jó kérdés nem tudom . mert még nem mentem vele kört sem de ami tudom hogy műxik a blokkja. és a fordmérő szerint 12 ezerig skálázott.
de nem is ez a lényeg hogy milyen magas a fordulaton dolgozik. hanem a lényeg hogy minden papírja rendben vannak szal forgalmis! :)
A végéhez közeledik a második rsl felújítása. Mivel ez szerkezetileg egyben volt, csak a homokszórásra, matricára és a festékekre kellett költenem.Ebből a matrica volt a legnagyobb tétel, 34 euró. A baj az, hogy legalább 150 munkaóra elment rá. Még szerencse, hogy szeretem a bütykölést. Amit viszont nemigen tudok megfejteni, hogy a Vasutason és rajtam kívül , más miért nem lát fantáziát ennek a típusnak a felújításában? Játék pénzért hozzá lehet jutni, igen jól konstruát megoldások vannak benne, megy mint az állat, nem néz ki rosszul...
Donorra nem nagyon van szükségem, ezt is csak hozták javítani. :) (Viszont lehet hogy még majd jön egy automata is, de egyelőre ez legyen jó)
Köszönöm előre is!
de nem is ez a lényeg hogy milyen magas a fordulaton dolgozik. hanem a lényeg hogy minden papírja rendben vannak szal forgalmis! :)
:)
A vas suzuki gsx 250 2 henger 8 szelep.
ami szép az szép, meg van oylan is, hogy valami mint tárgy számomr unesztétikus alapvetően, ettől még látni, hogy mennyi munka volt vele.
mellesleg nekem is jobban teccik mint a pukk blokk:)
É szépen meg is csináltad igazán.
mert látok hátul is egyet a falnál meg vmi kékfelniset is.
nekem eddig kb 6-7 ktm cometem van
Köszönöm előre is!