Szerintem csak az a baja hogy kicsit leült a fórum, fel akarja dobni a hangulatot.
Hasonló esetekben előre borítékolható módon szokott lejátszódni ez a folyamat.
Gondolom a kapálással végzett tegnap, és unatkozik, az asszony meg elhajtotta ez este és most frusztrált a drágám..
Ilyenkor beindul nála a troll-generátor.
Ha most az akadt meg a torkodon édesem, hogy az nsr fórumba is irkálni kezdtem, akkor fájdalom, de ki kell ábrándítsalak:
Hamarabb kezdtem oda IS irkálni, mint te megkezdted itt áldásos tevékenységedet.
a lehetetlenkörülmények ellenére volt magyar aki a világsztárság kapujáig jutott, Bodrogi Laci.
Ha az ő apja nem franciaországban melózik, ős em ért volna el semmit soha.
Pedig volt rajta a Tour-on a sárga trikó, igaz csak egy napig, de akkor is rajta volt, és számos kiemelkedő nemzetközi eredménnyel büszkéélkedhet még.
A legtöbb Magyar azt sme tudja, hogy létezik ez a fószer.
Lehet, hogy erre (pályabringa)kellene egy-két pályát építeni itthon a több tízmilliárdért épülő focipályák helyett! Előbb foci kéne, a többi ráérne később. Itt "aprópénzből" lehetne eredményeket elérni, és pár év alatt, lehet, hogy több néző lenne, mint a kutyaütő fociligánk összes meccsén együttvéve! Igaz, abból nem gazdagodnának meg ennyien!
Stéher már csak bemutatónak volt akkor szerintem.
A pálya már akkor sem volt alkalmas normális bicózásra.
Eleve, olyan gumit, ami betonra alkalmas volt úgy kellett nagyítóval keresni, mert már akkor is a fapálya dívott mindehol, és a fapályára való pálaszingónak a beton az 2-3kör és kampobasszo.
MA meg már a mérete(412méter) sem kompatibilis semmivel sem tényleg csak veteránozásra jó.
Pedig,korában, a 60-as években tízezren nézték a pályaversenyeket, amik közül néhány tényleg halál izgalmas még a hoizzá em értőnek is.
A páros verseny például ilyen, de a stéher vagy a tandem meg piszok látványos.
De ezeket már én is csak bemutatónak láttam nem igazi versenynek 79 körül.
Hasonló esetekben előre borítékolható módon szokott lejátszódni ez a folyamat.
Gondolom a kapálással végzett tegnap, és unatkozik, az asszony meg elhajtotta ez este és most frusztrált a drágám..
Ilyenkor beindul nála a troll-generátor.