Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Cobrákon állandóan ha többet áll pár napnál akkor leragad a kuplung.
nekem is ilyen szokott lenni a puchomon hogyha a kuplung nem old ki rendesen vagy ragad...
Ha nem emel ki rendesen a puklung, azért csak egyesben reccsen, mert akkor mg nem forognak a tengelyek.
Amikor a motor már megy-tehát a többi sebességbéltáskor- már forog a cucc, könynebben összeállnak a kapcsolókrmök akkor is, ha a kuplung nem emel ki.
Menet közben az ember úgy s csak csipkedi a puklungot felflé, csak lefelé szokás teljesen behúzni
Az felett lehet, hogy már kuplung sem kell.
Ha csak olyan egyszerű lenne...:D Mivel írta hogy csak 1 es fokozatban csinálja én inkább váltóra tippelek.
Na kibasszott ez a mai nap mert ma véletlenül belefutottam a kátyúba! és ez lett az eredménye! a gumi és felni kuka sajna, és nuku pénz a új gumira meg felnire.... de ha vkinek van felesleges nyári gumi párban vagy felni gumikkal az ne tartsa vissza. a szükséges adatokat megadom vw 4x100 R15 ET szám legalább 35és 38 között legyen a gumi nyári lehet csak 185/50-195/50 R15 közötti
egyszerüen nem emel ki a kuplung rendesen!állits rá...
Van itthon nekem de nem ír róla nagyon semmit.
Kuplungra tippelek az szokott galibát okozni. Vagy a szétment váltó a kuplung miatt. Ennyi a tippem.
Sziasztok ! Tudna segíteni valaki Puch Cobra gtl 50 javítási kézikönyvbe? Találkozott már valaki olyan hibával, hogy álló helyzetben sebességbe téve reccsen a váltó, ha meggurítom úgy meg simán veszi.
Pontosan.
De mér nem csináltál róla képet?
Olyasmi csak 3 gangos kormányváltós Puch "Monzaféle" blokkos.
Jobban hasonlit inkább egy Simson Suhlra, egy kicsi képet találtam csak neten is róla, semmi konkrétat, de tény hogy szép volt. Bár 70 et nem adtam érte, Ricsi megamilyen zsidó főleg nem.
egy ktm? köbö olyan mint a maxiféle? csak nem olyan mint a blokkja?
kb ismerős....
épp ez mondom hogy nem vagyok hülye hanem hinni akartam hogy télleg igaz vagy sem bár ne hiszem el hogy ment ennyit... :)
Milyen KTM az ami hasonlít egy Hercules Mofára 1958 as "Puch" blokkos kormányváltós 3 sebességes előrefelé berúgós. Mert nem találok sehol sem képet róla. Volt ma egy bolhapiacon aranyáron de kíváncsi vagyok a típusára
Ez egy talicska baromság amit összehordtak neked. Nehogy elhidd.
Épp ezt mondom hogy váltós kateg is van. A slampi is tud néha hülye lenni. :-P
Szeirntem gyorsuláson van váltós, meg ótómata kategória, nem együtt megy a robi meg a váltós fos.
Én nem mondtam, hogy hülye vagy, csak azt, hogy túl hiszékeny.
Még egy egyszerű logikus összefüggést sem vagy képes észrevenni nemhogy a tudományosabbat.
De most úgy őszintén, szerinted hogy olvadna meg a hűtőborda? Akkor már a dugó is megolvad!
Meg a Cometeddel gyorsulási versenyre menni? Már rég a robogók viszik a mezőnyt a kis kategóriákban! Te még a kuplungot se tudod kiengedni mire ők a célba érnek!
http://www.youtube.com/watch?v...

Nem hülyének nézünk, hanem Te konkrétan az vagy.