KTM Kuplungot mennyire jó szerelni:D Megvan fél perc alatt Zündappokét meg lehetne napestig szerelni egyszerűen az a rugós csavargatós megoldás valami rettenet.
Meg leeht próbálni megmelegíteni, a benne lévő alnico mágnesek 800 fokig hőállóak, nem mennek tönkre.
Sima hőlégfúvóval küldheted, míg már nem bírod megfogni a lendkereket.
Persze, alá kellene feszíteni valami carral.
Cobra megy.:D Lánc kéne vagy legalább hogy milyen hosszú kell legyen az eredeti. Mert ezzel az áttétellel nagyon hoki nekem haladni vele. 4. ben megy 80 at óra szerint 90 et leforgatva...:D Ami azért szép.
Igen meló. Beachboy vagyok egy szállodában 12 órában. Attól hogy még fórumozok meg netezek még telefonról is lehet. Üdv a 21. században. Ja és honnan tudjam hogy mész érte? Amúgy onnan lehet tudni, hogy van egy jó vétel hogy mindenki lapít a fórumon.
Ha régi dolgok dobálózásáról beszélünk akkor miért hajtottad olaj nélkül a dappot? Igen akkor mentem oda. Tudod azé aki előbb fizet. Már 6 kor ottlettem volna csak nem volt utánfutóm.
Te szarházi, miért nem veszünk motort?!?! Na miért?! Kettőt találhatsz!
A KS 175-ért következő nap már mentem is volna, de Te voltál olyan buzi, és este 10-kor mentél, hogy 3 nap múlva a külföldi oldalon áruld!
Ez aztán kurva nagy karrier!
Meló mellett mellékes? Milyen meló? Azt sem tudod milyen napi 8-10-12 órát dolgozni!
Szeretsz szerelni?! Lehet, hogy szeretsz, de sokszor olyan alapvető dolgokra kérdezel rá, hogy a fórumon kívül csak röhögnek rajtad!
Nyilván van akinek elég ha szólnak abból is tud fejlődni van akinek más rögösebb útja van a tudás megszerzésére van aki meg fejlődésképtelen ezek mindegyikére tudnék példátmutatni a fórumon!
Sima hőlégfúvóval küldheted, míg már nem bírod megfogni a lendkereket.
Persze, alá kellene feszíteni valami carral.
Szopófiú, esetleg.
Hát ez szánalmas érv.
"kis Münch"?
A KS 175-ért következő nap már mentem is volna, de Te voltál olyan buzi, és este 10-kor mentél, hogy 3 nap múlva a külföldi oldalon áruld!
Ez aztán kurva nagy karrier!
Meló mellett mellékes? Milyen meló? Azt sem tudod milyen napi 8-10-12 órát dolgozni!
Szeretsz szerelni?! Lehet, hogy szeretsz, de sokszor olyan alapvető dolgokra kérdezel rá, hogy a fórumon kívül csak röhögnek rajtad!
Nyilván van akinek elég ha szólnak abból is tud fejlődni van akinek más rögösebb útja van a tudás megszerzésére van aki meg fejlődésképtelen ezek mindegyikére tudnék példátmutatni a fórumon!
3óra múlva lejár!
Másnak is annyival megy vagy ha az jobban esik másnak sem megy többet 40-nél de legalább gazdaságos tartós jó.