Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

olyan arcot vágsz,mintha citromba haraptál volna..
Kisnémedi viszont van, igaz, csak átlagtartó verseny névleg, de úgy húzza mindenki mint az állat. Egy másodperces különbséggel csak második lettem, de legalább a legvidámabb motoros különdíjat megkaptam.
valaki tudja puch imola elsöfékbetét méreteit? plssssss
Ne aggóggyá, már bgyarmat sincs, és tiszacsiga se.
azért ez nem ugyanaz,mint b.gyarmat,mert ha ott kicsuszol,nekimész a házfalnak,itt max. a balatonba esel..
Csak most ilyen beszarik az emberek, hogy nem rendeznek ilyesmit. Na jó ottvan Balassagyarmat meg még egy két ilyen hely de a környéken nincs itt:(
06-20-289-55-85. Hívj este 7 után és megbeszéljük!
Régen, minden városkában volt iylen helyi race.
Tihanynál is kenték neki...
Néhány éve tele voltak az újságok egy story-val; ahol egy megcsalt feleség bosszúból, 1000 dollárért eladta a férj kedvenc Ferrariját. Lehet, hogy itt is ez a helyzet...
hello ha van egybe minden az úgy mennyide am a felső rész egybe minden
ez még mindig itt van! , http://www.willhaben.at/iad/ge...
Pontosan mi kellene? Főfékhenger, munkahenger, cső, kar, vagy mi?
VALAKI elsőféket puch imolára plssssssssss!4
Az volt mivel már el is vitték mondjuk elég érdekes, hogy olajos az első fék és nem bowdenes.
schönher, zabel és még nemtudom milyen neveken van fent itt az oldalon.
Lehet, hogy egy vissza nem térő alkalom...
tele van a f...om a sok ingyenélö buzi nepperrel http://www.jofogas.hu/veszprem...
Egyre több az olyan hirdetés, amiben a német-osztrák gépeket keresik. Engem nem az érdekel, hogy aztán mi lesz a sorsa a motoroknak, hanem az, vajon kapnak-e hívásokat érdemi ajánlatokkal. A másik érdekesség, hogy más jellegű keresés nincs. Külföldi hirdetési portálokon elég sok a "wanted, vagy suche" szinte minden tipusra. Itt meg csak ezeket vadásszák... Persze, akár én is kipróbálhatnám, de olyan gáz !
ha dobsz egy mail cimet akkor megirom privátban. vagy az adatlapomon van egy mail cim. azon elérsz. üdv
mi kéne?
Sziasztok. ki tud itt nekem segíteni DS 50 alkatrészekben?