Ha csináltattál már ilyet és utána könynen rácsavartad az anyát a tengelyre akkor alaposan átvertek.Amit rendesen megcsinálnak van rajta anyag )tapasztalat( azt nem csavarod össze az életbe.
jaja ezt mondom én is. hogyy szarok és inkább kísérletezek horgannyal, hogy azt hogy lehet közel krómhatásra megcsinálni...
"elvileg meglehetne"csinálni csak körülményes.
mert a küllők egész nagyonjól sikeredett olyan mint a króm lenne ....
igen és hálaégnek tartós is tud lenni :) ha lezsírtalanítottak rendesen :) és egyébként most azon filóztam hogy megéri e motortankot is belülről horganyozni és akkor sose kell aggódni hogy karbi bekap e rozsdaszemeket... meg most kisérletképpen ki fogom próbálni a két kipukönyököt krómközeli állapotban horganyoztatni.
úgyhogy előtte finoman lecsiszolom, meg lepolírozom aztán horganyozom és újra lepolírozom akkor így márszép lesz:)
mert a maga krómozás mostanában amit csinálnak az eléggé silány tudnak lenni, és drágák..... vagy 10 krómozót felkerestem....
nna elkészült a galvánozott csavarok ami egy egész ktm cometre való és még 4 kerékre való küllő és anyával kompletten kb 4-5 kg és csak 500 ft :D és egész jól csinálnak és gyors határ idővel.
holnap csinálok képet a csavarokról :)
belül egy katyvasz van
idegen tranyóval és grünspannal az index
nem ment vele
azóta megtaláltam a kapcsolási rajzot
valszeg újra kell építeni , ezért gondoltam
ha valaki már át esett ilyesmin...
azért kösz a választ
orrozióvédelemre egyáltalánnem kell nagyon vastag.
"elvileg meglehetne"csinálni csak körülményes.
mert a küllők egész nagyonjól sikeredett olyan mint a króm lenne ....
úgyhogy előtte finoman lecsiszolom, meg lepolírozom aztán horganyozom és újra lepolírozom akkor így márszép lesz:)
mert a maga krómozás mostanában amit csinálnak az eléggé silány tudnak lenni, és drágák..... vagy 10 krómozót felkerestem....
tovabbra is erdekel az ULO
varom a mailt
bmw3@freemail.hu
Majd próbáld ki, hogy miért nem tudod rátekerni a menetre az anyacsvarokat
holnap csinálok képet a csavarokról :)
vevod vagyok
gyere a bmw3@freemail.hu
http://youtu.be/252R-skVV8A
Helyttesítőket meg kinézd az adatlapból.
idegen tranyóval és grünspannal az index
nem ment vele
azóta megtaláltam a kapcsolási rajzot
valszeg újra kell építeni , ezért gondoltam
ha valaki már át esett ilyesmin...
azért kösz a választ
van valaki, aki az Ulo-t (80166)
tudja javitani?