Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

De én nem vagyok hülye csak tudni akartam hogy télleg létezik e vagy sem ennyi ettől nem kell lehülyézni senkit. és köszönöm a bunkóságot. :P
arra nem gondolsz,hogy valaki alapból is az?
Na: Mindenkinek jogában áll hülyének lenni, de te bántóan visszaélsz a lehetőséggel!

Vavyan Fable
bár tényleg nem tudom hogy mennyire igaz.... ezért kiváncsi vagyok...
nem gond.
másoljad :) ha megvan akkor küldd be ide a infókat :)
Pedig tanulmány értékű lehetne ez az elemzés :D
Például.
De nem érdemes elemzni, mert minden ízében hülyeség
én nem érteni magyar de há alumínium hűtőborda kezdeni megolvad akkor az a benne lévő dugattyú nem olvadni meg?
Szaki ez akkor baromság, hogy már fáj.
" a henger lamellái leolvadtak"
Ilyesmi, és a tübbi álíltáshoz hasonlő zöldségeket oylanoko szoktak összehordani akiknek vogalmuk sincs semiről.
Ha nem gond ezt bemásolnám néhány topikba!
bár azon is filóztam hogy a 50-es gyorsulási kategóriában is mennék fekete caferacercomettel.. nitró keverékkel és akkus lendnélküli gyújtással.... csak félnék menni mert mikor ha megállna akkor boruléás lenne a vége és másik hogy nincs nekem tuti védő ruházatom..... itt előreláthatóllag lenne simán 140-160 lenne a vége :D
egyébként az tudom hogy tiszta modellnitrót raktak bele. és nagyon pöröghetett mint az állat. de egy futásra volt az élettartama mert a henger lamellái leolvadtak, meg a kipu meg szinte kiégett stb....
bár egy srác fogadásból bizonyította hogy a babettával simán lehet menni 127-et. bár én hiszek valahogy neki. mert én egyszer csak tiszta 98-as benzint tettem bele a jawa mustangomba keverék helyett véletlenül (mert mivel otthon volt benyás fűnyírónk is és két kanna volt szal szopás vot..) lényeg hogy tiszta benyával 1 km -ert mentem és simán 80-at kiment aztán megált és akkor szerencséra nem tett kárt blokkban csak gyűrűtörtéses lett, és persze hengerfúrás új dugószett. és aztán így eladtam. szal a babettánál egy sebességes 207-es típusúval is lehet lazán modellnitróval is menni. csak számolni kell hogy 400-méter után kuka lesz...
szal... de majd ha találok egy olyan blokkot ami nem "sajnálnám" akkor kipróbálom a tiszta nitrót bele. és tuti hogy jóval simán magasabb lesz a fordulata is.
ezért akartam tudni hogy egyáltalán valóban létezik e. bár mondták hogy van neten is csak gondolom nem a babetta meg jawa keresőszóval kell rákeresni mert tegnap mindenhogyan kerestem és nem találtam. Bár nem lehetetlen. :)
hú ez engem is érdekel
Ami nincs a neten, az nem létezik.
Ebben a motoromban egyedül a kormány volt a legjobb.
nem értem miért
Ha ezt te elhiszed akkor elég nagy madár vagy. Eleve nem menne el vele nemhogy jobban.
egy idióta megint szórakozik... http://aprod.hu/hirdetes/kismo...:
Jajhagyámá...
segítsetek! kell egy infó azaz net cím kép videó a nitrós babettáról ami a tököli reptéren bemérték 127-tel. egy ismerősöm mesélte hogy létezik ilyen csak neten nem találtam semmi infót róla sem.
csak annyit tudok hogy a babszi fullgyári semmi tuning. és ebbe nitrót öntöttek mint az a modelkocsikbaa valót. és fogadásól kötöttek tétnélkül. eredmény áthaladt a célon utána borult a srác vele és gerinc törése lett de szerencsére nem lett tolószékes. a motorja leolvadta hengere, meg a kipuja kifehéredett.. :D de errőlkéne erősítés vidi vagy kép ... aki tudja küldjön már infót.
kellene kép!
Inkább simson star vagy schwalbi vázba tegyed.
Hát az nagyon sziip lenne!
egyébként:http://translate.google.com/tr...