Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

...csak mert az ára alapján eléggé "szereld össze és add el gyorsan" kategóriásnak tűnik...
Erről valami vélemény? Cobrára tényleg jó lehet?

http://viewitem.eim.ebay.hu/NE...
Az am nem tetszik az RS-ben, hogy nagyon műanyagos a dolog, és az idomok nagy része hajlamos tönkremenni.Egy KTM ami neked is van egy vizes sachs blokkal (az hogy 5 vagy 6 sebsséges olyanmindegy mert kellemes mindkettő) azért még a hagyományosabb értelemben vett motorformát testesíti meg.Ha elkészül az RS-em kíváncsi leszek mit tud majd kanyarban főleg :)
Hogy milyen a Sachs Rs? Jó!Széria vezérléssel karbival egy koppintott kipuffal nagyon nagyon nagyot szól!Lassan oda ér az enyimé, hogy kipróbálható lesz bár valószínű tökéletesen gyári vagy azt megközelítő soha.
Ha egyszer erre járnál...
Ma ismét elõvettem a kismotorokat. Nem tudom a vigyort letörölni az arcomról, ha rajtuk ülök. Hihetetlen élmény, - olyan, mint kölyök koromban a vidámpark. Pedig hát voltak már alattam igazán jelentõs darabok az évek során. Csak a legspécibbet említem, bár az nem a sajátom volt: a ringen kõrözhettem egy AJS AR7 boyracerrel ,ami egy 1962-es 350-es versenymotor. Ezek a kis gépek, fõleg a Comet lenyûgöznek. Milyen lehet a Sachs Rs?
egyébként én is mindig a simson vagy babetta bowdeneket szoktam rátenni a puchra :) bár kisebb átalakításokkal tökjók lesznek.
Hálistennek a régiek megvannak, csak az előző tulaj nem megcsináltatta amikor elszakadt, hanem ilyen toldókkal és szgetelőszalaggal oldotta meg a dolgokat.. holnap beugrok az itteni motorosboltba, hátha..
kösz a segítséget.
Ha megvan a régi, akkor egy normális motorosboltban minden kütyü alkatrészt ( forrvégek, feszítő, stb) Be tudsz szerezni hozzá. Érdemes minden néretet felírnod, és egyből duplán készíteni mindent. mert renreteg időt vesz igénybe a pontos kiméregetés (főleg, ha nincs mintád hozzá), és ezt jó megspórólni a jövőre.
Először én is bowdenkészítőt kerestem, de nem találtam senkit. Én is azon gondolkodtam közbe, hogy simsonét megveszem, hátha tudok vele valamit kezdeni..
Bowdenkészítőt találj. Vagy a régiek alapján gyártsd le Simson/Babetta/MZ Bowdenekből ha megvan a régi akkor könnyebb dolgod van ha nincs akkor bizony lesz vele munka. Pl gázbowdennek simson jó bele. Persze a markolatokat is tudni kellene milyenek rajta.:)
Hello mindenki!
Hadd kérdezzem meg, hogy ha monzámhoz új bowdeneket kell szereznem, hol tudom ezt legyártatni? Szerelő műhelyek foglalkoznak egyáltalán ilyennel? Előre is köszi a segítséget.
az rs cup volt 11,5 ló,a replika csak 8,5! http://www.bikepics.com/member...
Nemtom, a mondott cucc is metrakit, aminek köze nincs a derbihez.
Gondolom mint a Sachsnak a Cup Replikája 12 lóval.
Utcára nem gyártanak iylen kihegyezett motorokt mint a mndott derbi izé.
Ez kb oyln, mint bármiylan azonosságot feltételezni a van veen és a között az utcai kreidler között, amivel a nagyi meg a bótba párizsit venni.
Monnyuk kb ez is a célja az iylen szponzorácinak, hogy a nép (már aki) azonosuljon azzla, hogy olyan motorral jár közér'be amivel a világbajnok motrozik:)
Érted, a rigának is volt penge forgótárcsás cucca, de a riga 16 ettől még-hogy is mondjam- sajátos stílusjegyekkel bíró kismotor:)

Szóval 16 loerős 50es motor nem gyártanank utcára mert az enyhén szólva üzemórás lenne. Vélhetően valami megvásrolható Prduction racer-ről van szó, yilen meg kb minden gyárnak van, vizsont ennek az utcai motorhoz annyi köze van, hogy a matricán a felirat hasonló:)
Mire érted Zozóbá?:D
ez mese habbal.
1996 os de még 4 sebességes mivel Osztrák volt régen.
Kicsit meg lett piszkálva 45 helyett tud most 55 fölött picivel alattam. Barátnőm alatt meg 60 fölé is benéz picivel. (Ő 50 kiló Én 85-88 kiló)
Ügyes kis masina. Melyik volt az a sok lóerős motor?
http://www.kepesmotor.hu/derbi...

Mondom, hogy nem vagyok hülye.... VAN belőle!
Most nézem, hogy ez léghűtéses? A Derbi Senda alatt is ez a blokk van, amelynek a kuplung felöli kartelében benne van a vízpumpa. Simán átalakítható lenne vizesre, úgy meg aztán már mehet a tuning, mert van hűtés... Ha jól emlékszem, 50ccm-ben 16LE(!) volt a legtöbb, amit a Derbi még gyári szériában árult. Ez még 4 sebességes, vagy 6? Az 1993 utáni blokkok már 6 sebességgel jöttek ki.
Hihi
vett magának egy Derbi Fenixet.:) Jó kis masina:)