Ezért kivi vagyok rá. Mert nekem is volt ilyenem csak duplakipus kivitelben és blokkját felgeneráltam és kis tuninggal ment 75 öt durván csak eladtam...
Holnap lefotózom! :D Van, de így sajnos használhatatlan! :(
Tavaly nyáron lett felújítva a lelke, kapott új dugót, meg lett kicsit igazítva a henger. Ugyanaz amit a felettem levő úriember posztolt, csak pirosban. 55-60 körül van a vége valóban amit hamar el is ér. Nagyon kellemes kis gépezet "lenne" ! :D
Volt alkalmam ma egy ilyen nyergébe pattanni és kerülni egy kettőt a városban próbaútként. Kellemeset csalódtam benne. Valahol 55 körül van alattam a vége de szépen egyenletesen és hamar felgyorsul erre a sebességre.
te bár nem kívánom hogy süket legyél! DE egy napra dugóval dugózd be mind két füledet és akkor így vezess. és akkor mindárt másképpen fogod reaggálni itt szem a lényeg meszíről is lehet látni hogy jön a mentő. volt már sokszor ilyen eset nálam is. pölö volr hogy félre húztam is mert volt eus találkzó miatt szembe jöttek diplomata kocsik fekete kék villogóval legalább 30 kocsi volt. a másik hogy ha látom hogy előttem kocsi sor félre húzódik akkor nyílván mentő van valami van. nem? és különben akkor magyarázz meg. hogy a fiatalok több ezerwattos hificuccel telepakolt kocsiba bömbötetik szinte rezeg a lökősük és nem hallják a külvilágtól. és akkor hogy hallaná meg a rohadt mentőt.? Dettó. itt csak figyelni kell. Különben is a jogsinál. a hallássérülteknek "kizárólag" csak b-kategóriás jogsit szerezhet a c,d,e meg elvileg A sem kaphat.
mert ezekhez kell páv vizsga persze kivéve a A kat.
De ott azért nem mert most a motorosoknál cb rádióval navigálnak... remélem nem kéred még a sok fejtágítást? és akkor békevan?
a pánikbetegségnek többféle foka is van.
a másik hogy a hallással kapcsolatban hogy egyik fülemre használok hallókészüléket! de azért meghallom a szirénát. ésdudát is. Bár egy érdekességet írok hogy a statszitikailag valahol olvastam hogy a siketeknek valamennyivel jobb a reflexei mint a hallóké. mert jobban oda figyelnek a apró részletekre is. és lassan 10 éve van jogsim és több 100ezer leautózott km van mögöttem. És balesetmentesen! akkor miről beszélünk? sztem az a veszélyesebb ha vki mobilozik és vezet. és ittasan azok inkább rosszabb.
Azokat a cuccokat màr règes rég eladtam.... de tudok akinek
van
30 5129874
Tavaly nyáron lett felújítva a lelke, kapott új dugót, meg lett kicsit igazítva a henger. Ugyanaz amit a felettem levő úriember posztolt, csak pirosban. 55-60 körül van a vége valóban amit hamar el is ér. Nagyon kellemes kis gépezet "lenne" ! :D
mert ezekhez kell páv vizsga persze kivéve a A kat.
De ott azért nem mert most a motorosoknál cb rádióval navigálnak... remélem nem kéred még a sok fejtágítást? és akkor békevan?
a másik hogy a hallással kapcsolatban hogy egyik fülemre használok hallókészüléket! de azért meghallom a szirénát. ésdudát is. Bár egy érdekességet írok hogy a statszitikailag valahol olvastam hogy a siketeknek valamennyivel jobb a reflexei mint a hallóké. mert jobban oda figyelnek a apró részletekre is. és lassan 10 éve van jogsim és több 100ezer leautózott km van mögöttem. És balesetmentesen! akkor miről beszélünk? sztem az a veszélyesebb ha vki mobilozik és vezet. és ittasan azok inkább rosszabb.