Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Lehet benne kellet volna hagyni a gyári blokkot az valahogy még 70000-nél sem ererszti az olajat...
aham de azért az a baj ezeknél a blokkoknál hogy marha jó hangja van meg jól muzsikál a teljesítménye. de kibasszottul nagyon gagyi anyagokból gyártanak le hogy az agyam égnek áll. PL nekem is van egy 70 es félautomatapit blokkom a barna kometben és abban alig 2000nél nem több km van benne és a balközépblokk fele kezdett megrepedni és szivárog belőle az olaj.. és most meg neki állhatok repedést tömni....
tehetség kérdése.. de nem én voltam
ezt meg hogy hoztad össze?
...motorja? ez lemaradt,laptophiba:(((
na,kinek gyorsul igy a http://youtu.be/o5hQ7SpjVkQ
keresek pitbike-honda blokkházat,ennél kicsit jobb állapotban..
Csak végszükség esetén. Mennyi lenne, és milyen állapotban?
automata nem lenne jó?
Urak!
Valakinek van Sachs 505-ös berúgós, kétsebességes kéziváltós HASZNÁLHATÓ állapotú blokja elfekvőben? Henger, dugó, kuplung, gyújtás hiánya nam feltétlenül akadály! Az időfektor annál inkább!
Sajna hamar kellene! Köszi a segítséget!
na,ez a pofátlan hirdetök királya..http://www.jofogas.hu/budapest... még vasárban is ér bármelyik 4000-et.
tudom. de hátha van bár sok türelem kérdése ehhez hogy megtalálja.....
Arra nem gondoltál, hogy valószínüleg nem egyezik?
hát elég kicsi az esély hogy találj hozzá. a kuplungról hogy ha komplett van és akko inkább újítasd fel. a légszűrőt meg bármelyikről ha egyezik rá akkor tedd rá ennyi.
Kuplungot és levegőszüröt keresek :Rizzato-hoz.
és ha dömösre gondolsz akkor sürgősen cserélj szemüveget!
Dömsöd mióta hegyekben van? Földrajz egyes..
Na várjál azért egy kicsit az itélettel. A hengerben 8 felömlõ van, 29-es karbival, rezó csõvel, ami ugye nem látszik, mert a másik oldalon van. 14000-et forog és 60-nál kapcsolja a kettõt. Igy már jó a 45...
Jaj necsináád máán ombre..
Te itten még nem láttál engem KOMOYLAN nepperezni, és nem is fogol.
Némán fáj a tesónak az igazság :)
Mindig te kezded a nepperezést már amúgy nem vicces kategóriába mentél át.
Kocsog neppee