Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ebben az állapotában 8000Ft. Szia.
Szia, már nincs kuplungom egyben. Üdv.
A bmw3@freemail.hu címre írj, mikor tudunk értekezni alkatrész ügyben. Előre is kösz.
Megjöttek ma a cuccok. Kb 300-400 Kilónyi Puch-Sachs blokkalkatrészek. Cobra-Monza6SL blokkból 6 darab, új dugattyúk hengerek 4 gangos blokkok és cuccok hozzá, Sachs 5-6 gangos cuccok meg egy felújított hengerrel rendelkező Ultra 80 levgős blokk. Behordani is elég volt a műhelybe
Csapágyas? Hát milyen olajat keversz a benzinbe?
Akkora teljesítménnyel bírt amennyit a szigorú törvények meghatároztak!
hát őszintén szólva nekem van egy ktm cometem ami puch 4 gangos blokkos és abban 5 felömlős (38,5-ös túlméret) henger van és 17-es bing karbival. polini rezós dobbal és egy gyűrűs dugattyúval. mentem vele max végsebességre az 85 km/h volt! ugyebár az reszelt blokk volt, tavalyelőtt a haveromnak ktm sachs 5 gangos gyári blokkal lazán feltuddtam venni vele a sebességet, a gyorsulásban jobb voltam nála DE a végsebességnél ő kezdett felkapaszkodni hozzám és később egy más mellett mentük el. így mond ez neked vmit remélem? :) De jelenleg csapágyas lett a blokkom mert rendre szerint szétforgattam :D
Jól néz ki a tábla. A Sachs cucc természetesen érdekel, írj ha már nálad van.
Ha neki már nincs, akkor esetleg tudok segíteni! Ha kell, akkor este hívj a 06-20/289-55-85-ön 20.00-körül.
Urak!
Valaki tudja, hogy a Puch Maxi, ill Monza 4-5-6 felömlős GYÁRI hengereknek mi volt a teljesítménye? Köszi a segítséget!
Illetve belóg a Madass is :)
Nem találtam belőle az interneten, biztos nem maradt fent belőle sok. Illetve lesz most 2-3 "húsosládányi" Sachs 5-6 gangos alkatrészem is szóval ha kell valami blokkalkatrész akkor szólj.
Üdv mindenkinek! A Puch cobra főtengelycsapágyak sorszámára lenne szükségem,ha valaki tudja kérem írja meg.Ha jól emlékszem nem hagyományos golyóscsapágyakkal szerelték őket... Köszönöm!
Nem értem pontosan a válaszod. Most az a gond, hogy képet kértem, vagy az egész kamu, úgy ahogy van?
A blokot menyiért adná ell.
Érdeklödnék én hogy puch x50 es hez komplet kuplung rész van e meg menyi ért adna ell.
haha, jó vicc
csak egy fokkal jobb,mintha bezúzták volna vasba....
Sajna már nincs fent. Ezek szerint elvitték. Amikor írtam, akkor 17 licit volt rajta, és 3750 Eurón állt. Tök orig sárga gép volt 500 km-rel!
Gratulálok! Kérünk szépen képeket!
Ha te mondod, ha te mondod:)
ujra gyarapodni fog a német felvásárlópiac...
Múltheti roncstelepi leleteim (Igen vastelepről vannak)
1 KS 80 Dapp hiányosan "vizes"
1 KS 50 elsőszériás vizes teljesen gyári állapotban

Rep20: Találtam egy eredeti Sachs Motor Service reklámtáblát is!:) Neon minden bennevan jó kis dekoráció lesz a műhelyben
Vagy egy félre karburált szétkopott jobb sorsra érdemes példány :D
Linket is