Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hát igen, bár, hogy az üzlet létre jön-e és milyen alku után, azt nem tudhatjuk meg sajna...
Bizony jó áruk van ezeknek...http://suchen.mobile.de/motorr...
Hűű, ezek nagyon "aggyáááá" motorok.
Bár nem ismerem ezeket belülről, de a kora 70-es évek beli olasz kétüteműek eléggé jók voltak műszakilag is
Ezek az olasz gépek műszakilag szinte egyformák. A Morini, meg a Garelli blokkot használják. De a design, hát az nagyon király...79-ben még az angolok is morinit raktak a Bsa Beaverbe. Nekem, mivel csak most fedezem fel ezeket, igen meglepő, habár a Ktm is volt olasz blokkal. Ki szerelt már ilyet, jobb, vagy rosszab, mint a Sachs blokk?
van ilyen blokkom...
Hangulat-javítónak még egy pofás gép: 9000 fordulat, 6,5 Le, 100 km/h.
attila012-nek!
aradigyuri@freemail.hu
Ad már meg az email cimed és kűldők fényképet a kuplongrol ami kéne nekem.
attila012-nek!
Ha én a te hozzászólásodra a "válasz erre" feliratra kattintva válaszolok, akkor te kapsz egy emailt, hogy " Fórum válaszod érkezett" s így tudod mi szól neked és mi nem. Egyébként megadtam a telószámom, hogy este pontosítsunk, mert jó lenne tudni, hogy pontosan mi kell a kuplung alkatrészekből, hisz a komplett is mindenkinek más, én pedig ritkán és rövid időre jutok mailhoz. Vannak kuplungjaim, képeket is tudok küldeni, csak tudjam pontosan miről (telefon). Reggel meló előtt van kb fél órám a levelezésre, és néha pár lopott perc napközben, ezért kértem a telót! 06-20/289 55 85
Gorcsa ha irsz akkor ird már oda hgy kinek irsz. De amugy van olyan kuplungod vagy tudsz képet kűldeni rola. Már ne haragudj hogy nem irtam.
mert azért nem válaszoltam mert nem tudom hogy mit irsz visza mert sokan irkálnak.
az a baj,hogy itt a forumon általánossá kezd válni ez a dolog,velem is megtörtént nem is egyszer!:( ezek azért irogatnak ide,mert unatkoznak,vagy hogy az ember idejét rabolják? mert ugye lefotózni a cuccot,feltölteni,elötte megtakaritgatni,stb.
attila012-nek !
A kuplungra tett ajánlatomat tekintsd tárgytalannak! Keresel valamit, aztán a jelentkezésre még válaszolni is lusta vagy, szóval keresgélj csak bátran másnál!
Köszi!
Most eladó vagy nem eladó?

"
Üzeneted: .

A roncs hiányos puchnak mi a végső ára?
A képen nem látható alkatrészei esetleg külön tejesrekeszben félre vannak rakva?

Dátum: ma, 10:13 popey1977 Felhasználó hirdetései .

Nem eladó azért mert roncs és hiányos.

.
Dátum: ma, 10:33 Üzeneted: .

Ezt nem értem, felad egy hírdetést és még sem eladó?
Pedig reális áron megvásároltam volna és megjavítottam volna, hogy közlekedésre alkalmas legyen.

"
úgy 11-12 éve hozott egy ogre valami aprilia am6 blokkot
Na azzal az okos gazdi olaszországban egy tengerparti mólón addig jaszkarizott valami kispicsák előtt/miatt amíg kurvára beleesett a tnegerbe motorostul:)
Egyszer láttam egy blokkot, ami árvíz után, kb. egy évvel lett széthúzva, ehhez hasonlított.
Hogyan lehet így kinyírni egy blokkot?:D
Szintén ezen a sonnenberger oldalon van ez a story: a faszi egy pajtában találta ezt az igéretes Herculest. Azután szétbontotta a blokkot és ő is pofára is esett rendesen. Tanulság, nem minden arany...
Majd amikr szétszedted megtekintettünk egy kiváló elszineződőtt hajtókart..
Az ilyesmi tortúrát semmi nem bírja ki.
Nah persze!.... Mikor a narancsot olaj nélkül használtam - és hibátlanul ment, egyszer sem állt meg - jól kérdőre vont itt mindenki hogy hogy képzelem, gyilkooos vagyok...
Brumo szimplán szerencsétlen. :-]
ez,jó! honecker.. csak a fiatalabbak nem értik a célzást! ugy-"e"?
nem szokás semmiféle "csodaszert" öntögetni az olajba.
Normális full szinti olaj kell.
A hókuszpókuszok a kóbor apácák megtévesztésére valók.
Van itt még sok furcsaság. Sokat én is itt láttam először. A magyarázó szöveg is jó. Kár, hogy a reklám anyagok gyenge felbontással lettek berakva, ezért nemigen olvashatók.