sziasztok! van egy Kreidler mustang motorom kellene nekem rà egy gyàri kipufogo! mert egy simsonè van ràtève :/ akinek van és megvàlna töle megvenném! vagy bàrmi alkatrésze van ehez a motorhoz az is èrdekel! irjatok emailt: kristof.zold@gmail.com
Mondjátok, mit szeretnétek tudni? Enyém is nagyon nyomatékos alsó tartományban. Mentem Józsi Zündappjával , az enyém is olyan. Van egy vízhűtéses is de az másabb...
Akkor, mégis többet tud, mint a gyári érték. A Zündi gépe tényleg nagyon megy, viszont ez a 61 ezer km, igazolja, hogy baromi jó anyagot raktak bele a németek. Igaz, a gazdán is sok múlik...
Az ősszes fordulatszámmérős Zündapp-ban ez a műszer van. Amit a motorról tudni érdemes, nagyjából 4000-től indul meg igazán, talán max 6500-ig forgattam, de ott már csak hangja van. Ami nekem még őrülten tetszik, kb 35 km/h-nál már beadható neki a 5. fokozat sik terepen, igaz, nem gyorsulás céljából. Innét egészen 90-95ig felkúszik a km/h mutató, még pizzás dobozzal is.
A leírás alapján, ez már a 6000 fordulatú, 8-9 lovas gép. A fordulatszámlálón, viszont 9000-nél van a piros tartomány, ami ugye 100 km/h fölötti sebességet jelent a gyári 80 helyett. Mi az igazság?
olyanban kérném a segitséget , hogy azt a tippet kaptam , itt valaki már javitott motoplat also gyujtotekercsben elvileg van valahol beöntve a piros műanyagba dioda, vagy ellenálás...
hol merre? a jelado mögött esetleg? mert olyat láttam már ami ott volt hekkelve...
ha esetleg valaki tudna segiteni, és lenne rola kép hol kell megbontani azt megköszönném...
Maaaaaaaaaaaaaaaajd 1 év még kb....
hol merre? a jelado mögött esetleg? mert olyat láttam már ami ott volt hekkelve...
ha esetleg valaki tudna segiteni, és lenne rola kép hol kell megbontani azt megköszönném...
Egy cimborám nemrég vette ezt a KTM-et.
Indexeket és fékkart venne hozzá.
Ha valakinek van kérem jelezze!
Köszi szépen.