Egy olyan vevőt szeretnék aki nem barmolná szét a motort, hanem foglalkozna vele. Nem úgy mint az előző gazdája. Szóval örülnék, ha itt találna gazdára.
Szerintem így vagányabb. A sárga tankszínt megtartottam, mert így került hozzám. Úgy gondoltam legalább az maradjon a régi színében. Persze újra lett az is festve.
nem te hoztad létre a jóslási szappanoperát a tévében? mert kb. annyit értessz hozzá,mint azok akik lehúzzák az embereket a 0690-es telefonszámokkal...egyébként amikor kiderül hogy mennyire undoritó dolog kivinni az országból a ritka motorokat,akkor mindig másokra tereled a hangsulyt,amiröl fingod sincs hogy mi a valóság.. szaros 2 forintért eladnád a lelkedet is..bár lehet hogy már meg is történt
Kit érdekel. Ha egy abbahagyja van rá 2 másik aki folytatja. Amúgy sincs már semmi idehaza. Már jóideje nincs egy normális hírdetés sem. És nem erről beszéltem. Hanem arról hogy a való életben antiszociális és kisebbségi komplexusokkal küzdő ember lehetsz.
Te nem tudsz amúgy már valami pozitívat hozzászólni az egész témához? Kit érdekelnek ezek? Ha nem lenne egy nepper akkor vinné a másik vagy vinnétek ti őket ki. Ha meg az irigység beszél belőled az nem jó útmutató. Szerintem azt csinálnak amit akarnak neked sem szól be senki hogyan keresed a pénzed meg. Szerintem azért vannak a dunántúlról figyelj most jön a logikus rész... (Mert közel van Ausztria)
Nekem most simával van fújva, és szuper!
Króm is majdnem hibátlan, jobb oldalon az emblémánál karcos csak.