Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szépkisgép:)
Mit találtam...
Mert mit kapnék Seggelős Gangnam?:D
Fél, mert megint kapná az ívet.
Ha tenne képet kiderülne!
Kókány.
Viszont az RS Cometemről még mindig nem találtam semmit. Gyárinak gyári viszont 6.25 lovas Sachs blokk van benne még régi döntött Bing Karbival. Pontosan a típusát sem tudom. Mivel küllős kerekű dobfékes. Comet RS azthiszem
a puch-on?

nekem vanegy olyan kerék ami fekete dobos az meg eloxálva vot gyárilag... csak felniráfja szar mert rozsdamaris....
kinek mit ér,vagy mit ad érte...motorépitéshez kiválo!
apa, a keréktengely és a csavar illeszts nem azonos.
Kellene nekem egy olyan fekete dobosat, krómozott ráfosat csinálni mert olyan volt gyárilag.
Árajanlatott Skypera légyszives!
Alapból úgy vállalja ha levan szóratva vagy egyéb módon tisztítva fémig.
Az jó.:D Jólmennek ezek?
Nyertem egy kb. 120000 Ft-os RC autót.
akkor nálatok elég szarul csinálják a horganyzást.
mert nem mindegy ohgycsak sima sósav meg zsírtalanítás után horganyzs vagy előtte lemaratni a horganyt és így újra horganyzott lenne.
De, hogy mást ne mondjak a keréktengelyem annyival "megnőtt", hogy nehezen akart átfőrni a csapágy likján!
Mindössze annyit, hogy átbasztak.Nálunk ha azt akrom, hogy a továbbiakban összetudjam tekerni a két alkatrészt akkor bizony lekell ragasztanom a meneteket!Nálunk ez így működik...
vááá összefűztem meg tekertem az két felnire valót. nem volt gond. erre mit lépsz? már csak centírozni kell az majd csinálok rá bakot amire tudok centirozni.
nem kell mondani tudom.
de azért egyébként attól szürkül el ha állandóan kint van a moci vagy hóbanvagy a sóvízben..
de különben nem lesz baja.
Tessék:

Büdös a lábad!
D:)

Igen feltszem a gyárilag galvanizált csvarokat pár századdal aláveszik.
De most had ne tudjam má fejből, de a normál csavarok illszetése, mint, ha laza volna, egy sima normál galvánt simán elbír.
Pedig hiányzik ide a fórumba egy emzoli vs puchi szájkarate

Most alpári módon: há de megmontam hogy nem tudod összetekerni na!

Egyébként ezeknél a horganyzott dolgoknál a bevonat fogy el a "vas" javára nem?
cáááá:)

Több seből vérzik a megállapításod, úgyhogy nem is vitázom, csak annyiban, hogy én arra reflektáltam, hogy össze lehet é majd tekerni a zanyákat a csavarokkal, or not.
üdv emberek. gázos hátsó teleszkóp párt keresek egy felujjításhoz. van e olyan akinek van és meg is válna tőle?