egyébként megbántam hogy eladtam a sachs rs cup40-est
mert az szinte mindene eredeti volt csak a festése nem.
és ennyierővel lecseréltem volna a blokkot 5 gangosra és oszt jóvan. de abban motorban 100-as óra volt.
így is 4 ganggal rendeen húzott kb 80-as volt képes rá. csak főci szimeringes volt.
Eléggé biztos vagyok benne, hogy a 32es végcső méret ,az külméret...
Jó eséllyel, a tompítóban max 20as cső van már csak, di inkáb vékonyabb.
Ha ekkora végcső menne végig, az alig szívn meg a hengert.
(így viszont egy kamrás rezó szerű széthúzottab karakter keletkezik)
Az eredeti képen a könyök méretek nincsnek rajta, a fórumos ember azt besaccolta:)
Ha rs 40 akkor nem túl izgalmas.
Ha rs 50 cup replica és 5 gangos akkor van egy jó motorod!
Ha rs 50 cup replica és 6 gangos akkor örülsz mint majom a farkának bár a típus szempontjából még néhány szempontnak megkell felelnie.
Ha cup akkor meg nézel ki a fejedből és örülsz mint emzoli a kivehető felömlős simson hengernek :) ugyanis 12 paci és 6 sebsség áll a rendelkezésedre :)
Az sw vagy melyik van neked, abban normálisan van, belül a csapágy, kivül a szmci, csak a külső(értelmetlen D:) csapágy forog a bal oldalon a váltóolajban.
gyík egy megoldás:)
Háát tapasztalati tény alapján jól sikerált konstrukció.Ajánlanám figyelmedbe a bal oldali blokkfél főtengely csapágyazásra vonatkozó apró kis szösszenetet.(lehet, hogy mégsem voltak nemokosak és ösmerték a fizikát? )
Érdekes most végre a motorokról van szó a fórumon!
mert az szinte mindene eredeti volt csak a festése nem.
és ennyierővel lecseréltem volna a blokkot 5 gangosra és oszt jóvan. de abban motorban 100-as óra volt.
így is 4 ganggal rendeen húzott kb 80-as volt képes rá. csak főci szimeringes volt.
Jó eséllyel, a tompítóban max 20as cső van már csak, di inkáb vékonyabb.
Ha ekkora végcső menne végig, az alig szívn meg a hengert.
(így viszont egy kamrás rezó szerű széthúzottab karakter keletkezik)
Az eredeti képen a könyök méretek nincsnek rajta, a fórumos ember azt besaccolta:)
Ha nem a zündapp volna a fejlövésem évtezedek óta már vinném is.)
http://81679.forumromanum.com/...
o
szt jónapot!
Fórumtagoknak olcsóbb!
Ha rs 50 cup replica és 5 gangos akkor van egy jó motorod!
Ha rs 50 cup replica és 6 gangos akkor örülsz mint majom a farkának bár a típus szempontjából még néhány szempontnak megkell felelnie.
Ha cup akkor meg nézel ki a fejedből és örülsz mint emzoli a kivehető felömlős simson hengernek :) ugyanis 12 paci és 6 sebsség áll a rendelkezésedre :)
gyík egy megoldás:)
Nem azt mondtam, hogy szar, hanem hogy nem tetszik:)
A mndott csapágyazástól nem lesz túlhatározott a bal oldali főcifél vajon?