Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

értem most már....
K80 volt az.
Na és szerinted ez kinél van éppenséggel?
a használtauton is volt fent ks 80 pár napig 79000-ért...tegnapelött még fent volt.
itt van helyette másik... http://aprod.hu/hirdetes/zunda...
Már megint képzelődsz akkor. Nálam a mr tea féle volt csak eppen cafe racerre volt alakítva kisüléssel. Ez meg valahol délen volt mire hívtam valaki győrből ment érte
Sajna a lemezmunkához nincs semmim, ezért gondoltam az üvegszálra.
Ha jól rémlik Slicknél láttam :D bár szerintem már nincs meg.
Vajon kihez került.....
Meg lehet azt csinálni Üvexxálból maximum a kimélyítése a csavaroknak nem lesz rajta...
miért nem lemezből kalapálsz?
mert az is egyszerű és amkor késhz van akkkor legletteled meg lefested akkor jó lesz.
Szerintem tudnék olyat csinálni.
Arra kell az üvegszövet, hogy megpróbáljak belőle oldaldoboz tetőt csinálni. Egy éve keresek Cobra légszűrőház fedelet, de nincs is, ha meg véletlenül lenne, akkor horror áron akarnák adni, úgy, hogy inkább dolgoznék vele egy kicsit!
azért kell hogy megnézzem hogy gyári fojtott e vagy nem mert a sendákon két vagy három féle membrántípussal szereltek
a 3 lapkás egyik oldalon van a másik lezárt lemez akkkor az fojtott.
ha fullos fojtatlan akkor az 6 lapkás :) nekem az van 6lapkás.
a többi nem basztattam csak a fojtásokat ellenőriztem osz aztán problem?
Mi a francnak basztatod? Nem véletlen tettek rá olyan csavart, hogy ne buzerálják a hozzá nem értő házitunerek...
amúgy ha nem titok mire kell üvegszálazás?
Uraim!
Köszönöm a segítséget!
Jó ez csak rövid. Azthittem van másik oldal vagy valami de nincs:(
nem úgy értettem hogy náluk, hanem mindehol.
Régebben volt magyar yártású übegszövet, monynuk szar is volt, mert agyon volt impregnálva és nem szívta agynatát, úgy kellett kimosni belőle, de legalább volt.
ühüm....
ez a válság bazz...
Slampi !
a z FB-n írtam neked a blokkal kapcsolatban, 25 pénz az ára (0 km-es henger-dugó szettel szerelve)
Puch maxi vs Babetta :

http://car-tarsak.blogspot.hu/...
Novia kft.
Mindenük van, de durván felmentek az árak az utóbbi pár évben.
de a örsvezér tértől a nagy lajos király útja majdnem a bosnyák tér fele van azon a szakaszon van ilyen gyantás üzlet ott minden kapni jóáron... csak pontos címet elfelejtettem
bár a barkácsboltban található üvegháló ami a épületre szoktak tenni ilyen nagy tekercsben van az is nem rossz lenne.
meg van aza javítószalag is ami repedésekre használnak fel az is jó erre :)