Mi bajod van? Milyen Sebring replica dobot?Ember azért mert láttál fent egy méretezett rezót neten aminek nemis pontosak a méretei mert 32-es végcsővel rezó még nem készült 50-es motorra azért nemkell egyből nekiállni olyat csinálni.Az különbenis elég beteg elképzelés az a sebring kipufogó.A lengése valahol a 125-ös MZ környékére esik.
köszönöm a bizalmat. mert gondolkoztam hogy elcserélem a quadomat egy hasznosabbra. mert találtam egy lejárt papíros yamahát ami hagyományos hátsóteleszkópos. és valahol a neten olvastam hogy ha egy jól beállított blokkkal simán kihúzható 10ezer fordulat fölé. és a végsrbessége 120-130 km/h körül van.
DE van egy jó elképzelésem hogy a műszakinak megfelelően átalakítom cafe-racernek, és hengerenként építek rá replika sebring dobot :) így sztem szép lenne és ütősebb lenne is.
vélemény?
mert ha mindenki egyetért akkor beszerzem.
van valakinek tapasztalata a yamaha rd 1e7-esről azaz kéthengeres 125-ös motorról? azaz hány pacis ,kilowatt? meg hány gangos? mennyirre jó?
please mee :)
Ez a nyugati kismotorgyártás csúcsa (szerintem) 80-as évek második fele ugyan nehéz mint a kő és úgy fordul mint a kvínméry de a 8,3-ló kárpótol.
Gyáriban valahogy így nézett ki, majd egyszer talán...
üdv mindenkinek!KÖSZÖNÖM A MEGKÜLÖNBÖZTETET figyelmet ezen oldalon! El köszönök önöktől! élveztem az önök pótólhatatlan szakmai hozzászolásait! üdv. gombi21.
csak most kéne nyélbe ütnöm a üzletet....
van vmi skype-od vagy msn-ed?
DE van egy jó elképzelésem hogy a műszakinak megfelelően átalakítom cafe-racernek, és hengerenként építek rá replika sebring dobot :) így sztem szép lenne és ütősebb lenne is.
vélemény?
mert ha mindenki egyetért akkor beszerzem.
Jó kis masinéria.
dugattyút nem telálsz hozzá csak eredetit vagy tkrj-t, más nincs, elég spec méret.
please mee :)
Gyáriban valahogy így nézett ki, majd egyszer talán...