Ja hogy nincs meg a régi sem... Hmm lehet hogy a Kreidler Mp2 mofán ilyen van. Holnap ha a garázs felé járok lemérem. Mivel a karburátor ugyanaz ezért esélyes hogy ugyanaz a bowden is. Amúgy szerintem simson bowden jó lehet hozzá csak hozzá kell maximum alakítani.
Köszönöm az észrevételt. A vágott hátsó sárvédőt pótlom a két szín közötti csík meg valami dekorszalag mert a gyári csík elhalványult valaki rátette. De alatta ott az eredeti csík csak nem valami szép. Az első sárvédőgumi hogy néz ki?
igen csak nem itt nem mindegy hogy mekkora a nyomatéékk ha 250-es awo 90-et megy de akkor akkora nyomaték lehet benne hogy simám elhúzná a szekeret. nna.
aazta kurvaeget! roll and up!
ilyenem volt cask kár hogy elkótyavetéltem innkább maradhatott a basszameg és későbbiekben bebasztam volna egy 80-as blokkot és oszjóvan ment vóna rendesen....
ez nem hit,hanem ténykérdés! ha állitassz valamit,akkor bizonyitsd be!gps az ora mellé,sisakra rögziteni kamerát! nem bonyolult,egy ovodás is meg tudja oldani..a 100km-es tempohoz kb. 10ló kell,nem véletlenül irja a ktm,sachs,zündapp,kreidler az 50-es gépeire a 85-ös tempót!
Üdv mindenkit!hozzá szolnék ehez a témához,ha lehet.minden nap nézem a fórumot.nekem a nem tuningolt simsonom ment 90-et!és nem kellet hozzá hosszú egyenes!egy tuningolt simson"házilag"simán viszi a 120-at.a 70-es,de mehetnék tovább is!80-90...ccm.volt ktm sachs rsl-em is!gyári 50-es 5 sebis.110 volt a vége.NEM LEJTÖN!volt kreidler florett rs-em is,ami verte az aprilia rs 50-est.az is vitte a 100-at simán!zündappom is volt nem is egy!azok nem igazán mentek.max 75-öt.50-es 5 sebis.tehát,ha hinni akar az aki kételkedik ebben az menjen templomba,vagy saját szemével győződjön meg róla,hogy mit megy egy"JÓL"!összerakott simson:Balassagyarmaton idén......hozzáértö kéz kérdése!van nem egy nyert versenyem és serlegem amit ithon nyertem az elmúlt jó pár év alatt!egyenlőre nem árulom el,hogy ki vagyok!addig is jó csámcsogást kivánok mindenkinek ezen a témán!Zolibácsinak meg igazt adok teljes mértékben!feszegethetném még a kérdést,hogy egy pannónia p20 mennyt megy tuningolva........arra is az volna a válasz,hogy max 120?mert én láttam élőben ezt is....
Köszönöm
Ahoz maximum bontva találsz itthon vagy rendelhetsz innen:
http://www.gearparts24.de/gasz...
Vagy legyártod a régiből egy univerzális bowdenkészlet segítségével.
Puch Maxihoz keresek gázbowdent.Akinek van eladó,kérem írjon.
Köszönöm
kovesviktor@yahoo.com
ilyenem volt cask kár hogy elkótyavetéltem innkább maradhatott a basszameg és későbbiekben bebasztam volna egy 80-as blokkot és oszjóvan ment vóna rendesen....
Bevonatosba meg szzadonként, ennek szok lenni betűjelölése.