hali nekem is volt ilyen problémám menet zárlatos a moto plat bemelegedik meg áll lehül újra indul csetényben van egy motor bonto náluk van moto plat gyújtás csak az a baj hogy a watt teljasitmények nem olyanok nten meglehet nézni
értelek. csak azért mondom hogy a legvéső esetben az kell hozzányúlni nna. a legjobbak a bosch mexás gyújtások azok szinte örökéletűek... csak a kalapácsok nem szeretik a magasfordulatot....
Nem. A motoplatok a Zündappokon ezért nem a legjobb gyújtások. Nincs hűtésük. Pl a Kreidler LK600 on már ki van vágva a dekli szellőzőnek stb nek mert ha megmelegszik ez akkor búcsút lehet inteni neki. Diódacserét meg kell próbálni.
hm... a melegebb időtől való megállás sztem nem 100%hogy a gyújtás csinálna. de ha mégis akkor a gyertyát nézz meg és pucold ki és állíts be a hézagot. és akkor a karbit hangold be. mert volt hogynekem is hogy ha meleg a motor akkor nehezen indul be mert sok benyát kapott. ha a gyújtás lenne akkor nem lenne egyenletes alapjárat néha durrogna meg szaggatna akkor a gyújtás műve! inkább először a karbit nézz meg. meg a gyertyát esetleg gyertyacsere. habár ha mindent megnézted akkor a kábel szakadásokat nézd át és a zárlatosságot is. faccomba ez hosszú lett. és még mit hagytam ki?
Uraim!
Szereztem egy pár kereket, de mindkét féklapról hiányzik a fékkulcs, és a pofák. A féklap átmérő: 14,5 cm, A dob átmérő: 13,5 cm, a fékpofa 2cm széles.Tud valaki segíteni?
Ma már szépígettem. Első műszerek körül van az a kopogósműanyag keret. Na az ami van mind egy helyen és ugyanúgy lyukas. Lehet kellene egy másik helyette. De ma vettem észre hogy jó a kulcs a kormányzárba is
Sajnos nincs.Kint Eto-ba szoktam látni egy pár ilyen felnit.Tetszik régóta az ilyen de nem kérdeztem még rá.
Benned van minden reményem! Neked sincs ilyen fékalkatrészed?
Leleu fék, és BSGSD jelölés van a lap külső oldalán!
Szereztem egy pár kereket, de mindkét féklapról hiányzik a fékkulcs, és a pofák. A féklap átmérő: 14,5 cm, A dob átmérő: 13,5 cm, a fékpofa 2cm széles.Tud valaki segíteni?
http://www.kepesmotor.hu/derbi... ittenieknek 20 ezer ft engedményt adok!
Meg még félig darabokban is van.