Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Van gyujtásom, és nem véletlen kérdeztem elötte is hogy jobbos, vagy balos kell e, mert nekem mind a kettőből van mini 6 is, mind jobbos forgásirányu, mind balos, áés a jobbos van fent motoron, a balra forgot eladom.És mind kicsi főtengelyre, mind nagyobb főtengelyre meg van hozzá a lendkerék.(2 van hozzá) A képen a jobbra forgo gyujtás van, balosrol nem találtam képet , és nincs is időm most elmenni lefényképezni.
Ki vette meg a 6 sebességes Sachs-ot Képesmotorról?
Van gyújtásod vagy nincs?
Holnap megyek Siófokra, valamikor el tudnék ugrani!
Motorkerékpár tipusok.
Ilyamit folamatosan adtak ki pár évenként.
:) milyen könyved van? és annak mi a címe a könyvnek?
180 ért semmiképpen
Akkor vedd meg!
A lepukkadt kint se drága...http://suchen.mobile.de/motorr...
Az.:) De a hengert eltekintve szép kis motorka
akkor gányolt..
Az RS sosem volt turbóhűtéses. a "gyengébb" K54 verzió volt a kényszerhűtéses.
az nem lehet,hogy a turbóburkolat hiányzik?
Báttya nézze meg a hengerfejen hogyan vannak a bordázatok a mellékelt képen és a hírdetésben szereplő motoron... Teljesen más illetve a borításokat sem tölti ki teljesen
nem,nem...ez igy gyári helyesbitek,nem 5,2 hanem 6,25 ló. ez már a korral jár összekevertem a turbós verzioval,az gyengébb valamivel
Nem gyári nézd meg a hűtőbordákat. A turbós henger kisebb és átlósan van bordázva az RS menetszélhűtéses hengere meg teljsen kitölti az idomot és függőlegesen/vízszintesen van bordázva.
Kíváncsiságképpen felhívtam aztán lehetett hallani a hangjukon mivel nem a tulaj vette fel és csak odahívták. Meg nézd meg a többi hírdetését "Pl Rézgyüjteményem eladó"
de gyári henger, 5,2 lovas,5 gangos,gyárilag 82km-h a vége és honnan látszik,hogy indiánok árulják?
Dakoták árulják. 180 ezerért. Nem gyári hengerrel stb vel. Szerintem fojtott henger.

http://aprod.hu/hirdetes/kreid...:
Nevetni fogsz de jó ideje csak ez a kék Dappom van mert megvettem az embertől. Minden nap van használva nagyon jól megy csak nem valami gyors. De attól még szerethető és van stílusa.
Meg vagyok arról győzödve, hogy a nepperbandák jóval több motort összehappoltak már...
pont ilyet kérdezel amikor neked volt alegtöbb cappod és nem is csináltál velük semmit...
Aki cserélne, küldjön képet, továbbitom neki.
Egy Zündappos barátom szeretne valamilyen idom nélküli változatot, ez nem jőn be neki.
Van valakinek cserébe valamilyen Zündappja?
Ez az ővé:
Nemrég még aktív fórumtársunkat idézve ez már majdnem kreidli.Nézegessétek!