Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

rajtad kivül csak a szervezök lesznek ott..
lesz holnap börze soroksáron vasánap. aki bújt aki nem de én megyek.
A & M vámudvarnál van.
Kiváló megközelíthetőség, M0 autóútról a 510-es Főúton található a Haraszti út 25-33 HRSZ a OMV benzinkúttal szemben
GPS:
19.109501 keleti hosszúság (eastern longitude)
47.382633 északi szélesség (northern width)
Az ára miatt kérdeztem, de érdekes, hogy a múltkor még ennek töredéke volt....
Köszönöm a választ!
Egy az egyben csereszabatos vele!
Jó reggelt mindenkinek!Itt mindig veszekedtek veszekedtek,hogy mi hány lovas,meg mennyit megy el kell vinni fékpadra,meg gyorsulási versenyre ott majd kiderül!Részben ezért is írok ide,mert keresek levegős hatsebességes minarelli blokkot(bármilyen állapotban),hiányos,szar henger,akármi.Gyújtás sem kell.Egy ilyen blokkot raktam egy szétbarmolt Garelli Bonanza vázba,és ezzel járok gyorsulni,tiszta buli.Az alkatrész azért kell,mert mindent le fogok könnyíteni a blokkban is,meg az olaszok nem tudnak tartós váltót csinálni.Érdekelne még elsősorban fűzött 10"-12"-os kerék is lehetőleg alumínium,mert a vasfelnim böszme nehéz.Köszi!
szerintem ez nem sorkettő, hanem két főcis.
í(vagy nem:)
Mi ez a tandem sorkettő mondhatnál róla pár sort...
Ez egy kalap szar állapotú gép.
Ellopták a kr-edet vagy mi?

Nem túl gyakori motor.
Nem hiszem hogy ez volt fent.
Nem KR-1, KR 250 A.
mennyi volt most a kr1-es régebben szemeztem vele azt hiszem ezzel sokáig árulták
Szóval őt
Ha látjátok bárhol ezt a motorkerékpárt, kérlek szóljatok!
Köszi!
Tavaly kinézték a Velodrom Millenárisról a közel gyári állapotú Zündapp-om, ezt a kotványt meg idén simán benevezhette valaki.
Mucsai kissuttyó simsonos körökben szokásos ez a kerék festegetés, a lehető leg ízléstelenebb színekre.
Küllőstül felnistül, egyenest a rozsdára, igényessen, mint babinéni.
Ez valami hírdetés volt/van vagymi?
Mert akié az biztos izlésficamos/volt.
Ez kié?
na ja igen és még a közokirat mutyizásért is lecsuknak..
Eredetvizsgán ez azonnal bukik!
azéért mert olcsóbb a üzemanyag. és pluszban nem kell mindig keverni hozzá keveréket. és kevesebbet eszik százon. kb lazán 2 litert eszik normál módban de ha állatkodnánk akkor is csak max 3 liternél nem eszik többet. a mz meg 3-4 litert eszik ha állatkodunk akkor meg 5 is lehet. és ugyan ott van a kocsimnak a 5 literes fogyasztása. meg jó a hangja. is :)
Aztán indokold már meg mivel jobb a 4 ütemű 125-ös mint a 2 ütemű!?
http://www.hasznaltauto.hu/motor/husaberg/husaberg_fe_600-6929385 ez teljesen hülye? 600 ccm 11 kw papíron és A1-2-vel vezethető bazki nemá....
mondom nem tudsz olvasni? NÉGYÜTEMŰT akarok!
Ott az MZ-m vedd meg.Pont neked való építesz rá robeszgyújtást meg miegymást.Alattad simán megvinné a 120-at is.