Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nemgyőzök megszabadulni attól a sebring csőtől neki is álltam készíteni rá másikat...
Mi bajod van? Milyen Sebring replica dobot?Ember azért mert láttál fent egy méretezett rezót neten aminek nemis pontosak a méretei mert 32-es végcsővel rezó még nem készült 50-es motorra azért nemkell egyből nekiállni olyat csinálni.Az különbenis elég beteg elképzelés az a sebring kipufogó.A lengése valahol a 125-ös MZ környékére esik.
Ha átfáradsz az rd fórumba, ottan van sok embőr, akinek van/volt iylen biciglije.
az remek lenne :)
csak most kéne nyélbe ütnöm a üzletet....
van vmi skype-od vagy msn-ed?
Tudok hozzá adni hozzá való kipu tervet, meg úgy általában tudok benne segíteni.
köszönöm a bizalmat. mert gondolkoztam hogy elcserélem a quadomat egy hasznosabbra. mert találtam egy lejárt papíros yamahát ami hagyományos hátsóteleszkópos. és valahol a neten olvastam hogy ha egy jól beállított blokkkal simán kihúzható 10ezer fordulat fölé. és a végsrbessége 120-130 km/h körül van.
DE van egy jó elképzelésem hogy a műszakinak megfelelően átalakítom cafe-racernek, és hengerenként építek rá replika sebring dobot :) így sztem szép lenne és ütősebb lenne is.
vélemény?
mert ha mindenki egyetért akkor beszerzem.
asszem 16 vagy mennyi loerő 8000 környékén.
nekem van egy épülőben lévő.
Jó kis masinéria.
dugattyút nem telálsz hozzá csak eredetit vagy tkrj-t, más nincs, elég spec méret.
van valakinek tapasztalata a yamaha rd 1e7-esről azaz kéthengeres 125-ös motorról? azaz hány pacis ,kilowatt? meg hány gangos? mennyirre jó?
please mee :)
Ha összerakom akkor rakok fel képet
Volt már Magyarországon eredeti Cup, csak valaki szétbarmolta.
Ez még csak a... hagyjad már.Inkább a tiedről szerenénk képet látni.
Fórumtagnak volt már olyana.
50 es és 8.3 lóerő?
Köszönöm a liket:) De a Wawa the duckot ismerem már:)
Ez még csak a Cup replica egy CUP ot azért kipróbálnék:)
én személy szerint értékelem a betett linkjeidet,a hülyékkel meg ne foglalkozz,talán nem csak ök olvassák ezt a forumot..
Ez a nyugati kismotorgyártás csúcsa (szerintem) 80-as évek második fele ugyan nehéz mint a kő és úgy fordul mint a kvínméry de a 8,3-ló kárpótol.
Gyáriban valahogy így nézett ki, majd egyszer talán...
Zsír.
Fentvan egy hirdetés a neten évente egy motor úgytűnik bejön ezzel a módszerrel.
Hnnan lövöd ezeket a jó kis haszonvasakat?
bármiért is teszed, az enyén a megtiszteltetés.
Nemrég szereztem.Igazi kis ritkaság :D Aki tudja miért az tudja miért :)
üdv mindenkinek!KÖSZÖNÖM A MEGKÜLÖNBÖZTETET figyelmet ezen oldalon! El köszönök önöktől! élveztem az önök pótólhatatlan szakmai hozzászolásait! üdv. gombi21.