Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

ezek szerint a hülyéknek mindent szabad,csak azért,mert van valami fogyatékossága?
hm. lehet igazadvan
Vannak ilyen emberek, akik a maguk lelki defektusait a náluk valamiért vélten vagy valósan hátrányosabb helyzetű emberek basztatásával igyekezek helyreütni.
Ez tipikusan az a gyökér fajta, aki az iskolában verte a nála kisebbeket, mert a saját kortársaitól félt, így ütötte helyre a lelkivilágát.
Nem kell vele foglalkozni.
és nem provokálok,csak fáj ha valaki ennyire hüjjjjeee,és még ö kéri számon rajtam,hogy miért irt http://youtu.be/OSdtQq9AhD0
nem kell a simsonhoz érteni ahhoz,hogy meglátsd azt,hogy a könyökcsö majdnem beleér az elsö sárvédöbe ehhez nem kell egyetemi végzettség érdekes,az emzoli egyböl észrevette csak te vagy ilyen vak! szinte az összes motor villaszöge kb. 45-50 fok,nem 70-80!mutass már még egy olyan gépet,aminek igy áll a villája ha ennyire értessz a motorokhoz,nem kéne hozzányulnod eggyikhez se,és föleg nem hozzászolni ahhoz,amiröl fogalmad sincs! és ezt nem elöször csinálod,gondolkozz mielött leirsz valamit..
te ennyire unatkozol... hogy ahelyett inkább foglalkoznál a gyerekeiddel vagy unokáiddal ha vannak. Vagy menjél ki a kertbe kertészkedni mert mától megint minden szar drága lesz!
másik hogy láttam már karambolosakat dögivel. de lehet hogy ez is csak annyira nem látszik rajta. mondtam hogy nem vagyok annyira simó szaki! DE erre kell lehurrogni?
Ne hagyd magad provokálni, erre élvez.
ne foglalkozz motorokkal,ha nincs szemmértéked,és ne szolj hozzá mindig olyan dolgokhoz,amihez fingod sincs! huje kocsog! fekete pákó -val vagy egyszinten szellemileg
Nem is karambolos ez, csak racingos a villaszög D:)
köszönöm bazdmeg! DE azért legalább tudtál volna udvarias is lenni hogypl nézz meg hogy hol a baj stb... mert én pl nem vagyok fúde nagy simó szaki! azért ilyen leosztást elég bunkóság volt tőled!
vakság miatt is mehetsz nyugdijért.. .
bár hol látsz ezen a karambolost? bár gondolom a első villa hülyén áll szögben.a hátsó kerék gondolom beállítási bénaság....
ezt a fickót ki fogja herélni a leendö vevöje,ha rájön hogy karambolos motort vett...habár a vak is látja hogy görbe a váza! csak az a kérdés,hogy szándékos e az átverés,vagy tud róla? http://www.jofogas.hu/szabolcs...
köszi holnap hívlak és beszélünk!
na az igen :) egyébként hogy mindegy hogy milyen motorral megy az ember De lényegében a komfort mindig fontos!
lehet 25 km/h-s maximumon tudó gép és full kényelmes azzal is lehet menni :D egyébként a piros sachs rs gyorsaságit pont ebből az okból adtam el mert hiába jó gyors fürge De marha kényelmetlen volt a csuklóimnak meg a nyakamnak....
de a ktm comet cafe racerem az jóvval kényelmesebb. mert máshogy áll a kormány. és nem fáj a nyakam tőle...
Hát, nem kis kihívás, de ifjabb koromban Verhovina 5-össel egy nap alatt egy hosszabb (2 orás pihenővel 480 km volt a legtöbbem. Számolj utána átlag 50-es tempó mellett ez mennyi seggelés. Nem mondom, hogy este éreztem a seggem! Azért nem lehetetlen, de egy megszállottnak nem lehetetlen!
Ha időm engedi csatlakozom hozzájuk. MJettel porráalázok mindenkit.:D Ja és kisebb fogyasztással.:D
nem lenne rossz... :D DE vki indulna e babettával?
vagy verhóval?
nyári túra a balaton körül? mutassuk meg nekik,hogy a veterán is tud annyit,mint a mostaniak! http://www.sportmotor.hu/motor...
Iiiigen:) A Jeten összesen azt rontották el hogy ottvannak az indexek és elöl nem lehet levenni a tartót maximum levágni. A Jet is készülget lassan.
egébként nekem a "legszebb puch m szériából az ami nekem volt vagy ami neked van aza jet. :)"
bár nincs karom hozzá DE a rometé jó hozzá mert kisértiesen hasonlít.
Szerintem is az. A turbós blokkal nagyon elrontották.
Annyira szörnyen csúnya ez a Puch motor...
Ms 50 váza nem ilyen asszem! :D

Nincs tervben az eladás, még sok dolgot újítani kell rajta...
Ha hozol kart mehetsz vele! :D