Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na persze sokan kicserélik a hengert 70-esre,akkor esetleg...de szerintem akkor se biztos hogy az ss50 verné a 2ütemet.
Felőlem. Én már akkor is mondtam hogy próbálj ki pár motort.:P
Ahol laktam öccá' éve, a környéken volt egy kamionos-gyerek, meg egy diplomata gyerek.
Az egyiknek ss hondája, a msiknak rd50 motra vót.
(nekünk puttó panelproliknak meg legfeljebb cimcony, de az is csak a menőbbeknek:)
Namost, az elméletieg szinte azonos teljesítményű rd mint a pocsolyát..
Nembaj, ha legközelebb rámsózol valami fémhulladékot aranyáron (hihi) majd jól kipróbálom az ss-t.
Ez nagyon patentovics...

Nem bírom felismerni milyne blokk volt az alap..
Arra gndolotam, hogy a kiscibere, de az nem ilyen mtorházilag..
Bár a hondától még az is kitelik, hogy egy ezres sorozat kedvéért csináltak kokillát..
Youtube-on van sok videó róla...
hááááát nem tudom mire gondolsz,de 60-ig van skálázva a km órája a hirdetésben...
Én meg erről írtam, ami ugye egész más tészta...
nem kérem,professzor úr! a monkey-ben 3gangos félautomata 2lovas blokk van,az ss 50 5gangos 6 lovas de akkor se megy ugy,mint a kétütemü 6lovasok....http://translate.google.hu/tra...
Monkey blokk de 5 gang 6 loero. Szerintem szerintem jobban forog meg nagyobb a karbi is mint a dac/ monkey nál
Oda akartam kilukadni, hoy érzsre megy, mert mindenhonnan húz, olyan tolós érzés.
Ne fárasszon má ke'

Az ss0-ben nem a monkey blokkja van?
De.
AZ meg pont nem megy sehogy.
Ez jó ötlet ki is próbálom valamelyik nap. Ha van lehetőség videó is készül róla.
Szerintem tuti nem megy.
Nemtudom szerintem az SS50 megy úgy mint egy Cobra. Amikor váltok 2. ba még bőven ránt egyet. Szerintem hasonlóan megy csak a Cobrának nagyobb a végsebessége a hosszú áttételezés miatt
A tied is pofás és talán kényelmesebb is, mint a Dream. Megnéztem a youtube-on egy-két videót, hát ijesztően gyorsul már 4000 f/min-től 13000-ig. Az ismertető szerint, egy hatvanas évekbeli versenymotor utcai változata méregdrága alkatrészekkel dohc vezérléssel kb. 8-10 Le. teljesítménnyel jóval 100 km/h feletti sebességgel. Csak 1000 db készült belőle 1998-ban. De azért a Cobra elől nehezen lépne meg, igaaaaaaaz?
Nagyon MZ-re emlékeztet, kivéve a kipuff és a blokk
egy kis érdekesség portugáliából...
okés köszi
ha megfigyeled 10.én irtam de mind 1 haggyuk is
elmondom neked felírtam a számod de 1 enlöre nem kaptam utalást addig meg hiába beszélek..........de akk mostmár felesleges felhívnom na min1
Bemész egy autósboltba és ott van méretpontos. Csak 5600 forintba kerül.
Igen tudja, még a pontos típust is, de nem fogom megmondani, mert tele a hócipőm az alkatrés kereső ürgéktől, akik csak kérdeznek, de a direkt kapcsolatot sose veszik fel azzal, aki próbálna segíteni! Nagyon elharapózott ez mostanság a fórumon. Magyar specialitás, Hungarikum! Ilyen máshol nincs a világban, de" Magyarország jobban teljesít".
Egyébként nézd meg az interneten, ott van az , csak dolgozni kell vele egy kicsit!
Ez amúgy milyen KTM lehetett? Nagyon régen láttam a helyi bolhapiacon. De ötletem nem volt milyen típus lehet.
Épp az előbb csinosítgattam az SS50 5 sebességes Hondámat. Az sem semmi. Alattam vitte a 80 at. Keveset fogyaszt és nagyon üzembiztos gépezet.
Ahogy így mondod, valóban...De most más téma; rajtam kívül mindenki tudta, mi az a Honda 50 Dream? Valaki hirdet egyet 1 800 000-ért, azt hittem elírás, de nem, ez tényleg ilyen mocsok drága. 13250 fordulat, négy szelep, öt sebesség, beszarás...