Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

amúg ez a ms50 pontos típusa ha jól emlékszem.
szép. De nem eladó e?
ezaz! :D Még mindig vennék kuplungkart! :)
Helo hìvj fel,
Azokat a cuccokat màr règes rég eladtam.... de tudok akinek
van
30 5129874
helló! a hengert külön nem adod el?
Ezért kivi vagyok rá. Mert nekem is volt ilyenem csak duplakipus kivitelben és blokkját felgeneráltam és kis tuninggal ment 75 öt durván csak eladtam...
Vagyis hasonló bocsánat! :D
Holnap lefotózom! :D Van, de így sajnos használhatatlan! :(
Tavaly nyáron lett felújítva a lelke, kapott új dugót, meg lett kicsit igazítva a henger. Ugyanaz amit a felettem levő úriember posztolt, csak pirosban. 55-60 körül van a vége valóban amit hamar el is ér. Nagyon kellemes kis gépezet "lenne" ! :D
Létezik! e! csak e köhögös e!kicsit.
Már maximum elvétve az export felerősödése óta!
Létezik nem kotvány pukk is?

nem rossz csak azért az ár kicsit túlzott habár ha lenne meg a légszűrődobozai akkor elfogadtam volna.....
Volt alkalmam ma egy ilyen nyergébe pattanni és kerülni egy kettőt a városban próbaútként. Kellemeset csalódtam benne. Valahol 55 körül van alattam a vége de szépen egyenletesen és hamar felgyorsul erre a sebességre.
na? van ilyened? azonnal képet kérek! :)
Sziasztok! Puch m50-hez keresnék kuplungkart mindenestől! Sajnos eldőlt, s természetesen rögtön letört! :)
na most már érted valamilyen szinten a érzésemet?
nem is volt háború persze a diszkópatkányok engem is idegesitenek,mikor a lámpánál állok,a büdös gyökér zenéjét kell hallgatnom ezer wattal..
Szerintem meg nem mert látod. Most mit kell bruno testi hibáin szórakozni? Beszélgessünk továbbra is itt motorokról
"a pánikbetegségnek többféle foka is van".: Az egyik: Pánik a munkátol!
te bár nem kívánom hogy süket legyél! DE egy napra dugóval dugózd be mind két füledet és akkor így vezess. és akkor mindárt másképpen fogod reaggálni itt szem a lényeg meszíről is lehet látni hogy jön a mentő. volt már sokszor ilyen eset nálam is. pölö volr hogy félre húztam is mert volt eus találkzó miatt szembe jöttek diplomata kocsik fekete kék villogóval legalább 30 kocsi volt. a másik hogy ha látom hogy előttem kocsi sor félre húzódik akkor nyílván mentő van valami van. nem? és különben akkor magyarázz meg. hogy a fiatalok több ezerwattos hificuccel telepakolt kocsiba bömbötetik szinte rezeg a lökősük és nem hallják a külvilágtól. és akkor hogy hallaná meg a rohadt mentőt.? Dettó. itt csak figyelni kell. Különben is a jogsinál. a hallássérülteknek "kizárólag" csak b-kategóriás jogsit szerezhet a c,d,e meg elvileg A sem kaphat.
mert ezekhez kell páv vizsga persze kivéve a A kat.
De ott azért nem mert most a motorosoknál cb rádióval navigálnak... remélem nem kéred még a sok fejtágítást? és akkor békevan?
a pánikbetegségnek többféle foka is van.
a másik hogy a hallással kapcsolatban hogy egyik fülemre használok hallókészüléket! de azért meghallom a szirénát. ésdudát is. Bár egy érdekességet írok hogy a statszitikailag valahol olvastam hogy a siketeknek valamennyivel jobb a reflexei mint a hallóké. mert jobban oda figyelnek a apró részletekre is. és lassan 10 éve van jogsim és több 100ezer leautózott km van mögöttem. És balesetmentesen! akkor miről beszélünk? sztem az a veszélyesebb ha vki mobilozik és vezet. és ittasan azok inkább rosszabb.
Már megkérdezted sok helyen csak a riga topikban nem:)
okés köszi
Köszi