Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Igazából, enné az ildalt ufóházas cuccnál azért muszáj, mert rendszerint az úszóval egybe van építve valamelyin módon a tűszelep.
Namostan, ha a karbi felszerelése jelentsebben eltér a függőlegestől, akor kevéssé látja el a funkcióját, mert felakad a háza aoldalán.
A tengelyen eldiruló ufó erre kevésbé érzékeny, a delleket asszem valami 30 fokban lehet megdönteni büntetlenül.
Érdekes hogy a motor megdöntése során változik az üzemanyag ellátás is (álló helyzetben) Ez a probléma az alsó úszóházas karbiknál gondolom nem jelentkezik
Úgy értem, faja ez a megborított ufóház.
Akoriban muszáj volt ezt így csinálni, de akkor is teccik.
Az összes bing közül messze ez a legjobb. 4 féle van nekem, de ezzel soha nincs gond.
Bing 19-es
Ravasz egy karburátor van rajta
Van valakinek ilyen eladó vas hengere?A kipuff M40x1,5

http://img202.imageshack.us/im...
Urak!
Valakit nem érdekel egy KTM-Pl-40-be való Moto Morini 4 sebességes váltó, főtengely, kuplungtárcsák, szóval blokkbelső?
Csere Puch alkatrészek is érdekelnek esetleg!
Két vizes sachs blokkom van, de csak az egyikben van thermosztát. Úgyhogy sajna nincs fölös.
Üdv mindenkinek. szeretnék venni ilyen 4 sebességes Puch blokkot. tud e valaki ilyet, vagy van e valakinek ilyen eladó?
de van,mi kellene?
Nincs termosztátom, illetve csak egy rövid próbakör idejére próbáltam ki.Am ha van termosztátod akkor megdumálhatjuk :)
Miért takartad le a hűtőt? A termosztát nem működik?
Ez is gányolódik szépen lassan.
Brembóhoz felújítókészletet vett már valaki itthon?
Nekem van bontott alkatrészem hozzá, adatlapomon elvileg találsz elérhetőséget, irj mi kellene.
Üdv!Új felhasználó vagyok.Érdeklődnék valakinek nincs e elfekvőben Puch Ms 50-hez régi két sebességes blokkja?Blokk-közép alkatrészeire lenne szükségem.(Főtengely nem kell)Válaszokat előre is köszönöm!
ja bizony,igy igaz! de miért nem csinálsz már videót?
ez egy jó nagy kamu video,már majdnem megáll a kereszteződésben a végén,és 57-et mutat a mérő...
he mim van nekem :D?
Pleáne hogy nem is ő volt, hanem Brumo úr D:)

De nem baj neki is van:)
Nyugella Pucci úrnak van humorérzéke:)
Ott a háttérben a másik ugyan ilyen csak nincs hozzá gázkarom meg elsőfékem:(
Jáj de sukár. Vigyázz rá!