Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

szerintem biztos nem,mert ugye a szirénázó mentönek elsöbbséget kell adni,és ha nem hallja,akkor nem tudja alkalmazni ezt a kressz szabályt!
Csavarboltban vettem par eve vagy5-6 darabot kememy 40 forintért azthiszem 14x1 balos any kell rá mondjuk ez azthiszem kuplung oldalra megy
Úgytudom süket is kaphat jogsit. Vizsgálaton nem kell hallásvizsgálat. Unokatesómnak is megvan. Brumo keress valami irodai munkát pl adatrögzítői vagy ilyesmi unokatestvérem süket, és így us dolgozik
arról nem is beszélve,hogy teljes halláskárosodott hogy kaphat jogsit ? mert ugye a dudát meg a szirénázó mentöt se hallod!
ez nem piszkálódás,ha vezetni tudsz pánikbetegséggel,akkor dolgozni is.és nekem ne mondd,hogy egy orvos megadja a jogsit közlekedésrs veszélyes betegnek!
csavarboltokban kapsz.
jajj márr. nagyon sokan vannak pánik betegek és mégis vezetnek az utakon. csak amikor jön a roham olyankor félre kell állni kocsival és bevenni a gyószert és pihenni párpercet vagy félórát aztán amikor jól van akkor tovább megy.nálam 2-3 éve diagnozizáltak ilyet.... bár kurvára nem jó érzés ez a dolog neked sem kivánom. de azért kérlek hagyd ezt a piszkálódást!
Sziasztok!

Valaki megtudná mondani hogy Riga 16 oshoz hol tudnék főtengely anyát szerezni vagy valakinek nincs elfekvőben ? köszi
ahogy mondod,aki rászorul! de azért megnézném azt az orvos,aki pánikbetegségre megadja az orvosit a jogsihoz! bár szerintem csak kamuzik a brumm,neki semmi baja...
Én még annyit szertnák hozzátenni , hogy:

Egy társadalom általános erkölcsi szinvonala azon mérhető a legjobban, ahogy a rászorulókkal bánik a többség.
Szűkebb értelemben: ahogy a gyerekekkel, öregekkel, betegekkel.
ez jó ami linkeltél de azért a politikát ne offoljuk szét a fórumot :D
most azon vagyok. :) bár tudod elég kicsit kockázatos mert ha fusimeló motorszereléssnék nem mindig jó mert vannak olyan "síkhülye motoros emberek akik nem értenek a motorhoz" és akkor elfogadja a javítást utána meg drággálja. és akkor panazt tesz . ilyenekkel sokszor találkoztam. az a baj hogy sokuk nem igazán tisztába vannak az alkatrész árával... stb. többit meg tudod milyen.... na
Fiúk!
Érdekes lenne ez a vita akkor, ha a fórum erről szólna.
Mindenki érvelésében voltak igaz elemek, de emlékeztetnélek Titeket, hogy itt fanatikus 50 cm3 rajongó emberek osztják meg a klasszikus német-osztrák járművekkel kapcsolatos örömeiket bánataikat.
Jó lenne visszatérni ebbe a mederbe. Ha vannak is olyan nem szimpatikus jelenségek, ami mellett nem lehet elmenni szó nélkül,
emlékeztetnélek Benneteket a főcím szavaira.
Remélem megértitek a jó szándékot a soraimból.
Rep20 Laci
Tárki: Orbán 22 év legrosszabb miniszterelnöke

A Tárki közvélemény-kutatása szerint 1990 és 2012 között Orbán Viktor jelenlegi kormányzását ítélik a legrosszabbnak a válaszadók.

A rendszerváltás óta kormányzó összes miniszterelnök munkájának ötfokú skálán tett értékelése alapján a magyarok leginkább Antall József és Horn Gyula teljesítményét értékelték pozitívan - áll a Tárki kutatásában.
Az ötfokú skálán adott értékeléseket figyelembe véve a rendszerváltás óta egyetlen kormányfő munkáját sem osztályozták a válaszadók a közepesnél jobbnak. Az így kialakult rangsor alapján a legjobb minősítést Antall és Horn kapta, egyaránt átlagosan 2,89 ponttal.
A megosztott első hely mögött szintén lényegében holtverseny alakult ki Bajnai, illetve Orbán első kormányzása megítélésében, az ő teljesítményüket átlagosan 2,79, illetve 2,76 pontra értékelte a lakosság. Tőlük alig lemaradva Medgyessy és Boross következik, újra – statisztikai értelemben – holtversenyben, átlagosan 2,70 és 2,65 pontra értékelve munkájukat.
Az utolsó helyen is igen szoros az állás Gyurcsány és Orbán jelenlegi kormányzása között, előbbi átlagosan 2,39, utóbbi 2,35 pontot kapott. Ami tehát minden rangsor esetén egyértelmű, hogy a Gyurcsány- és a második Orbán-kormányzás tetszik a legkevésbé a magyaroknak - áll a Tárki kutatásának eredményeit ismertető közleményben. Ezek az eredmények arra is utalnak, hogy a kilencvenes éveket ma egy kicsit boldogabb évtizedként látjuk a miniszterelnökök munkáin keresztül, mint a következő évtizedet - írják.
Ami a pártpreferenciákat illeti, különösen figyelemre méltó Orbán Viktor első és második kormányzásának megítélése saját pártja tábora szerint, ugyanis tízből nyolc Fidesz-KDNP szavazó tartotta jónak Orbán első kormányzását, a második ciklust pedig már csak tízből hatan - mutat rá a Tárki. Nemcsak saját hátországában, de más szavazói csoportokban is látványos a veszteség, ami például a bizonytalanok esetében különösen fontos lehet: Orbán munkáját első kormányzása idején a ma bizonytalanok 18%-a osztályozta legalább jónak, jelenlegi kormányzását pedig már csak 8%-uk.
Az MSZP-szavazók értékeléseit tekintve pedig azt emeli ki a Tárki, hogy saját miniszterelnökeik közül a leginkább Horn Gyula, őt követően pedig Bajnai Gordon munkáját tartották jónak (70% és 64%), míg náluk jóval alacsonyabb arányban, saját szavazóiknak is csak kevesebb, mint a fele értékelte pozitívan Medgyessy és Gyurcsány teljesítményét (47% és 43%).
Ha nem kezded el, soha nem lesz ismertségi köröd.
igen... de! nem mindegy hogy hol és milyen ismeretségi köre van.
Több tucat ember megéll motorszelésből...

-----------
Eladó Bosch gyújtást
figyelj sokat számít hogy mennyi évek ledolgozottak száma. és másik hogy mióta vannak a betegségek. és ezeket összevetik. lásd egyik Hsz-emben hogy dolgozni szeretnék! mert a havi 42 ezer ft-tal kitörölhetem a seggemet a wc-n! mert a rezsi sok!a motorszerelgetés csak kiegészítés dolog. bár vmikor bejön vmikor nem. ezekből durván tiszta haszon nem több max 30 ezernél. kéthavi átlagban! volt mikor semmi fél évig! akkor mirőlbeszéljük?
gondolod másnak nincsenek bajai? nekem a gerincem szar,mégse nyugdijaznak..! más még fél lábbal is dolgozik,ugyhogy ne sajnáltasd magad azonkivül még a szellemi fogyatékosokat is foglalkoztatják! látod,ezért tart itt az ország,mert te és még sokan mások csak a várják a pénzt az államtól és csak a szájuk jár,ahelyett hogy tennének valamit! ugyanazt csinálod,mint a politikusok,csak kicsiben!
én úgy kezelem a politikát hogy nagyívben leszarom a politikát és ennyi. ha nem akarunkhogy éhezzünk akkor kint a kertben megterneljük magunknak ennivalót, ésvannak saját jószágaink is! és akkor spórolunk,meg fávalfűtünk és nem gázzal. a villanyt meg mindenhol energia takarékosra le vannak cserélve stb. vizet is kevesethasználunk. pl a kis gyerekeinkel együtt fürdünk. és nem 3X pazarolunk vizet. ígylehet megoldani.
bár sokan vidéken tudják jobbanmegoldani a problémát mint a budapestiek, ezt honnan tudom mert én itt lassan 10éve lakom vidéken előtte pesten és jóval jobb. mint pesten, mert pesten sok a hülye igényeik miatt nem tudnak spórolni. pla muteromék még mindig laknak pesten és elég szarul állnak anyagilag és nem tudok nekik sem segíteni. mert valamilyen szinten megharagudtam rá, az már más történet..... szal. azért nem kéne másokat kiosztani... kérem szépen és köszi. legyük már összetartóak a fórumosok éljenek! Bocs a fogalmazásért......
jó akkor mondjál olyan munka helyet ahol nem aláznak meg és nem használnak ki és nem diszkriminálnak? pl azért a munka lehetőségeim korlátozottak! (nem csak a hallásom miatt hanem örökölt pánik betegség de szerencsére tudom kezelni. meg májam szar, akkor autóbaleset miatt gerinc ferdülésem van így állandó kemény fizikai munka kilőve.)
pl telefonos munkák nem lehet nekem(irodai, üzleti stb.), akkor ipari munkák, műszerek zakatolása ellenőrzése stb. és a "nagy zaj ártalomtól orvosilag el vagyok tiltva" holott imádok motort szerelni de ebből nem lehet megélni,. a lakatosmunkát szerete de nincs papírom róla. a autóvillamoságit meg kitörölhetem vele a seggemet mert min 2 éves igazolt gyakorlattal vesznek fel mindenhol...
úgy mondhatni hogy durván ebből 10 évet húztam mindenféle melóval.
tudom. és tudsz ellene tenni valamit? hát nem sajna,. max kimenni arohadt korrupt országból aki megteheti ennyi.
de azért durván fogalmaztad meg! én csak példát hoztam fel csak!
de azért senki sem tökéletes! különben a l-t meg a cs-t nem szoktam használni. De a h-t (általában kényszerből ha nem akarjuk hogy kínos helyzetbe hozni magát az ember) az mindenki szokta néha valljuk be csak!
egyébként gondolkozzuk csak el hogy azoknak akinek van nagy mergájuk meg bömösei azok egyáltlán becsületesen dolgoztak e? no másik hogy csak akkor foghatod rá hogy l, cs,h-zott ha van rá bizonyíték. de ha bizonyíték hiányában visszafelé sül! (rágalmazásért, a személyi jog sértésért kártérités követelhetik milliókat. úgy hogy csak pszt.)
akkor is fizet adót,ha pld. tankol...egyébként nem értem,miért kell valakit hallássérülés miatt nyugdijazni nem béna,tud mozogni, autót vezet,motort szerel,stb.
Ő nyugger.