Jövőre megint változik a dolog (milyen közel is van már az a jövőre :)
Idén szerencsém volt a több mint két éves A1-el még megtudtam csinálni a korlátlant bár mindent fizetni kellet (elméletet is).Jövőre emelik a korhatárt új kategóriák stb stb.
én is idén még az utolsó hetekben csináltam a korlátlant úgy hogy b 125 után egyből különbözetivel. 1: nem kell megvárni mire kijön a jogsi. 2: felajánlották a plusz órát de kell a fenének. minden elsőre meg lett. aki kicsit tud motorozni magabiztosan, és nem a motor kezelése köti le a figyelmét az simán fél óra alatt megjegyzi a pályát
Idén szereztem meg a jogosítványt korlátlanra.Megkérdeztem az oktatót a B 125-ről aztmondta jó nagy átbaszás.Az a pár óra arra sem elég, hoyg megismerd a rutinpályát nemhogy begyakorold szóval mindenki megveszi szépen a plusz órákat!
Én a helyedben egyenesen korlátlanra mennék. Egyszer kellene a jogsira várni, motort venni és ha kell felújítani, kifizetni a átírást. A jogsi végösszege meg nem olcsóbb ha kétszer mész (max. egy kicsit, de még az se biztos mert a volt motoros oktatóm szerint a B125 3 órája az édeskevés).
azért nem mert nincs a korlátlanom de fogok csinálni de azért addig is kezdésnek b125össel fogok kezdeni :) és akkor utána meg különbözetivel megyek korlátlanra s akkor lehet cb 250 vagy 400-ast venni meg építeni :)
Brumo! Miért nem gondolkozol 250-400 ccm-es régi japó gépekben (pl. Honda CB, Suzuki GS, Kawasaki Z, KZ)? 200-250 ezres körül már lehet kapni, 2 személlyel is megy 90-et lazán, igény esetén cafe racerré alakítható.
Na a CB 50 az egy vicc. Még Augusztus 20. án jött velünk egy a Siófoki börzére miatta késtünk vagy 20-30 percet. Dombra lassan tudott felmenni egyenesben is vagy 70 volt a végsebessége. MZ sek voltak velünk. OK keveset eszik de ha gyenge akkor nincs mit tenni. Viszont a váltója nagyon precíz.
szterintem sose láttad a caféracereket!
van 50-estől felfelé is! és van 125-ösben is! itt nem a köbcenti számít hanem a kinézet! ha annyira kell a 500-as akkor vedd meg nekem ha van pénzed.
Idén szerencsém volt a több mint két éves A1-el még megtudtam csinálni a korlátlant bár mindent fizetni kellet (elméletet is).Jövőre emelik a korhatárt új kategóriák stb stb.
De CB 50-ből is láttam már nagyon frankó Cafét.
van 50-estől felfelé is! és van 125-ösben is! itt nem a köbcenti számít hanem a kinézet! ha annyira kell a 500-as akkor vedd meg nekem ha van pénzed.