Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ha ez igaz akkor a vékonyan festett alkatrész korrózióvédelme megegyezik a több réteggel festettével.
A galvánréteg, az ugye egy határon belül oylanvastag, amilyen vastagra kéred...
orrozióvédelemre egyáltalánnem kell nagyon vastag.
Néha kint is van minöség jo áron..http://suchen.mobile.de/motorr...
Csináltam már ilyet énis...
Csak nehogy pofáraess amikor néhány év múlva elszürkül az összes annó még fényes alkatrész a motorodon!
Ha csináltattál már ilyet és utána könynen rácsavartad az anyát a tengelyre akkor alaposan átvertek.Amit rendesen megcsinálnak van rajta anyag )tapasztalat( azt nem csavarod össze az életbe.
jaja ezt mondom én is. hogyy szarok és inkább kísérletezek horgannyal, hogy azt hogy lehet közel krómhatásra megcsinálni...
"elvileg meglehetne"csinálni csak körülményes.
mert a küllők egész nagyonjól sikeredett olyan mint a króm lenne ....
Szar a krómozás hamar elrozsdásodik úgy mint a gyenge minőségű kínai motorokon
igen és hálaégnek tartós is tud lenni :) ha lezsírtalanítottak rendesen :) és egyébként most azon filóztam hogy megéri e motortankot is belülről horganyozni és akkor sose kell aggódni hogy karbi bekap e rozsdaszemeket... meg most kisérletképpen ki fogom próbálni a két kipukönyököt krómközeli állapotban horganyoztatni.
úgyhogy előtte finoman lecsiszolom, meg lepolírozom aztán horganyozom és újra lepolírozom akkor így márszép lesz:)

mert a maga krómozás mostanában amit csinálnak az eléggé silány tudnak lenni, és drágák..... vagy 10 krómozót felkerestem....
Sima olcsó galvánréteg igen vékony, sokkal vákoynabb mint a csavar-anya közti illesztés.
Szia brumo
tovabbra is erdekel az ULO
varom a mailt
bmw3@freemail.hu
dehogy nem. menni fog :P mert kipróbáltam ...
Lassan azért fejlődsz

Majd próbáld ki, hogy miért nem tudod rátekerni a menetre az anyacsvarokat
nna elkészült a galvánozott csavarok ami egy egész ktm cometre való és még 4 kerékre való küllő és anyával kompletten kb 4-5 kg és csak 500 ft :D és egész jól csinálnak és gyors határ idővel.
holnap csinálok képet a csavarokról :)
Ez mi a bré?
Kedves uram
vevod vagyok
gyere a bmw3@freemail.hu
aszzem van egy jó uloboxom eladóba :)
Puch videók keresése közben akadtam erre a videóra.:D Remélem nyertél is vele valamit!:)
http://youtu.be/252R-skVV8A
moteleken meglesz a rajz.
Helyttesítőket meg kinézd az adatlapból.
Egyszerűbb ha brünotól veszel egy másikat azthiszem van neki.
belül egy katyvasz van
idegen tranyóval és grünspannal az index
nem ment vele
azóta megtaláltam a kapcsolási rajzot
valszeg újra kell építeni , ezért gondoltam
ha valaki már át esett ilyesmin...
azért kösz a választ
Mit kell benne cserélni? Az akksikat?
Rendszernt igen egyszerű "elektronika " van ezekben, pár fprintos passzív elemek és egy-két aktív de az is az 50 forintos kategóriából.
Sziasztok
van valaki, aki az Ulo-t (80166)
tudja javitani?