Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszönöm
Ja hogy nincs meg a régi sem... Hmm lehet hogy a Kreidler Mp2 mofán ilyen van. Holnap ha a garázs felé járok lemérem. Mivel a karburátor ugyanaz ezért esélyes hogy ugyanaz a bowden is. Amúgy szerintem simson bowden jó lehet hozzá csak hozzá kell maximum alakítani.
Köszönöm az észrevételt. A vágott hátsó sárvédőt pótlom a két szín közötti csík meg valami dekorszalag mert a gyári csík elhalványult valaki rátette. De alatta ott az eredeti csík csak nem valami szép. Az első sárvédőgumi hogy néz ki?
hiányzik a gumi az első sárvédő végéről.
Hátsó sárvédő szétvágva gyárilag nem ilyen vastag a fekete csík a két szín között :) Egyébként szép gyári kint németbe örülnének egy ilyennek.
Köszönöm a gyors segítséget.Sajnos nemtudom a pontos méretét és ezért nem tudtam csináltatni.Esetleg nem tudnád hány Centiméter?
Köszönöm
Üdv!
Ahoz maximum bontva találsz itthon vagy rendelhetsz innen:
http://www.gearparts24.de/gasz...

Vagy legyártod a régiből egy univerzális bowdenkészlet segítségével.
Üdv az Uraknak!

Puch Maxihoz keresek gázbowdent.Akinek van eladó,kérem írjon.
Köszönöm

kovesviktor@yahoo.com
jaja.:)
Ez SWD50/6 blokkos. Még meg sem volt bontva.
nem semmi hogy 2t-ből 4t-t megalkotni... nem kis munka ez .... http://youtu.be/C0UOJj-6XdI
igen csak nem itt nem mindegy hogy mekkora a nyomatéékk ha 250-es awo 90-et megy de akkor akkora nyomaték lehet benne hogy simám elhúzná a szekeret. nna.
aazta kurvaeget! roll and up!
ilyenem volt cask kár hogy elkótyavetéltem innkább maradhatott a basszameg és későbbiekben bebasztam volna egy 80-as blokkot és oszjóvan ment vóna rendesen....
Ülés a kárpitosnál tankot takarítom lassan összeállni készül a gép.
Simson AWO 250 valóban ment 90-et tuningolatlanul
Te tudsz valamit...
ez nem hit,hanem ténykérdés! ha állitassz valamit,akkor bizonyitsd be!gps az ora mellé,sisakra rögziteni kamerát! nem bonyolult,egy ovodás is meg tudja oldani..a 100km-es tempohoz kb. 10ló kell,nem véletlenül irja a ktm,sachs,zündapp,kreidler az 50-es gépeire a 85-ös tempót!
ez a hozzászolás megint csak téged minösit! ha nincsenek észérveid,csak ennyire futja!
Faszkalap, akadjál le rólam.
igazad van csak elfelejtettem az értékeket. de az tudom hogy léteznek pl 38.25, 38.50, 38.75 stb ezt a lépést akartam írni nna..
épp ez az! én úgy vittem hengert fúratni hogy előtte beszereztem rávaló dugót. és úgy fúrtak hónoltak és pont jóbelelesz nna.
a válaszod szinvonala tükrözi szellemi képességeidet...
Üdv mindenkit!hozzá szolnék ehez a témához,ha lehet.minden nap nézem a fórumot.nekem a nem tuningolt simsonom ment 90-et!és nem kellet hozzá hosszú egyenes!egy tuningolt simson"házilag"simán viszi a 120-at.a 70-es,de mehetnék tovább is!80-90...ccm.volt ktm sachs rsl-em is!gyári 50-es 5 sebis.110 volt a vége.NEM LEJTÖN!volt kreidler florett rs-em is,ami verte az aprilia rs 50-est.az is vitte a 100-at simán!zündappom is volt nem is egy!azok nem igazán mentek.max 75-öt.50-es 5 sebis.tehát,ha hinni akar az aki kételkedik ebben az menjen templomba,vagy saját szemével győződjön meg róla,hogy mit megy egy"JÓL"!összerakott simson:Balassagyarmaton idén......hozzáértö kéz kérdése!van nem egy nyert versenyem és serlegem amit ithon nyertem az elmúlt jó pár év alatt!egyenlőre nem árulom el,hogy ki vagyok!addig is jó csámcsogást kivánok mindenkinek ezen a témán!Zolibácsinak meg igazt adok teljes mértékben!feszegethetném még a kérdést,hogy egy pannónia p20 mennyt megy tuningolva........arra is az volna a válasz,hogy max 120?mert én láttam élőben ezt is....
üdv. tudja e valaki hogy hol tudnák szerezni 1,3 1,4x18 as felnit? ujan vagy használtan?
Vashüvelyes hengerekbe 25 vagy 50 századonként van dugó rendszerint.
Bevonatosba meg szzadonként, ennek szok lenni betűjelölése.