Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Simson hengerfejet is tehettél volna mellé
Nekem egy pár felújíatandó van darabokban, érdekel?
Ilyen. Látszik nem sokkal nagyobb.
ha van vkinek vagy tud eladót egy hátsó paioli gáztelópárt az szóljon mert kéne nekem!
köszike. :)
komoly
jó kérdés nem tudom . mert még nem mentem vele kört sem de ami tudom hogy műxik a blokkja. és a fordmérő szerint 12 ezerig skálázott.
de nem is ez a lényeg hogy milyen magas a fordulaton dolgozik. hanem a lényeg hogy minden papírja rendben vannak szal forgalmis! :)
Van róla kép?
Jó sok meló lesz vele. Ez is olyan magas fordulaton adja a nyomatékot?
Ez csak egy fotó. Más a szerelés tárgya. Nemsokára arról is lesz kép. Azért vagyok ezzel kusban, mert amúgy nem tartozik a portfoliómba...
én most ezzel szöszmötölök. http://indafoto.hu/brumo/suzi
:)
A vas suzuki gsx 250 2 henger 8 szelep.
El nem hinnéd, hogy mennyivel nagyobb csak egy 250 es Sachs "legyezőhenger" mint egy 50 es. Hát nemsokkal.
Mit szerelsz rajta?
Nekem is volt egy ilyenem. Csak a nagy henger volt rajta
Amíg pang a fórum, közérzet-javítás céljából egy-egy szép motor képét felrakom. A végére azt, amivel most foglalkozom...
Nálam nem kell kiprovokálnod D:)

ami szép az szép, meg van oylan is, hogy valami mint tárgy számomr unesztétikus alapvetően, ettől még látni, hogy mennyi munka volt vele.

mellesleg nekem is jobban teccik mint a pukk blokk:)
Nagyon szivesen, ez csak természetes!
Megtaláltam, köszönöm!
www.Redhotmotors.hu itt találsz lamellát monzához.
Kösz, de nem az elismerést akartam kiprovokálni, csak tényleg furcsa, hogy a Puch blokkos kedveltebb, mint a Sachs-os.
Némely KTM-e formavilága minimum sajátos, de ez tényleg elég jól néz ki, harmonikus szép.
É szépen meg is csináltad igazán.
Ktmből, rsl 50, rsw 50, rlw 80, meg a kreidli.
mondd csak hány féle ktm-ed van?
mert látok hátul is egyet a falnál meg vmi kékfelniset is.
nekem eddig kb 6-7 ktm cometem van
A végéhez közeledik a második rsl felújítása. Mivel ez szerkezetileg egyben volt, csak a homokszórásra, matricára és a festékekre kellett költenem.Ebből a matrica volt a legnagyobb tétel, 34 euró. A baj az, hogy legalább 150 munkaóra elment rá. Még szerencse, hogy szeretem a bütykölést. Amit viszont nemigen tudok megfejteni, hogy a Vasutason és rajtam kívül , más miért nem lát fantáziát ennek a típusnak a felújításában? Játék pénzért hozzá lehet jutni, igen jól konstruát megoldások vannak benne, megy mint az állat, nem néz ki rosszul...
Donorra nem nagyon van szükségem, ezt is csak hozták javítani. :) (Viszont lehet hogy még majd jön egy automata is, de egyelőre ez legyen jó)
Köszönöm előre is!