Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

azért,mert mindig neked mondta,hogy nepperkedsz...egyébként mindkét motort pár honapon belül vette..
Ezt amúgy miért nekem küldöd? Amúgy nekem ugyanmindegy ki mit csinál nem zavar. Biztos megszorult anyagliag vagy valami...
egy találós kérdés: vajon ki az igazi nepper?http://www.jofogas.hu/pest/Cas...
hali nekem is volt ilyen problémám menet zárlatos a moto plat bemelegedik meg áll lehül újra indul csetényben van egy motor bonto náluk van moto plat gyújtás csak az a baj hogy a watt teljasitmények nem olyanok nten meglehet nézni
értelek. csak azért mondom hogy a legvéső esetben az kell hozzányúlni nna. a legjobbak a bosch mexás gyújtások azok szinte örökéletűek... csak a kalapácsok nem szeretik a magasfordulatot....
Nem. A motoplatok a Zündappokon ezért nem a legjobb gyújtások. Nincs hűtésük. Pl a Kreidler LK600 on már ki van vágva a dekli szellőzőnek stb nek mert ha megmelegszik ez akkor búcsút lehet inteni neki. Diódacserét meg kell próbálni.
köszönöm!
Kihagyni? Brumokám hát a bár-t hagytad ki! A többi az rendben volt legalábbis jót nevettem
hm... a melegebb időtől való megállás sztem nem 100%hogy a gyújtás csinálna. de ha mégis akkor a gyertyát nézz meg és pucold ki és állíts be a hézagot. és akkor a karbit hangold be. mert volt hogynekem is hogy ha meleg a motor akkor nehezen indul be mert sok benyát kapott. ha a gyújtás lenne akkor nem lenne egyenletes alapjárat néha durrogna meg szaggatna akkor a gyújtás műve! inkább először a karbit nézz meg. meg a gyertyát esetleg gyertyacsere. habár ha mindent megnézted akkor a kábel szakadásokat nézd át és a zárlatosságot is. faccomba ez hosszú lett. és még mit hagytam ki?
Motoplat.
hm... mexás vagy elektro?
Mégsem jó az idomos gyújtása. Sajnos melegebb időben tényleg megáll. Várni kell pár percet, és csak utána megy megint.
Tiszteletem Gorcsa mester!

Sajnos nincs.Kint Eto-ba szoktam látni egy pár ilyen felnit.Tetszik régóta az ilyen de nem kérdeztem még rá.
Puchi!
Benned van minden reményem! Neked sincs ilyen fékalkatrészed?
Imola vagy GS Cobra kerekek. Esetleg Kreidler
Ja!
Leleu fék, és BSGSD jelölés van a lap külső oldalán!
Uraim!
Szereztem egy pár kereket, de mindkét féklapról hiányzik a fékkulcs, és a pofák. A féklap átmérő: 14,5 cm, A dob átmérő: 13,5 cm, a fékpofa 2cm széles.Tud valaki segíteni?
Válaszolj már facsebookon
eladnám a derbim anyagi okból....
http://www.kepesmotor.hu/derbi... ittenieknek 20 ezer ft engedményt adok!
a műanyagot is lehet foltozni lyukakat és szépen lefújni.
Ma már szépígettem. Első műszerek körül van az a kopogósműanyag keret. Na az ami van mind egy helyen és ugyanúgy lyukas. Lehet kellene egy másik helyette. De ma vettem észre hogy jó a kulcs a kormányzárba is
Áh enyém csúnyácska a tied viszont még szép inkább arról tegyél képeket!
Meg még félig darabokban is van.
Kééépeeeet!:)
Megvan az RS már megjavult sok hibája csinálgatom amikor tudok rajta csinálni valamit :)