Sziasztok meg tudná mondani valaki , hogy milyen méretű főtengely csapágy kell a Puch maxi-s blokkba javítás alatt van dugót megrendeltem de a blokk még nincs ketté szedve és megspórolnák magamnak egy utat a városba ha tudnám , a szimering az egyik egy zöld és külsőrugós vagy peremes.. még ilyet nem láttam eddig.. ez a gyujtás felőli oldalon van csapágy és szimering méretekre lennék kiváncsi ... :)
Na Urak!
Ki látott már ilyet: Apródon 150-es Ts Mz oldalkocsival, és motorkulival 450.000-ért, de a lényeg: Hivatalos papírokkal, vizsgával! Tudtommal ezek kint sem voltak oldalkocsizhatók! Nem lehet egy szélvész 3 személlyel, túrára megpakolva a Dononovaly hágónál, vagy Jablonkánál!
Riga 22 , 199 000 forintért. Meg kellett dörzsölni a szememet, mert nem hittem neki. Mi van itt? Hiába új, attól ez még Riga! Szépen leírja az eladó; kétsebességes szekvenciális váltó. Az igen...(használtautón)
Jaj, de a legjobb, a mindentvivő mucsa az a "cseplet"
MIt vettél?
CSeplet.
Van aki még ezt is tudja fokozni, így lesz belőle "csepletet"
Istenbizony van olyan ember aki iyleneket tol kifelé a fejéből.
(ennek meg a plexit-plexitet a párja)
És ugye ezek is választópolgárok..
Milyen ajánlat?A motor alkatrészt már megjelenés napján elvitték nem forumos volt kérdeztem tőle.A kipufogó meg karbi itt kéne egy srácnak,de emailre nem ment a kép átt
Sziasztok!Sufnit bontottam sok motoralkatrésznek nem találtam még helyet.Puch Cobra vizthütéses 6seb darabokban egybe felújitásra ki mire akarja eladó .A motornak hengerét furatni meg festeni kell egybe 50ezer ha nem kell ell maradt!A alkatrész fix 50 ezer !Ha meg maradt akkor lesz időm rá megcsinálom láttam milyen sokat ér ami patent.
Ki látott már ilyet: Apródon 150-es Ts Mz oldalkocsival, és motorkulival 450.000-ért, de a lényeg: Hivatalos papírokkal, vizsgával! Tudtommal ezek kint sem voltak oldalkocsizhatók! Nem lehet egy szélvész 3 személlyel, túrára megpakolva a Dononovaly hágónál, vagy Jablonkánál!
MIt vettél?
CSeplet.
Van aki még ezt is tudja fokozni, így lesz belőle "csepletet"
Istenbizony van olyan ember aki iyleneket tol kifelé a fejéből.
(ennek meg a plexit-plexitet a párja)
És ugye ezek is választópolgárok..
De hogy például az anternátor mi vóna, azon mán gondókozni kellett nekem is:)
12V 130W motoplat gyútás alaplapot keresek Hercules motoromra.
Valakinek?
Hogy az most egy babetta, vagy valami különleges, az már teljesen mindegy