Maradék Sachs blokk alkatrészek eladók.
Sachs 504/ckf alkatrészek,blokkfelek,oldaldeknik,kuplungok,gyújtások(ha jól emlékszem 3 alaplap 3 lendkerék),hengerfej,bing karburátor!
Egy doboznyi cucc.
Egyben cakk pakk 13 000Ft.
Nem bontom meg akinek kell vigye egybe,nekem útban van.
mivel nekem is donor kategoriában van, igy 4 sebis blokk van benne, megszakitos gyujtással.Eddig csupán 10 embernek kellett volna, de nincs kedvem szétbontani.Megfelelő összegért külön eladom, de a kettöre együtt kaptam már papiros 150ccm es zündapp csere ajánlatot.
Este voltam vele kerülni egyet de valami nem az igazi. Nem akar kipörögni rendesen, karbi stb tiszta. Kipufogóra tippelek mert egy M50 Racing kipufogó van rá felmókolva. De nyomatékos kis gép alul is használható. És ennél már végre elfogadható a váltó szépen bekattan fokozatokba kis mozgatásra is.
Szép gép. Blokkot vedd ki fesd le meg a hengert hengerfejet pucold fel aztán csillivilli lesz. Egyben van vigyázz rá. Biztos jól is mehet nekem a régebbi küllős kerekű van dobfékkel az is nagyon jól megy. Rendszámtáblatartóm van ha arra az íves műanyag valamire gondolsz.
én nemrég bontottam el egy ilyent, illetve van jelenleg egy KTM RS 80 as alkatrésznek való, adatlapon elérhetőséget találsz, irj. Van első-hátsó kerék, csomagtartó, és fékpedál is.
A gyöngyözés jó ötlet
a dekli festésén még gondolkodom kicsit.
a kerékkel egyéb bajok is vannak, hátul egy kis ütés,
elöl kicsi törés. Most keresem, ki javít magnéziumot Pesten, Amúgy 85 km/h simán megy az én 86 kilómmal.
sovány gyerekkel akár 90-95-öt is menne.
- Igen, pont annyira.