Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Vannak dolgok aminek a megoldásához gondolkozni is tudni kell
Kevés hozzá a PÉNZ!
Sehol sem tudok ilyen Bosch mini gyújtást találni. Amit meg találtam másik irányba forog:(
Valami ilyen blokkos kéne neked... Ebben egy régi minarelli blokk van. Gyárilag 18 as Dellorto karbi van rajta. Nagyon pörgős. Foglalmam sincs hány lóerőt tud de húz rendesen.
Ez már nem is mini,hanem mikro kategória.Látom a blokk közös,egy gyújtásom még van hozzá,de nekem meg van egy italjet minicrossom(szintén gyújtás hibás) és ahhoz raktam félre.Érdekes,hogy az morini blokkos,de a gyújtás német.
Sjanos nincs nekem ilyesmim. Pénzben mennyi lenne?
Rengeteg sok pénzt,mert csóró vagyok . Na jó komolyan,igazából elcserélném egy szakadt állapotú olasz 50-es utcai vázra(ami gyárilag minarelli,vagy morini levegős blokkal volt szerelve cafe építés céljából kéne blokk nélkül.Elsősorban fűzött felnivel és dobfékkel érdekel.Esetleg más hülyeség is szóba jöhet...
Praktikus ötlet,mini motor-mini árverés.Köszönöm az ajánlatod,ha nem lesz világvége,akkor a két ünnep között lehetne személyesen megtekinteni.
És ebből a szériából ez volt a ritka "Graziella" Ilyenem van otthon csak a gyújtása nem jó. Esetleg nincs hozzá pluszban neked? Ez pl függőcsapszeges kormányzású és összehajtható.
Mennyit szeretnél érte azt is írd ki azért.
milyen miniárverésről beszélsz? Ez nem vatera.
szia csinálunk rá mini árverést,
egy húszas induló árnak megteszi.
Üdv,srácok!Igaz ez nem egy versenybringa,de mivel régi ritka sachs gondoltam megkérdezem,hogy esetleg érdekel-e valakit.Típusa:Hercules Cb 2, 1972-es kiadás.Felújítás előtti,indítható állapotban van,sajnos a festés nem gyári,de rendkívül jó felújítási alap,ha szereted a mini motorokat.Nem hirdetem sehol,csak ide raktam fel a fórumra!
szia slampix most mi van kell a casal tegnap elküldtem egy vevőt mert h neked tutira kell emilre meg b...szol válaszolni
gondoltam itt talán szemet szúr h írok
Kb semmit nem beszélt.
Hello!
Ezen a e-mail címen elérsz: bazsi555@hotmail.com
Engem érdekel
Szerintem ha sokat beszélő fazon akkor az lesz az. Nemtudom mióta árulja azt a motort.
Az a romos TC50?
akkor nekem is csak vetit, mivel ő ajánlotta fel.Link pedig nincs, állitása szerint 70 ért adja neki barátja, de szerintem csak kamukirály az ember
Hello!
Eladó a képen látható Puch Monza N50SL 4 sebességes motor.
A tankja belülről rozsdás kicsit, gáz bowdent cserélni kéne, illetve a kuplungra ráfér egy állítás(sajnos nem igazán értek ennek a gépnek a kuplung beállításához).
De amugy pöcc-röff a gép.
A váz és motor számok stimmelnek.
Akit érdekel az írjon!
Én is üdvözöllek kedves Gorcsa.
Azért nem írtam vissza, mivel múlthét óta, egészen máig nem volt netem, de akkor msot mondom, hogy: Köszönöm!
Azt mondta, neki nincs ilyen.
Esetleg e-mailbe linket tudsz küldeni?
Oké, köszi.
mivel a számát nem mentettem el, és a hiváslistát folyton törlöm igy nem tudom pontosan, de a hirdetéseit megtaláltam. Ő hirdeti a Sachs TC 50 et aprodon. De készülj fel, csak beszál-beszél, és nem jutsz szóhoz. 10 percig ugyanarrol beszél.
Esetleg a számát megkaphatom?
Ha összejönne nekem, megszámítanám neked elég olcsón a fehér vizes KS-emet.
mivel még én is várok róla képeket, és bővebb infot, igy érdemleges állapotát sem tudom a motornak. Eddig csak telefonon jelezte hogy cserébe odaadná, ez volt egy hónapja, azóta küldi a képet. Bár havonta 1 szer egy 20 perces agymosást tesz telefonon, ha majd legközelebb hiv megkérdem mivan.