm sajnos. Ma is dolgoztam.
Ilyen motorokkal is foglalkoztok?