Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

miért baj ha ennyi az ára?
és te te olasz motorjaidat miért ilyen magasak az árak ?
az állapotát nem emlitettem,csak az árát...
Azért hagy némi kivánni valot...
miért kell kiröhögni eztet. ezt a motort volt szerencsém megnézni a börzén és beszéltem is a ipsével. és elg igényesen van összerakva. élőben szebb....
:D Nekem is van egy ilyen a rosszvasban.:D
Naés, betolós 1 sebességes dragmotornak még jó lehet.
Szépen néz ki de nehezen kap majd ennyit érte.
Köszönöm szépen, de ez valami mofába való.
hbh megye, ennyi...
nna gecc... aranyatérő moci :) http://www.jofogas.hu/hajdu_bi...
Szerintem a hengertől ...Gilardoni+a hozzávaló 28-as dellortó.Régen volt egy full polini tuningos Fanticom is,nem volt ellenfél az Etz. Persze ezek nem 50ccm-esek,hanem 70+. Harapnak mint a láncfűrész(nem a tescósra gondolok). A teljesítményét kizárólag a gyári adatok alapján tudom, olyan bután forog,hogy alig bírod követni a váltóval.
Amitől a széria Simson 80at megy :)
mitöl 20lerös 1 p6 minarelli levegös?
Ára nincs mivel nem akarom eladni mert olyan eszement gépezet. Testi Trail 50. Van rajta utcai meg terepfokozat. Használatra fel lesz újítva nem csilivilire de szép lesz városban szaladgálni ideális mivel kényelmes és fürge.
Legvégső esetben,inkább valami ritka és olasz,ha már választani lehet...
Ez miez pontosan?
Ára?
Igen mivel nincs fűtött garázsom ahol dolgozhatnék. Ennek a felújíása marad tavaszra.
Puch M50 vázra nem gondoltál?
Jópofa kis moci,de inkább valami cobra szerű váz kéne,mert van egy tuningos(20 paci) sp6 levegős minarelli blokkom(Fantic endúró),és ebből szeretnék tavaszra egy cafe-t csinálni amit elvinnék gyorsulásira is,ha jól sikerül.Valami fasza '70-es évekbeli 50ccm-es utcai sportgép maradványa lenne jó alapnak.
Nehéz egy ilyenre árat mondani,mert nem nagyon tudok mihez viszonyítani...várom az ajánlatokat(privátban is),ha valaki számomra is érdekes cserét,illetve egy korrekt összeget mond akkor mehet.Nem akarok minden áron szabadulni tőle szóval nem 10ezer,de figyelembe véve a fizetéseket nem is az e-bayes árakat nézem,sőt fogalmam sincs,hogy kint mennyiért árulják a hasonló mocikat.
Asszem egyetértünk!