Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Tessék:)
Kérünk képet !
Mentem egyet ma a 8.5 lovas Sachs RS el.
Tapasztalatok: Alul nem húz valami jól sőt. Inkább semennyire sem. De ha felpörög nincs megállás! A sebring kipufogónak inkább már fütyölő a hangja nem dübörgő.
zsoli ur kérem nem kellene mindenkit ITT puchkreidlerzündapp bohócra venni _e.
De úgy újítottam fel hogy legalább így jelenleg 95%-os eredetiségben tudok bizonyítani.
a moci kapott festést, motorblokkgenerált. újmatricát. kábel átvezetékelést pár helyen akkor a kipufogófelújítást. stb...
bár ahogy nézem hogy amióta eladtam azótta 3-ik tulajnál van tőlem...
Motor doctore ambre!
Flújítottad?
Minusz harmincezer D:)
no még a ülést is varrattam rá de úgy hogy megkértem a kárpitost hogy a eredetivel megegyező legyen a mintázat is meg a méret.
Megsúgom! :D ez az én motoro volt!
mert a felismerem mert a villaszáron van két kis matrica és a tankon is van matrica. és én újítottam fel!
szép pukk,szép áron.. http://www.jofogas.hu/budapest...
Hozzám meg jött úgy motor lábon, hogy 7 tizedet ütött a főtengelye, de úgy jártak vele munkába naponta, és oylan si volt, hogy a csávókám egy hétig járt úgy a motorral, hoy törött volt az alsó görgő. Tudta, de használta.
Olyan is volt, hogy törött volt a kuplungtengely, ott lobogott 1csapágyon a komplett váltó, amin még mellesleg megdarálta egymást egy fogaskerék pár is.
Attól hogy még működik, még nem jó.
Futár motor lett, működik tavaly óta hibátlanul.
MOndjuk úgy,hogy szerinted..
Kreidler RS Special épités: elöl-hátul tárcsa, stb...
EZT 250-nél csak egyik felet cseréltük - hibátlan lett.
leesett/lszakadt a lánc és kicsapta.

Ez szerintem még vígan javítható.
Csak találgatni lehet addig, míg szét nem szeded.
Egy ugyanilyen blokkot próbálok összerakni (de nem tudok 3-asba váltani)
Azon vagyok, de ha nem sikerül akkor is kifogástalan alkatrészbánya, alig használt benne minden. A kuplung olyan, mintha új lenne. A váltó jobb, mint a doxa órám. Igaz, ez a sachs blokk amúgy is igen jól eltalált szerkezet. Sokat kibír.
párban cseréld!
Így néz ki az öntvény. A baj az, hogy anyaghiányos és az egyik deklicsavar furata is hiányzik belőle.
tényleg nem érdemes felet cserélni,mert nem lesz központos egy furat se...hegesztsd meg!