Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a suzuki rg seria-nál keresve az rg 50 gammát kell keresni...
ezek az oldalak nem olyan háry jános szindromás emberek szüleménye,mint amilyen te vagy amit elöször belinkeltem,az valoszinüleg a km órára hagyatkozott,és nekem is soknak tünt.de tovább keresgélve a tipus honlapján is 105km-h irnak,és 7,2 lovat...http://translate.googleusercon...
inkább hiszek az internetes dolgoknak,mint neked,aki azt állitotta,hogy ugy megy mint egy simson...
Arról még el is hiszem, de ez a 7 (se:) loerővel 120, hát ez olyan izé, na..
Pláne, ha látnád a hengerét..
Elég viccesen kivitelezett darab.
Látszólag 5 felömlős viszont az 5.-ik lik nincs lefelé benyitva a membránházba (és eléggé kicsi membrán is van benne amúgy.:) hanem és most kapaszkoggyá: az 5.-ik felömlőt a hüvely mögött összenyitották a másik kettővel:)
Ebből fakadóan ezek irányítása, gyakorlatilag illuzórikus, hiszen nincs mögöttük egy határozott irnyú csatorna.
Ettől függetlenül nagyon fasza kis motor a kis rg, ha olcsó érdemes rámenni.
Nemtudom a 8.5 lovas Sachs RS ről az kering hogy tudott 110 et... Bár ezt ki kellene próbálnom
eredtileg ugyna az a (bosch szerű) egytekercses jeladó nélküli gyula van rajta mint a Gt 50 késői változatain. Ez nem nagy csoda mivel elve annak egy későbbi vizes változata a blokk is.
Demostkomolyan..
Teljes tisztelettel, te elhiszel minden zöldséget amit a neten olvasol?

A 7 loerő még mondjuk, na, de ez a 120 ez még viccnek is rossz.
(összevetve a 7 lóval meg pláne:)

A 80as változat megadott gyári végsebessége 85 Km/h és tényleg 90 nél nemigen megy többet a 80ccm.es.

Nadeszóval én kérek elnézést.
szerintem nem gyári,de könnyen indul vele...lehet , hogy más miatt akadozik alacsony fordulaton.de amikor pörögni kezd,megszünik az akadozás,és megindul,mint a veszedelem...
Na de milyen gyújtás van rajta?
gyárilag 7,2 lovas,és 120 a vége,ugye ez megfelel egy széria simson teljesitményének,ugye m,azaz mindenttudó zoli.. http://translate.google.hu/tra...
az a normális nálad,hogy más üzletét próbálod rontani? bravó! megint csak a szokásos formádat hoztad,nem is vártam mást.. lehet,hogy te egy szar rg-vel mentél,de ez nem az...
Persze, hogy szívesen látnak bárkit.
Midig is voltak emberek más motorral, vagy motor nélkül.
A simsonális közönségének egy jó része birtokol másik motort is, csak idióták szokták azt gondolni, hogy minden simsonos amolyan trabantos-skodás suzukis módon fafejü tulok hogy szerinteük a simson a legjobb motor.
Én normálisan szóltam hozzád, bár látom felesleges volt mert nálad ótómatikusan beindul mindig uygan az a szoftver:)

Amivel én mentem kis rg, bár igen jó műszaki állapotban volt, de 7 alatt csak morgott, 8-11 között ment de ott sem tépte le a kezemet.
Nekem az a motor kényelmetlenül kicsi volt pedig nem vagyok óriás.
(csak óriási lángelme:)
Jah, igen,: semmiylen motorn nem nyújtott kézzel kell bicózni:)

U.i:
Most, hogy így egységesen lehülyézted azt a kb 200 embert aki a simsonálisra elmegy, had ujságoljam el, hogy én nem megyek:)
De bizonyára nagyon fognak örülni a hozzászólásodnak, ha bemásolom nekik.
Szeirntem várni fogják, hogy megjelenj:)
valószinü,olyan antitalentumok gyülekezete lesz élükön mmmmzzzzotty-al,akire én nem vagyok kiváncsi...
már megint a szokásos baromságaidat tálaltad fel... az összes széria kreidlert,zündappot leveri,mint a szart.mondom én,aki zündapp mániás vagyok! és egyáltalán nem kis emberekre tervezték,mivel én se vagyok törpe,és simán nyujtott kézzel ülök rajta nem értem,minek szolsz hozzá mindenhez,amiröl fingod sincsen..
Kérdés mindenkihez. Július 11-14. Lakitelek Simson találkozó. Állítólag szívesen látnak más kismotorokat is. Ki az aki részt venne, legalább az egyik napon a programon?
Akkor én biza nem férek el rajta:D Kici japán embeleknek lett telvezve..:)
Rg 50.
Jól megy.
(lejtőn lefelé:)
AMúgy meg kb olyan dinamikus gyári állapotában mint egy jó karban lévő 60as simson.
De nagyon jó kopakt kis motor, köönnyű, jó vele menni.
Monnyuk 170 nél magsasbb ember nemigen fér el rajta:)
Milyen gyújtás van rajta? Hátha van itthon. Kell valami gyorsabb szaladgálós gép mint a 'Dapp
nem vicc! ez lemaradt..
érdekel valakit suzuki wolf 6 gangos? igy megy,nem http://youtu.be/mgy4h9gl8jA
Igen... Bár van rá vevö,és le is foglalozta, kb honap végén kifizeti a fennmarado összeget. És ebböl szeretnék vmi komolyabb papiros 125 ös gépet venni a két város közötti ingázásra....
Én már elég öreg vagyok, de ilyent, hogy gázfröccsre láng jön a csõ végén egy 125-ös blokkból, még nem láttam. Ez nagyon mehetett akkor. Gratula, egyébbként az Mls Comet nem ritka, hanem egyenesen egyedi ilyen állapotban.
a 125-ös az meg pitblokks volt nem gyári volt . ez volt a eredeti csak a blokkja szar volt, http://www.sportmotor.hu/motor...

ez meg 125-ös blokkal volt itt a blokkaj zsírújonnan vettem a blokkot 55 ezerért mindenestől cakk pakk.
köszönöm!
vicces de még így is jól veszi a fordulatot