Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ha gèpnèl leszek küldök egyet :)
üdv. ha már itt vagy a fórumban lécci küldd már a krediről képet. :)
sziasztok! van egy Kreidler mustang motorom kellene nekem rà egy gyàri kipufogo! mert egy simsonè van ràtève :/ akinek van és megvàlna töle megvenném! vagy bàrmi alkatrésze van ehez a motorhoz az is èrdekel! irjatok emailt: kristof.zold@gmail.com
Áhh, nem vagyok az a kapkodós fajta...
Maaaaaaaaaaaaaaaajd 1 év még kb....
Hello. van 1 puch imolagx em kellene nekem 1 elsőfék olajos akinek van müködöképes az irjon!
És a Comettel hogy állsz, kész van?
Mondjátok, mit szeretnétek tudni? Enyém is nagyon nyomatékos alsó tartományban. Mentem Józsi Zündappjával , az enyém is olyan. Van egy vízhűtéses is de az másabb...
Akkor, mégis többet tud, mint a gyári érték. A Zündi gépe tényleg nagyon megy, viszont ez a 61 ezer km, igazolja, hogy baromi jó anyagot raktak bele a németek. Igaz, a gazdán is sok múlik...
ez az 50-esre jellemzö,a 80-as huz mindenhol,és egyenletesen
Vasutasjankó is szólhatna az ő levegőséről... Akár csinálhatnánk egy ősszehasonlító tesztet is.
Nagyon szépen húz alulról is, de kb 4000-től még jobban
akkor nem jó a kompressziód:)) az enyém alapról húz mint állat,kérdezd meg rep 20-at!
Az ősszes fordulatszámmérős Zündapp-ban ez a műszer van. Amit a motorról tudni érdemes, nagyjából 4000-től indul meg igazán, talán max 6500-ig forgattam, de ott már csak hangja van. Ami nekem még őrülten tetszik, kb 35 km/h-nál már beadható neki a 5. fokozat sik terepen, igaz, nem gyorsulás céljából. Innét egészen 90-95ig felkúszik a km/h mutató, még pizzás dobozzal is.
A leírás alapján, ez már a 6000 fordulatú, 8-9 lovas gép. A fordulatszámlálón, viszont 9000-nél van a piros tartomány, ami ugye 100 km/h fölötti sebességet jelent a gyári 80 helyett. Mi az igazság?
Kösz, így már tiszta. Na, "csőváz"!
igy kell pörögni egy jó motornak... http://youtu.be/WHIUy-ZlNfg
A KS-hez a blokkon kivül semmi köze. Mig a KS préselt lemezvázas, a K széria már hagyományos csővázas. Semmi rokonság nincs a kettő között.
Melyik típus ez? Mintha a ks80 és a super keveréke lenne.
köszönöm a segitséget, közben már megtaláltam én is pont ezt....
Motelek.net itt van minden mindenhez.
Ki hinné, hogy 61E km van benne... A henger már volt lehúzva, nem tudom mit mókoltak, de mindegyis, hibátlanul teljesít.
olyanban kérném a segitséget , hogy azt a tippet kaptam , itt valaki már javitott motoplat also gyujtotekercsben elvileg van valahol beöntve a piros műanyagba dioda, vagy ellenálás...

hol merre? a jelado mögött esetleg? mert olyat láttam már ami ott volt hekkelve...

ha esetleg valaki tudna segiteni, és lenne rola kép hol kell megbontani azt megköszönném...
Böngésztem, ezt az angol the moped gallery oldalt, hát ez a megoldás azért meglepett...
Sziasztok!
Egy cimborám nemrég vette ezt a KTM-et.
Indexeket és fékkart venne hozzá.
Ha valakinek van kérem jelezze!
Köszi szépen.