Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

80, de irányár.
De én azt leszarom, nekem így tetszik.
Mit kérsz érte? Ja, NEM nepper vagyok!
Akkor inkább semmilyen baszki!
Nekem most simával van fújva, és szuper!
hőálló fekete nem volt :D
Kályhaezüst helyett lehetne szép fekete a kipufogó!
Egy olyan vevőt szeretnék aki nem barmolná szét a motort, hanem foglalkozna vele. Nem úgy mint az előző gazdája. Szóval örülnék, ha itt találna gazdára.
Szerintem így vagányabb. A sárga tankszínt megtartottam, mert így került hozzám. Úgy gondoltam legalább az maradjon a régi színében. Persze újra lett az is festve.
Maradhatott volna az a pár rész sárgán:( De amúgy nemrossz így képen
így nézett ki :D
Puch imola gx eladó, ha valakit érdekel. Még kicsit foglalkozni kell vele, de jobb, mint amikor hozzám került.
nem te hoztad létre a jóslási szappanoperát a tévében? mert kb. annyit értessz hozzá,mint azok akik lehúzzák az embereket a 0690-es telefonszámokkal...egyébként amikor kiderül hogy mennyire undoritó dolog kivinni az országból a ritka motorokat,akkor mindig másokra tereled a hangsulyt,amiröl fingod sincs hogy mi a valóság.. szaros 2 forintért eladnád a lelkedet is..bár lehet hogy már meg is történt
Kit érdekel. Ha egy abbahagyja van rá 2 másik aki folytatja. Amúgy sincs már semmi idehaza. Már jóideje nincs egy normális hírdetés sem. És nem erről beszéltem. Hanem arról hogy a való életben antiszociális és kisebbségi komplexusokkal küzdő ember lehetsz.
akkor olvass csak vissza,hány ember irt be a nepperek miatt!
Szerintem csak te vagy itt egyedül nem akarok személyeskedni de szerintem nincs senkid.
ha nem vetted volna észre,egyedül vagy! mindenki másnak bassza a csőrét,csak neked nem,mert érintett vagy a haverjaiddal együtt....
Te nem tudsz amúgy már valami pozitívat hozzászólni az egész témához? Kit érdekelnek ezek? Ha nem lenne egy nepper akkor vinné a másik vagy vinnétek ti őket ki. Ha meg az irigység beszél belőled az nem jó útmutató. Szerintem azt csinálnak amit akarnak neked sem szól be senki hogyan keresed a pénzed meg. Szerintem azért vannak a dunántúlról figyelj most jön a logikus rész... (Mert közel van Ausztria)
van jónéhány ingyenélö patkány...http://aprod.hu/hirdetes/zunda...: és érdekes módon veszprém és környéke...
Ha azt nézzük 25-40 között komplett motort lehet venni néha, akkor persze, drága.
Persze.
Ja az úgy más annyiért jó.:D Paypalon utaltál?
7E Ft nem rossz egy horpadásmentes tankért.
Króm is majdnem hibátlan, jobb oldalon az emblémánál karcos csak.
Hát akkor nem volt egy olcsó ez a tank az már biztos
DHL 22 euro.