Van gyujtásom, és nem véletlen kérdeztem elötte is hogy jobbos, vagy balos kell e, mert nekem mind a kettőből van mini 6 is, mind jobbos forgásirányu, mind balos, áés a jobbos van fent motoron, a balra forgot eladom.És mind kicsi főtengelyre, mind nagyobb főtengelyre meg van hozzá a lendkerék.(2 van hozzá) A képen a jobbra forgo gyujtás van, balosrol nem találtam képet , és nincs is időm most elmenni lefényképezni.
Báttya nézze meg a hengerfejen hogyan vannak a bordázatok a mellékelt képen és a hírdetésben szereplő motoron... Teljesen más illetve a borításokat sem tölti ki teljesen
Nem gyári nézd meg a hűtőbordákat. A turbós henger kisebb és átlósan van bordázva az RS menetszélhűtéses hengere meg teljsen kitölti az idomot és függőlegesen/vízszintesen van bordázva.
Kíváncsiságképpen felhívtam aztán lehetett hallani a hangjukon mivel nem a tulaj vette fel és csak odahívták. Meg nézd meg a többi hírdetését "Pl Rézgyüjteményem eladó"
Nevetni fogsz de jó ideje csak ez a kék Dappom van mert megvettem az embertől. Minden nap van használva nagyon jól megy csak nem valami gyors. De attól még szerethető és van stílusa.
Holnap megyek Siófokra, valamikor el tudnék ugrani!
Ilyamit folamatosan adtak ki pár évenként.
Kíváncsiságképpen felhívtam aztán lehetett hallani a hangjukon mivel nem a tulaj vette fel és csak odahívták. Meg nézd meg a többi hírdetését "Pl Rézgyüjteményem eladó"
http://aprod.hu/hirdetes/kreid...:
Van valakinek cserébe valamilyen Zündappja?
Ez az ővé: