Megsokszorozódtak a nepperek.Egy egy ritkább típus előkerítéséhez már nagyon résen kell lenned!De akinek már megvan amit szeretett volna az nem zavar be.Kíváncsi lennék szám és típus szerint mi van még és mi került külföldre.Asszem elsápadnának itt néhányan.
nem mégegy hanem kibaszott sok! mert van szombathelyi is meg győri is... sajna.... egyébként 4 év alatt szinte eltűntek a puch m50-esek a országból... amikor úgy volt hogy még egy ilyent akartam felújítani. és már nem kapható sehol..... De egy dbról tudom ohgy a ray barátjánál megvan még a jószág ami neki adtam el. és örülök hogy még megvan nála. és szerzett még mellé egy kockatankosat is.
Üdv srácok! Egy '74-es Garelli bonanza(nem banzáj) mofához keresek tankot és ülést,esetleg kerekek nélküli váz is érdekel(az enyém gányolt). Ha valakinél esetleg előfordulna jelezze!Köszönöm,valamint a tavasz folyamán pucolnám a műhelynek nevezett helyiségemből,a megmaradt osztrák kismotor cuccaimat jelképes áron(kidobni nem szeretném).
Mr. jackhwart@gmail.com nekem is írt.
Ezt most csak azért írom ide, mert google.ba beírtam az e-mailjét, és sportmotort hozta, hogy itt már meg volt említve a neve, így megtudtam h ki is ő.
elkészült a kis drágasszáááággg. :) gyakorlatilag 99% eredeti rajta minden.
amúgy cserélhető is lehet. ám van nagyobbik solex is de azon némi törődést igényel de az párezresből kipótolható. és tudok szerezni rá cuccokat nagy solexre.
az első két kép a netes.
egyébként kivi lennék hogy hogyan lehet döntögetni jobbra balra. :D mert tudod egy irányba forog a főci és "giroszkóp"hatással (lásd búgócsiga vagy pörgettyű) van rá azaz pl jobbra jobban dönt mint balra.... :) remélem érted ami mondok?
üdv. 30 mm es hercules első telót ami tárcsás olyat keresek, meg kellene Kreidler Florett 1979 es re egy ülés, meg az indexei. Valakinek van e valami ezek közül, és el is adná?
Valószínűleg a menetirányban áll a főtengely és balról jobbra forog, ezért van bal oldalon alul a gyertyai, jobb oldalon viszonylag magasan a kipuffogó és hátul lefelé mehet a nyál a karbiból.
Furi elsőre, de minden Wankel fura!
Hej hej
Ez meg milyen motor elrendezés? Azthiszem Sachséknál elég sok alkohol vagy valami más tudatmódosító elfogyott mire erre rájöttek. Mégis milyen blokk van ebben? Fent a hengerfejen a karbi lent a gyertya fú http://youtu.be/UKOIKpw4n9w
Az idomosat cseréltem, a másikra meg úgy kértem kölcsön. Ha megmondod József hogyan fizessek ki 200E Ft tartozást, várom az ötleteid! Mert szád az nagy!
Sziasztok van egy eladó bukósisakom ha valakit érdekelne nevetséges áron Römer Tribal RR203 (s-55/56) Súly: 1500gr Állapota kiválló Ár.: 4000ft Budapest VI. ker 20/568-27-06
speedrabbit-kukac-freemail-pont-hu.-ra írjon!
mert talánvan garelli cuccaim. és a oszták motoralkatrészek érdekelnek.
Ezt most csak azért írom ide, mert google.ba beírtam az e-mailjét, és sportmotort hozta, hogy itt már meg volt említve a neve, így megtudtam h ki is ő.
amúgy cserélhető is lehet. ám van nagyobbik solex is de azon némi törődést igényel de az párezresből kipótolható. és tudok szerezni rá cuccokat nagy solexre.
az első két kép a netes.
Furi elsőre, de minden Wankel fura!
http://www.jofogas.hu/borsod_a...
Ez meg milyen motor elrendezés? Azthiszem Sachséknál elég sok alkohol vagy valami más tudatmódosító elfogyott mire erre rájöttek. Mégis milyen blokk van ebben? Fent a hengerfejen a karbi lent a gyertya fú
http://youtu.be/UKOIKpw4n9w
ez kva jó...