Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hengert a megvásárolt dugó méretéhez szokás igazítani.

Ha valami jelentésőbb sérülést kellett kiszedni belőle, és az volt a kérdés, hogy mekora dugó lesz már jó bele, az már az esztergálskor látszik, még a honolás előtt.

Vashüvelyes hengerbe 3-5 század szok lenni az illesztés ekkora dugóméretben, bevonatosnál 4 alatt.

Azért is vinni kell a honolóemberhez a dugót, mert maga is, a furatmikorót a rendes mikróhoz méri amivel a dugót megmérte.
Troll.
Hónolást nem dugattyúhoz csinálják?
Egy egy ültő helyedben képes vagy annyi hülyeséget írni, amivel fellülmúlod bármely korábbi éves tevékenységedet!
jó tudom vcsak azért kérdeztem mert a elektronyos elég ritka mint a fehérholló...
egyébként ha a henger 38.08-as akkor ebbe sima 38-as alapméretes dugó jó bele sztem.
ez majdnem az első azaz nullás vagy A jelölés.
mert általában 15század lépésenként fúrnak attól függőn milyen állapotban van a henger...
hali egy kis segitségre lenne szükségem meghonolták a hengerem 38,08-as méretre azt szeretném kérdezni hogy betüméretben ez milyen
nagy szakértö vagy... nem láttál még ktm-et,sachsot? mindegyiken elektonyos
na ez a különbség köztünk,én nem állitok soha olyat,amit nem tudok bizonyitani,te pedig folyamatosan ezt teszed.osztod az észt,mintha te lennél az atyauristen! és nem én irogatok minden fórumrovatba állandoan minden hülyeséget,ahogy te teszed pofázni a legkönnyebb,ha állitassz valamit,miért nem vagy hajlandó bizonyitani? diagramokat én is ki tudok másolni a netröl,ehhez nem kell sok ész! ha nincs gps-et,összedobjuk neked a rávalót... ,
a fordmérető elektronik vagy mechanik?
//s.cdnadcom.net/sm/forum_o/p/...

eladó ez a müszerfal.
nemtudom milyen motoron volt.
Etz-re akartam,de közben szereztem gyárit,igy fölöslegessé vált..
ára 5 ezer forint.
06308632005
Nem megy annyit. Egy Zündapp sem megy annyit...
Most ezt nemértem. 2 havonta előjön az úgysemegy 100 at semmi ami 50 köbcenti téma megint megy a hülyézés aztán csá. Fogadjátok el hogy egy tuning simson megy 100 at, Egy 6.5 lovas nyugati gép is megy annyit ha elég hosszú az út.
Nembaj, akkor idén eljöttök oszt összefutunk.
Kolega...
Nem nyelem be...
1:Ismerem a tagot, tudom, hogy hiteles amit mond.
2: Videórol mérhető a fordulatszám.
3: Veled ellentétben én építettem már nem egy gyors motort.

Te meg csak simán egy troll vagy, aki arra veri ki a répát, ha vlakinek jól beszólhat a neten.
Vegyél motort helyette!
Tavaj is lemaradtam róla este 10ig szögeltem az MZ-t aztán reggel 4 kor újrakezdtem és nem sikerült megjavítani előtte nap feküldt ki benne a blokk teljesen :)
Mittudomén... Azt mondta melegen leáll. Lehet a 40°C-t nem bírja! Nem tudom.
Idén ott leszek!
Akkor miért hitték hogy rossz a gyújtás?
Mondom, hogy nem volt baja...
Kishenger, nagyhenger, szerintem mindegy.
De ha TT, akkor nem ilyen oldaldoboz kéne, és tárcsafék. Az oldaldoboz hiány pedig normális. Az alján eltörik a felfogató fül. Egyszer én is elhagytam, szerencsére jött mögöttem haver.
Valaki kipróbálta már a nehezítést?Mert könnyítést már láttunk rengeteget és kb sejtjük is az eredményét.Na mi lenne ha a főtengely furtokat fémmel dugóznád be nem egyébbel.Illetve hasonlóan járnál el kuplungál is és minden esetben amivel növelni tudod a főtengely tömegét?

(lehet, hogy az a tömeg kell oda gyárilag?)
lám és teee?
szerintem te állsz ovodás szinten,mindent benyelsz amit látsz a neten... de arra nem vagy képes,hogy csinálj egy gps videót szájhösnek könnyü lenni!