Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ja valami olyasmi. De még így csapágyasan sem rossz. Ha nem találok hozzá valami Kreidler vázat akkor valszeg egy Maxi vázba lesz belefaragva
honnét tuggyam nem vagyok nagy kreidlerszaki... csak inkább puch.. meg cometes és egyebek.... satöbbi.. . ha mint a puché akkor L17 vagy bo17?
Haha persze. Kreidler blokkban milyen csapágy van a főtengelynél?
az a rs blokkot a barna cometbe kéne :)
5.2 lovas verzióm volt. Lehet már reszelt volt mert nem nicasilos henger volt rajta. Akkor gondolom reszelhettek bele pár lovat. De jól ment. Ma vettem egy 68 as RS blokkot elég jó áron majd belefaragjuk valamibe.
A kreidli 6.25 le max 85-öt tud ha nincs reszelve vagy piszkálva! hátszél meg egyéb nyalánkságokkal a csillagos ég!
Igen erről beszéltem. Ilyennel meg maximum 5.2 lóerő és kell neki idő. De 95-100 körüli tempót ki tudtam hozni az enyémből erősen behajolva a tank mellé egy hosszú egyenesben. Még van itt fent kép is azthiszem mert lefotóztam az órát.
ugy tünik eladták a piros kreidlert...egyébként ilyen henger-fej volt rajta!
Ez jól le van harcolva....
Itt van egy Sachs, Paoli teloval, elég olcson, legalább nem kintre menne talán. http://www.hasznaltauto.hu/motor/herkules/herkules-6851405
Végül is ez egy "zártkörű klub", ezért aki akar velem mail-ezni a címem: bmw3@freemail.hu
amilyen neked kell,az nincs, csak az a fajta amiről képet is raktam fel.
egy emailt küldhetnél,nekem is van néhány érdekességem!
Zündürünndappokon sokszor látni ilyen idomot.
Kérlek irj egy emailt, lenne pár kérdésem!
Na látod, ez engem is érdekelne, de még az a fajta is jólenne, ami a vizes Daytonákon volt eredetileg! Azért tartok tőle, hogy az áruk messze nem reális, de ez már más kérdés!
Megvannak.
http://www.ebay.de/itm/PUCH-CO...

Valahol gyártanak ilyen spoilereket? Vagy csak eredetiben létezhet?
Vedd meg, és nem kerül.
Engem egy Motoplat érkelne igazán...
Dobozokkal mi lett?
tudom,hogy ennyi a gyári sebessége.. az a versenygép forgotárcsás 21 lovas volt,6,25 lóhoz a 85km passzol..
Jó lenne, de csak a gyári értéket tudja. 85km/ora.
Viszont nagyon precíz szerkezet ez. A németek nem takarékoskodtak sem az anyagon, sem a méretezésen. Minden a lehetõ legjobb mind mûszakilag, mind ergonomiailag. Meg jól is néz ki... Igaz meglehetõsen drága volt akkoriban is.
ennyire megy?