Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

:D értelek a sárga is olya jellege van. De ha ennire akarod könnyíteni akkor csak blokkre üljél rá és tegyél alá bazi erős mágnest ami lebegést fogja tartani a úttól. és akkor fogod a kormányt éés wheeeeee, vagy egyél sok babot és utánozzál crazy froggot. :)
.. most is volt vagy 10... Legalább a gyerek élvezte a teret!
A kiskörösi sisak, mint sztender is tartozék lesz?
Tesó! Nyomjál rá szép csíkmatricákat, meg lángnyelveket! Suzuki Swiftek esetében ez máris +30LE-t jelent! :D
Őőőőő, melyik is ez a méregzsák? (a sok..sok..rengeteg "vadállat" közül)
Jahogyértem...
Voltképpen kkor te egy olyan mintha motort szeretnél.
Hagyjuk már ezt a café racer fasságot.
A café racer az utcai motorok picit átalakított változata (kéne hogy legyen hivatalosan). Csutka kormány, pici szélterelő/szpojler, esetleg ülés. Nekem pályamotor lesz, olyan jellegű, mint a sárga.
hófehérre azaz gyöngyházmetálra fessd le és a kerekeit meg vmi tengerkékmetálra csináld ha aluminium akkor eloxáld kékre :) és caferacerre építsd és az na faca lesz.
még mindig eladó!
Velodromra építenék valami körözgetős-játszós motort, nem versenyre épül. Csak ha már van itthon hozzá minden, ne szana-szét legyen, akkor legyen belőle egy motor!
Ha pályamotort akarsz, akkor kb a legutolsó szempont a szine.
Már persze, ha tényleg menni akarsz vele és nem csak egy "olyan mintha"motort csinálsz.
Kérdezd meg ŐT, Érdemes!
http://simsonracing.hu/index.p...
olyan karakterisztikával pályamotort? a színe nemtökmindegy legyen a legjobb a mezőnyben és kész.
Van egy kicsit kopottas eredeti szürke-kék tankom, így a tank színe adott.
Zündapp KS 80 Superből építenék egy pályamotort.
Milyen ötleteitek vannak szin ügyben? Lehetőleg ne fekete, azt nem favorizálom.
A gyári idomzat szerintem nem lesz rajta, illetve ez még képlékeny.
Ez tipikus eset. Vettem már Zündapp tankot 7 euróért, oldaldobozokat 3 euróért, holott piszkosul drága alkatrészek amúgy...
Ennél rondább Cobrát még nem láttam!
A múlkor a linkelt henger, valami tizenegykétezerért volt fent. Ezért nem mertem rányúlni, mert ennyiért tutira vettem, hogy csak a szemem csal és ez nem GTL corbra alkatrész...
Úgy látszik, hogy ezt naponta többször kell nézegetni.
és no vettem akkor ott neked a dappos könyet :) :P
tudom. de én amikor legutóbb voltam akkor legalább 20 árus volt.
Amikor én voltam, volt kb 6 árus.
Néha elég össze-vissza árak vannak. durvább, hogy múltkor volt fent egy vadi új Monza láncvédő 1 euróért, ami licit nélkül leketyegett, ugyanakkor abban az időben egy szétrohadt vágott darab vagy 25-ért ment el úgy, hogy hárman verték fel az árat! Ebben még a legöregebb eszkimó sem talál rációt!
én sokszor voltam ott. nem csak szervezők. amúgy a szervező az egyik haverom. és másik hogy ott is nem csak vásárlók vannak hanem a árusok is egymás között tudnak csereberélni. meg jó hangulat. sztem ha ennyire hangulatromboló vagy akkor ne is gyere :P