Ahol laktam öccá' éve, a környéken volt egy kamionos-gyerek, meg egy diplomata gyerek.
Az egyiknek ss hondája, a msiknak rd50 motra vót.
(nekünk puttó panelproliknak meg legfeljebb cimcony, de az is csak a menőbbeknek:)
Namost, az elméletieg szinte azonos teljesítményű rd mint a pocsolyát..
Nembaj, ha legközelebb rámsózol valami fémhulladékot aranyáron (hihi) majd jól kipróbálom az ss-t.
Nem bírom felismerni milyne blokk volt az alap..
Arra gndolotam, hogy a kiscibere, de az nem ilyen mtorházilag..
Bár a hondától még az is kitelik, hogy egy ezres sorozat kedvéért csináltak kokillát..
nem kérem,professzor úr! a monkey-ben 3gangos félautomata 2lovas blokk van,az ss 50 5gangos 6 lovas de akkor se megy ugy,mint a kétütemü 6lovasok....http://translate.google.hu/tra...
Nemtudom szerintem az SS50 megy úgy mint egy Cobra. Amikor váltok 2. ba még bőven ránt egyet. Szerintem hasonlóan megy csak a Cobrának nagyobb a végsebessége a hosszú áttételezés miatt
A tied is pofás és talán kényelmesebb is, mint a Dream. Megnéztem a youtube-on egy-két videót, hát ijesztően gyorsul már 4000 f/min-től 13000-ig. Az ismertető szerint, egy hatvanas évekbeli versenymotor utcai változata méregdrága alkatrészekkel dohc vezérléssel kb. 8-10 Le. teljesítménnyel jóval 100 km/h feletti sebességgel. Csak 1000 db készült belőle 1998-ban. De azért a Cobra elől nehezen lépne meg, igaaaaaaaz?
Igen tudja, még a pontos típust is, de nem fogom megmondani, mert tele a hócipőm az alkatrés kereső ürgéktől, akik csak kérdeznek, de a direkt kapcsolatot sose veszik fel azzal, aki próbálna segíteni! Nagyon elharapózott ez mostanság a fórumon. Magyar specialitás, Hungarikum! Ilyen máshol nincs a világban, de" Magyarország jobban teljesít".
Egyébként nézd meg az interneten, ott van az , csak dolgozni kell vele egy kicsit!
Ahogy így mondod, valóban...De most más téma; rajtam kívül mindenki tudta, mi az a Honda 50 Dream? Valaki hirdet egyet 1 800 000-ért, azt hittem elírás, de nem, ez tényleg ilyen mocsok drága. 13250 fordulat, négy szelep, öt sebesség, beszarás...
Az egyiknek ss hondája, a msiknak rd50 motra vót.
(nekünk puttó panelproliknak meg legfeljebb cimcony, de az is csak a menőbbeknek:)
Namost, az elméletieg szinte azonos teljesítményű rd mint a pocsolyát..
Nembaj, ha legközelebb rámsózol valami fémhulladékot aranyáron (hihi) majd jól kipróbálom az ss-t.
Nem bírom felismerni milyne blokk volt az alap..
Arra gndolotam, hogy a kiscibere, de az nem ilyen mtorházilag..
Bár a hondától még az is kitelik, hogy egy ezres sorozat kedvéért csináltak kokillát..
Az ss0-ben nem a monkey blokkja van?
De.
AZ meg pont nem megy sehogy.
Egyébként nézd meg az interneten, ott van az , csak dolgozni kell vele egy kicsit!