Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

én részletet nem mondok hogy milyen mocija van a csajénak meg milyen. Bár csakegy szót mondok róla hogyha ránézek ő képes fát szállítáni :).
Akkor ő a főnyeremény! Milyen gépet hajt? Mármint.... Melyiket merted alátenni?
Van hát és még motorozik is.:)
Barátnőd is van? Szivatsz, tesó!
Akkor maximum kempingezek egy jót a barátnőmmel:)
Volt már olyan? Mindig volt valaki, aki nem mert elmenni a találkozókra.. Most sem lenne másképp.
Nemtudom aztmondta van nekije...
Lassan szerintem érik egy fórumtalálkozó:)
Tényleg, a Cobrával mi a bajod, "fater" ? (azon kívül, hogy állandóan főtengelyes, besül, szétesik, szorul, lötyög, csörög, zárlatos, füstöl, recseg, nyikorog, fullad, törik, nem indul, felforr, szivárog, dadog, stb...stb... )
Cobra? Hol is?
nem is értem,ennyiért még itthon is megvennék... http://www.willhaben.at/iad/vi...
öööö... izé akkon én inkább nem mondok semmit :) (elméletileg 7.5 motornyi cometem van abból jelenleg 5 kompletten van egyben. pluszban két solex.) és akkor az sok vagy kevés?
De mindig azt halljuk, olyan jó motorjaid vannak, de semmiről semmi fénykép...
Én nem is mondtam hogy túl sok motorom lenne. Alig van most is 4 motorom.
Csak úgy érdekességképpen, nálad ilyen szintű állapotú motor még soha az életben nem fordult meg, mint amilyen neki volt ez a 2 olasz...
Te se mutatsz képeket, ki hisz el, hogy ennyi motor megfordul nálad.
Az a dob nem arra van, hogy azt tudja a motor amit igazán tudhatna!
A Sebring dob akkor jó ha benne van a végében a "furulya" anélkül nem igazán akar jól forogni.
Megzengettem egy sachs vizes 6 sebességes blokkot egy 12 13-környékéne mondott házirezóval.Nagyon erős olyat forog, hogy azt már jó hallgatni :)Teljesen széria vezérés, karbi a kipuff lett rá egyedül csinálva a gyári sebring meg elfelejtve :)
Az utóbbi időben nem nepperkedik, hanem 500 kilós köveket próbál odébbtolni hatvannal:)
Neked is annyi lenne ha nem nepperkeded el!
Nemtudom de nem nagyon hiszem el hogy ennyi motorod legyen. Nem vállalod az arcod sem képet sem mutatsz miért hinnénk? Cobráról még nem raktál be képet. Lehet állítani mindent közben van a garázsodban valami olasz moped meg egy 1000 köbös Swift
Már szét van kapva. Hamarosan jön az új első villa kap egy festést a villa és a kiflik aztán kész.