mmmmmmmmzooolliiiiiiiiiiiiiiii! már olvasni sem tudsz,azért ez elég ciki,föleg akkor ha a saját irásodról van szó! ha veszed a fáradságot,és ujra elolvasod amit irtál,akkor megláthatod,hogy a szivi megszolitást általában férfiak között nem szokták alkalmazni,hacsak nem a terry black és társai közé nem tartozik.. a fotódat,ami szerintem nagyon passzol hozzád,nem az adatlapról ismerheted,hanem amint irtam,egy kedves rajongód tette fel a fórumra régebben!tehát nemcsak homo a stilusod,de még a memóriád sem a régi...persze,ebben a korban már minden elöfordul,még a nemi identitás zavar is megesik
Az a pofa, aki ezt készítette nekem, legalább képviselt valamiféle színvonalat, és én az ilyet értékelem.
Neked meg maradt a buzizás, amit dettó tőlem vettél, ha nem dobom fel, most ott ülnél tanácstalanul, hogy mit is kellene kezdeni azzal az összetett mondattal.
Az, hogy magadtól nem tudsz összeszegelni egy valamirevaló sértést (sem) nem különösebben nagy újdonság, valljuk be, szépen csendesen a sarokba fordulva, hogy nem vagy egy nagy lumen, én viszont sajnos nem tudom eléggé hozzád- a te színvonaladra- csökkenteni az elvárásaimat mert olyan alacsony elvárás már nincs, mert az már nem is elvárás, hanem maga a semmi.
De, hogy a feldobált labdákból egyet sem tudsz visszaütni (mit visszaütni: elkapni sem) és csak sima artikulálatlan szarozásra és buzizásra fussa, ebben már tényleg nincsen semmi kihívás, nem szórakoztató, mert csak simán ordenáré és ostoba..
Tehát amíg nem javítasz jelentősen a színvonalon, fájdalom, de nem tudok a partnered lenni.
Pedig ,én akartam hidd el..
eme nagy ivü hozzászólásod alapján egyértelmü,hogy nemcsak a tahó stilus jellemez,hanem meleg hajlamod is kiderült gondolom terry black és alföldi robika mellett szoktál reggel ébredni,és velük szoktál ilyen hangnemben csevegni!
ha nektek ez normális,hogy a fórumokba lekezelö,kioktató stilusban kell hozzászólni,ahogy mzo teszi,akkor rakjátok ki istenetek képét a falra,és imádkozzatok hozzá... egy jó kép van róla a fotogalériájában,egy kedves rajongoja tette fel,érdemes megnézni http://www.sportmotor.hu/tagok...
Háát, ez olyan gyenge riposzt volt, mint a károgás..
Tényleg csak ilyen gyenge, szellemtelen lapos, otrombaságra fussa?
Mert akkor én nem is strapálom magam..
Legalább valami kicsi kihívás legyen benne, mert így már nem is vicces...
Vedd elő mondjuk a buziszimszonos témakört, vagy valami, mert így hogy megint ideballagtál az intellektuális sallerodért, és még csak észre sem vetted amikor megkaptad többrendbelileg, ebben már(megint) nincs semmi inspiráló kihívás, így már csak simán untat, mint a többi fajankó aki lepattant rólam.
Szóval szedd össze magad szivi, mert ez nagyon gyenge...
Demúgy nemtökmindegy, hogy 90 vagy százakármennyi?
AZ élvezet a lényeg.
megném.
Meg az előző huszonöt alkalommal sem.
Ennek ellenére maximálisan igazad van..
Sokkal viccesebb volt amikor még egymás masináit fikáztátok.
Az a pofa, aki ezt készítette nekem, legalább képviselt valamiféle színvonalat, és én az ilyet értékelem.
Neked meg maradt a buzizás, amit dettó tőlem vettél, ha nem dobom fel, most ott ülnél tanácstalanul, hogy mit is kellene kezdeni azzal az összetett mondattal.
Az, hogy magadtól nem tudsz összeszegelni egy valamirevaló sértést (sem) nem különösebben nagy újdonság, valljuk be, szépen csendesen a sarokba fordulva, hogy nem vagy egy nagy lumen, én viszont sajnos nem tudom eléggé hozzád- a te színvonaladra- csökkenteni az elvárásaimat mert olyan alacsony elvárás már nincs, mert az már nem is elvárás, hanem maga a semmi.
De, hogy a feldobált labdákból egyet sem tudsz visszaütni (mit visszaütni: elkapni sem) és csak sima artikulálatlan szarozásra és buzizásra fussa, ebben már tényleg nincsen semmi kihívás, nem szórakoztató, mert csak simán ordenáré és ostoba..
Tehát amíg nem javítasz jelentősen a színvonalon, fájdalom, de nem tudok a partnered lenni.
Pedig ,én akartam hidd el..
Tényleg csak ilyen gyenge, szellemtelen lapos, otrombaságra fussa?
Mert akkor én nem is strapálom magam..
Legalább valami kicsi kihívás legyen benne, mert így már nem is vicces...
Vedd elő mondjuk a buziszimszonos témakört, vagy valami, mert így hogy megint ideballagtál az intellektuális sallerodért, és még csak észre sem vetted amikor megkaptad többrendbelileg, ebben már(megint) nincs semmi inspiráló kihívás, így már csak simán untat, mint a többi fajankó aki lepattant rólam.
Szóval szedd össze magad szivi, mert ez nagyon gyenge...
Ott ülünk, és szarunk rád mind a hárman .